Hüseyin avni aker tarihi gecelerinden birine daha sahne oluyordu

Maça çok iyi başlayan taraf biz olmuştuk dakika 5 Doka karşı karşıya vuruşunda kaleci Alves kalesini gole kapıyordu

Dakikalar 24ü gösterirken Doka sağdan yine karşı karşıya kalıyor vuruşunda top farklı şekilde yandan auta çıkıyordu

Dakikalar 38i gösterdiğinde dokanın ayağından gelen golle Avni Aker yıkılıyordu ancak ne vardı ki yan hakem ofsayt bayrağını kaldırmıştı

İlk yarı golsüz bitiyordu ancak soyunma odasında oyuncularımı tek tek kutluyordum Valenciaya sahayı dar ediyorduk. varsın elenelim ama bu oyun hele ki yarı final gibi bir noktada rakibe top dahi göstermemek beni ziyadesiyle onore etmişti.

Oyuncularım bu konuşmadan sonra durur mu ? Tam gaz devam dakiklar 60ı gösterdiğinde bu sefer Colmanla gole çok yaklaşıyorduk. Kontraya kalkıyor topu colmana aktarıyorduk colman önündeki oyuncudan sıyrılıp vuruşunu yapıyordu ama bu seferde direğe takılıyorduk

Oyunda 52.dakikada Doka'nın yerine dahil olan Emre Güral maça ağırlığını koymaya başlıyordu dakikalar 74de Tosice muazzam bir pas atıyordu ama ne var ki bu seferde yine kaleci Alves kalesini koruyordu

ve işte dakikalar 78i gösterirken bu sefer ne direk ne kaleci ne savunma hattı golü engelleyemiyor Avni Aker yıkılıyordu. Emre Güral karşı karşıya Alvezin üzerinden aşırtıyordu top kaleye girmek üzereyken müdahale etmeye çalışan Costa yetersiz kalıyor top ağlarla buluşuyordu

5 net şans 1 ofsayt nedeniyle iptal dilen gol, duran toplar ve diğer şansları saymıyorum bile. Valencianın ise kaleyi bulan tek şutu vardı. Tarihi fark olacak gecede ispanyaya 1-0 gibi ufak bir avantajla gidiyorduk