1 ile 30 arası toplam 199 sonuç

Konu: A Milli Takım Aday Kadrosu Açıklandı [18 Mayıs - 3 Haziran 2014]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Karşımıza adam akıllı bir takım çıkınca gördük yine halimizi. ABD'de kimmiş, onlar ne anlar futboldan safsataları da bir kez daha çürümüş oldu. Bize attıkları o paslı golü biz 10 yıl çalışsak yine atamayız. Genetiğimize ters.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Karşımıza adam akıllı bir takım çıkınca gördük yine halimizi. ABD'de kimmiş, onlar ne anlar futboldan safsataları da bir kez daha çürümüş oldu. Bize attıkları o paslı golü biz 10 yıl çalışsak yine atamayız. Genetiğimize ters.
    Bizi yendiler diye mi çürüdü bu safsatalar? Yani istatistiğe bakıyorum biz 23 şut çekmişiz onlar sadece 9 şut çekmiş. %60 topla oynamışız. Zaten ikinci golü savunma hatasıyla attılar. Acaba futboldan anlayan Amerikalılar genetiği futbola ters Türklere bu kadar pozisyon verirken Dünya Kupası'nda ne yapacaklar. Çok merak ediyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by playeray View Post
    Bizi yendiler diye mi çürüdü bu safsatalar? Yani istatistiğe bakıyorum biz 23 şut çekmişiz onlar sadece 9 şut çekmiş. %60 topla oynamışız. Zaten ikinci golü savunma hatasıyla attılar. Acaba futboldan anlayan Amerikalılar genetiği futbola ters Türklere bu kadar pozisyon verirken Dünya Kupası'nda ne yapacaklar. Çok merak ediyorum.
    Bizi yendiler diye çürümedi, zaten var olan bir şeydi. Biz ne zaman iyi bir takımla maç yaptığımızda kazandık? Amerika en son oynadığımız da da yenmişti bizi. İstatistikler her zaman doğruyu göstermeyebilir. Ancak ben yinede Fatih Terim'den umutluyum...

Mesaj Yetkileri