Sayfa 862 / 896 İlkİlk ... 362762812852860861862863864872 ... SonSon
25,831 ile 25,860 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ReaList View Post
    Geçen sene Bruma'ya 12.5 veriliyor da Salih'e mi verilmeyecek? Fiyatın abartıldığı falan yok, Piyasanın ederi bu. Aslında kumar bu. Tutarsa hem takımına Dünya Çapında olabilecek bir oyuncu kazandırırsın hem de kat kat üstünde satabileceğin bir oyuncu. Bir futbolcu topu ayağına aldığı anda kalitesini ve potansiyelini belli eder, Roma'nın gözlemcileri bunun farkında ki bu kadar diretiyolar. Bu tarz oyuncuların nesli Dünya'da azalıyor. Oyun vizyonu ve Zekası ayağını yönlendiren bir adam çok değerlidir. Fiziksel açıdan şuanda yetersiz ama bu 6-8 ay da bile sıkı bir programla halledilebilecek bir şey üzerine maç temposu da eklendikçe katlarsın kendini. Hele bir de genç oyuncuyken bunları yapmak ve kendini geliştirmek daha kolay, Salih'in yerinde sayacağını düşünerek parayı astronomik bulmak bu sebeple yersiz, adamlar bunun farkında.

Arda ile kıyaslamamak gerek, Atletico Madrid son yıllarda astronomik rakamlarla transfer politikası güden bir takım değil. Kadrosu ve Transferleri ortada. Arda Atletico dışında bir takıma gitseydi bonservis kesinlikle farklı olurdu.
    Salih le Bruma bir mi ? aç bak bakalım ikisi u20 dünya kupasında ne yapmış , salihin türkiye ve bruma nın portekiz altyapılarında yetiştiğini ve daha bu ülkelerin daha önce dışarıya gönderdiği oyuncu sayısı ve fiyatlarınıda göz önünde tutun salih e roma 4-5 m € dan fazla vermez imkanı yok vermiş olsa şimdiye çoktan bırakmıştı fener , yönetim salihi 2 m € kar etmek için bırakmayabilir ki zaten henüz bırakmadı ama oyuncu gitmek için çok baskı yaparsa bırakadabilir sonuçta bu çocuk direk 11 oynayan bi oyuncu değil
    Last edited by Facx : 30.Mayıs.2014 at 15:03

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Facx View Post
    Salih le Bruma bir mi ? aç bak bakalım ikisi u20 dünya kupasında ne yapmış salih e roma 4-5 m € dan fazla vermez imkanı yok vermiş olsa şimdiye çoktan bırakmıştı fener , yönetim salihi 2 m € kar etmek için bırakmayabilir ki zaten henüz bırakmadı ama oyuncu gitmek için çok baskı yaparsa bırakadabilir sonuçta bu çocuk direk 11 oynayan bi oyuncu değil
    Anladıkki Bruma'ya da verilen para çokmuş. U-20'de her iyi oynayan oyuncu maalesef büyük paralara transfer olamıyor.

Salih 2012 yılında ligde 10 maçta 3 gol atmış, kupada 9 defa oynamış, Avrupa'da 7 defa oynamış 1 gol atmış. Bu sezonda toplam 16 maçta oynamış. Bruma ise Galatasaray'a gelmeden önce ligde 13 kez oynamış. Yani sonuçta Salih'e 12 vermek için Roma gözlemcileri daha çok gözlemleme imkanı bulabildiler. Salihle Bruma bir mi derken ne kastedildi tam anlayamadım ama ikisini kıyaslamak gerekirse Salih takımında daha fazla forma şansı buldu. Fakat U-20'de kötüydü 1 gol atmasına rağmen.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Anladıkki Bruma'ya da verilen para çokmuş. U-20'de her iyi oynayan oyuncu maalesef büyük paralara transfer olamıyorlar.

Salih 2012 yılında ligde 10 maçta 3 gol atmış, kupada 9 defa oynamış, Avrupa'da 7 defa oynamış 1 gol atmış. Bu sezonda toplam 16 maçta oynamış. Bruma ise Galatasaray'a gelmeden önce ligde 13 kez oynamış. Yani sonuçta Salih'e 12 vermek için Roma gözlemcileri daha çok gözlemleme imkanı bulabildiler.
    Bruma ya 12 m €yu basıp almasak 8-9-10 civarı başka takımlara gidicekti zaten bizim o transferdeki tek avantajımız parayı basıp sporting le anlaşmak oldu , bide biraz önce üstteki yazıma ekledim sen yazdıktan sonraya denk gelmiş , salih ile bruma nın ülkesinden daha önce ihraç edilen oyuncu sayısını ve bonservis miktarlarını da göz önüne getir . Hala daha diyorum eğer Roma Salih e 12 m € verseydi Aziz Yıldırım koşa koşa satardı

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Facx View Post
    Bruma ya 12 m €yu basıp almasak 8-9-10 civarı başka takımlara gidicekti zaten bizim o transferdeki tek avantajımız parayı basıp sporting le anlaşmak oldu , bide biraz önce üstteki yazıma ekledim sen yazdıktan sonraya denk gelmiş , salih ile bruma nın ülkesinden daha önce ihraç edilen oyuncu sayısını ve bonservis miktarlarını da göz önüne getir . Hala daha diyorum eğer Roma Salih e 12 m € verseydi Aziz Yıldırım koşa koşa satardı
    Evet ülkemizin maalesef öyle yüksek bonservise satmak için iyi bir prestiji yok ancak kesin konuşmamakta gerekiyor, ne vermişlerdir nede kesin vermezler diyemeyiz. Bizim ülkede oynatmadığın, kenarda dursun dediğin adama birisi talip olunca kıymete biner çünkü. Ancak ben 7-8 rakamını aştıklarını düşünüyorum. 4-5 gibi rakamlara gidip PTT'den adam alsınlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Salih'in Ligde ve Avrupa Liginde parladığı sezonda Bruma ligde maça çıkamıyordu. Uefa Salih'i turnuvanın en iyi genç oyuncusu seçtiğinde Bruma'dan kimsenin haberi yoktu. U20 Dünya Kupasında Salih'in tek dezavantajı Türkiye forması altında olmasıydı. Bizim dışarıya az oyuncu satmamız, oyuncuları beleşten elden çıkaracağımız anlamına gelmiyor. 4-5 milyon €'ya Salih'i satan adama gülerler.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Katılıyorum ibrahim. Salihin maç tecrübesini çöpe atamayız. Hem avrupa hem de türkiyede önemli tecrübelere sahip. Fizik dışında çok eksiği yok. Potansiyeli de göz önüne alınırsa ederi minimum 1oM bence de. Tüm scout ekiplerinin gözü salihin üzerinde. U2o şampiyonasında da takip edilmesi gerekenler arasındaydı. Genç oyuncular arasında önemli bir yeri var.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Parasını verirsen alırsın, vermezsen de biz satmayız kulübede oturturuz. FB para için topçu satacak takım değil, eğer Salih gitmek istiyorum derse ve takımdan onay çıkarsa gider. Eğer öbür türlü olsaydı, Stoch, Sow gibi adamlar ilk tekliflerde satılırdı. Biz Alper'e 7-8 verip kulübede oturtan takımız, Salih'e 1.5 vermişiz hiçbir şey olmaz. 12 milyon haberlerine ben de inanmıyorum ama Salih minimum 7-8 civarı bir fiyata satılmalı, yoksa da satılmamalı.

Salih Kaç Git Kurtar Kendini Süperlig'den.

Hazır Totti de Daha Bırakmamışken Totti'den Bir Şeyler Öğrenip Totti'nin Veliahtı Olabilirsin. Duy Sesimizi Salih Roma Senin İçin Büyük Nimet. Roma Gerçekten Çok İstiyorsa Seni 12'yi Bırak Aziz Yıldırımla Görüşüp Ne Yapıp Ne Edip Beni Roma'ya Gönderin Diye Bir Konuşma Bile Yapardım.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Salih'in Türkiye'de potansiyeline erişmesi mümkün değil. Hee ülkece bir anda kalkınırız falan anca öyle olur. Giderken en iyi yerli dediğimiz Arda bile İspanya'da ne hale geldi. Önünü açmak lazım futbolcuların. Arda güzel bir referans oldu Türkler için. Şu bir kaç sene boyunca parlayanları yurt dışına satarken fiyata o kadar takılmamak lazım. Önceki sayfada söyledim yine söylüyorum ayaklarını alıştırmamız lazım.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bende gitmesinden yanayım. Diego'nun transfer olmasıyla birlikte yedek kulübesinde çürümeye mahkum edilecektir. Sadece Türkiye Kupası maçlarında ve ikinci yarıları oyuna girmekle ne kadar gelişebilir bir oyuncu? Roma'ya gitmeyecekse en azından Süper Lig'de ki bir takıma kiralık verilmeli.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kadlec denilen Ptt 1. Lig oyuncusuna yıllık 2.1 milyon garanti para ver, Krasiç denen futbol emeklisini kiralamana rağmen maaşını öde, Caner'e 100-200 bin € vermemek için takımdan ayrılma noktasına getir. Sanırsın muhteşem ekonomik politikaları var, diretiyolar. Abuk subuk adamlara çuvalla maaş ver, havadan bonservis ver, hakkedeni göz ardı et. Yönetim ateşle oynamayı çok seviyor.
    ...

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Keske gitse Caner agızları acık kalsa.Bunlara iyi niyetli olmayacaksın.Yabancı bir oyuncu olsa bu kadar beklemezdi kesinlikle.Alacakları yabancı en az Caner kadar kazanacak ve üstüne bonservis verilecek sacma sapan 3-5 hesabı yapıyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

yabancilarla kontratlar menajerleri araciligiyla yapiliyor, o yuzden kapi gibi mukaveleler yapiyorlar. yerli oyuncularda menajer girince devreye yonetimlere ters geliyor turkiyede. bos mukavaleye imza attirmaya alismislar cunku. canerle ilgili problem de bu uyusmazliktan kaynaklaniyor bence. menajer unsuru yonetimi cikmaza sokuyor. canerle konussalar bos kagida bile imza attirirlardi buyuk ihtimal.

ben daha da ileri giderek keske caneri gs ye kaptirsalar diyorum, akillari baslarina gelir belki o zaman ama gelmez.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    yabancilarla kontratlar menajerleri araciligiyla yapiliyor, o yuzden kapi gibi mukaveleler yapiyorlar. yerli oyuncularda menajer girince devreye yonetimlere ters geliyor turkiyede. bos mukavaleye imza attirmaya alismislar cunku. canerle ilgili problem de bu uyusmazliktan kaynaklaniyor bence. menajer unsuru yonetimi cikmaza sokuyor. canerle konussalar bos kagida bile imza attirirlardi buyuk ihtimal.

ben daha da ileri giderek keske caneri gs ye kaptirsalar diyorum, akillari baslarina gelir belki o zaman ama gelmez.
    Bize kaptırsanız olmaz mı?

TRANSFER | Caner Erkin, Fenerbahçe ile anlaşamazsa Beşiktaş'a gidecek. Prensip anlaşmasına varıldı. (Barış Yurduseven / TRT SPOR)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yahu ne goygoy yaptınız. 10 dakikalık iş caner'in sözleşme yenilemesi. o kadar açıklamadan sonra gideceğini mi düşünüyorsunuz?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yahu Serkan Abdullah Kiğılı + Aziz Başqan karışımı bir yorum oldu Biz ne 10 dakikalar ne 48 saatte biten transferler ne sözler duyduk. Ama en klasik olanını ben söyleyeyim. Velev ki Caner'le anlaşamadılar ve Caner ayrıldı. İlk duyacağımız "Fenerbahçe menfaatleri & Kimse Fenerbahçe'den büyük değildir" 15 seneyi aştı sizler de alışın artık şu yönetime (:
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

besiktas vazgecerse gokhan tore ihtimali var midir fenerbahce icin acep. faydali olur kanaatindeyim. tabi besiktas devredeyken pek hos olmaz, vazgecerlerse 6-7 demeden almak lazim. hatta stoch takasta kullanilabilir belki.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Caner'i bize de olur valla. Hem bek hem kanat oynar. Telles'le aralarında anlaşırlar

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

yalniz herkes ezeli rakiplerinin oyuncularina sulanmaya basladi, hayra alamet degil
    vermiyoz caneri, umutlanmayin hic

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Caner bizim olacak, binicez üstüne vurucaz kırbacı vurucaz kırbacı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    besiktas vazgecerse gokhan tore ihtimali var midir fenerbahce icin acep. faydali olur kanaatindeyim. tabi besiktas devredeyken pek hos olmaz, vazgecerlerse 6-7 demeden almak lazim. hatta stoch takasta kullanilabilir belki.
    şu an ki sistem devam ederse, gökhan töre olmaz gibi bence.

hem kuyt'ı kesmez, hem sistemi değiştirmez. ne bileyim olmaz gibi.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Aslında Gökhan hem yerli, hem de turuncu çok değişik bir hava katar takıma

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Kadlec denilen Ptt 1. Lig oyuncusuna yıllık 2.1 milyon garanti para ver, Krasiç denen futbol emeklisini kiralamana rağmen maaşını öde, Caner'e 100-200 bin € vermemek için takımdan ayrılma noktasına getir. Sanırsın muhteşem ekonomik politikaları var, diretiyolar. Abuk subuk adamlara çuvalla maaş ver, havadan bonservis ver, hakkedeni göz ardı et. Yönetim ateşle oynamayı çok seviyor.
    3 Milyon üstü istediğini duydum.

600 Bin €'ya oynayan adam bir anda bu kadar sıçrarsa ben olsam bende bir dur derim. Sen en kral sezonunda 600 Bin alıyordun şimdi istediğin paraya bak.

Hak etti mi?
    Bu sezon yaptığı istatistikler ile hak etti ama devamı gelecek mi orası muamma. 3 Milyon € çok para eğer Caner söylediği kadar seviyorsa Fenerbahçe'yi zaten uzlaşılır.

Sırf iyi oynadı diye adama kulüp anahtarı vermekte doğru olmaz.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Vermiyoruz derken ? Caner şu an kimsenin malı değil.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Gökhan Töre Stoch'un sol ayaklı ve daha kötü şut atanı ayrıca geçen sezon oynadığımız sisteme de uygun bir futbolcu değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Cenker, Holmen İ.B.B'deyken 300 bin alıyordu. Fenere geldi, primlerle beraber 1.3 m € almaya başladı. Aldığının 4 katından fazlası, Hem de oynamadan havada para. Elin yabancısına para verirken saçacaksın Türk oyunculara cepte akrep yapacaksın, olmaz. Biz görüyorsak onlar da bu adaletsizliği görüyor.
    ...

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Cenker, Holmen İ.B.B'deyken 300 bin alıyordu. Fenere geldi, primlerle beraber 1.3 m € almaya başladı. Aldığının 4 katından fazlası, Hem de oynamadan havada para. Elin yabancısına para verirken saçacaksın Türk oyunculara cepte akrep yapacaksın, olmaz. Biz görüyorsak onlar da bu adaletsizliği görüyor.
    Katılıyorum.Fenerbahce'yi seviyorsa problem etmez gibi söylemler yanlıs.Eger digerlerine bu kadar yüksek verip Caner nasıl olsa Fenerli diye istismar ediyorlarsa orda da Caner dur der.

Diego için 3,5 mil € rakamları konuşuluyor. Burak ve selçuk ise 2,7 mil € kazanırken Caner'in en azından bu 2 yerli ismi örnek göstererek bu paraları istemesi gösterdiği form ile çok normal.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    3 Milyon üstü istediğini duydum.

600 Bin €'ya oynayan adam bir anda bu kadar sıçrarsa ben olsam bende bir dur derim. Sen en kral sezonunda 600 Bin alıyordun şimdi istediğin paraya bak.

Hak etti mi?
    Bu sezon yaptığı istatistikler ile hak etti ama devamı gelecek mi orası muamma. 3 Milyon € çok para eğer Caner söylediği kadar seviyorsa Fenerbahçe'yi zaten uzlaşılır.

Sırf iyi oynadı diye adama kulüp anahtarı vermekte doğru olmaz.
    Şimdi sen en kral sezonunda 600 bin alıyordun diye bir olay yok. O önceki sezonlardaki performansına göre verilen bir paraydı ayrıca sezon başlarken Caner 3. tercihti. Böyle bir mantık olmaz. Hee 3M+ bir para çok ama yerli piyasasına baktığımızda 2M+ bir parayı rahatlıkla hak ediyor Caner.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Bjk gs fb tüm sohbet forumlarının konusu caner

Caner fenerde kalacak, aksi durumda yurt dışı yapar bence. Başka bir seçenek düşünmüyorum caner için.

Mesaj Yetkileri