Beşiktaş, Belçika 2. Lig takımı Roeselare ile pilot takım uygulaması için anlaştı.
Beşiktaş, Belçika 2. Lig takımı Roeselare ile pilot takım uygulaması için el sıkıştı. Siyah-beyazlılar, böylelikle transferlerde ödenen yüksek komisyon ve bonservis bedellerinin önüne geçmek istiyor.
Beşiktaş, pilot takım için Belçika 2. Lig takımı Roeselare anlaştı.
Transferlerde ödenen yüksek komisyon ve bonservis bedellerinin önüne geçmek isteyen Beşiktaş'ta sportif direktör Önder Özen, ilk adımları attı.
Belçika 2. Lig takımlarından Roeselare ile pilot takım için anlaşma yapan Özen, bonservis bedelleri çok yüksek olmayan ve gelecek vadeden futbolcularla anlaşmak üzere Güney Amerika turuna çıktı. Önder Özen, buradan yapmayı planladığı transferleri pilot takım Roeselare'e monte ederek tecrübe kazanmalarını sağlanacak.
Beşiktaş, geçtiğimiz sezon ortasında Nijerya'da getirilen Musa Muhammed'in de yeni sezonda bu takıma gönderecek. Eski futbolcuları Fabian Ernst'in takımın başına geçirmek isteyen siyah-beyazlılar, futbolcuların antrenmanından, özel hayatlarına kadar her konuyla ilgilenecek.
Last edited by Ralph : 30.Mayıs.2014 at 22:49
FM Gazetesi
O nasıl pilotluk maşallah kulübü satın almışız gibi sanki :d
Çok güzel hareketler bunlar...Heyecanlandım vallahi, haberi okurken. Allah utandırmasın.
Gerçekten çok iyi bir anlaşmaymış, Baya bir faydası olacaktır...
Apoel, AEL Limassol'u 1-0 yenerek şampiyon oldu ve Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi 3. Ön Elemesi'nde seri başı oldu. Muhtemel rakiplerimiz de; AEL Limassol, Feyenoord, Grasshoppers, Panathinaikos ve Dnipro.
AEL ya da Grasshoppers'ten birisi gelsin istiyorum ben.
Elbette futbol, sahada oynanılmadan kazanılmıyor; fakat İsviçre'de çekindiğim tek takım Basel. Daha önce Sion, Zürich, Grasshoppers gibi takımların hepsi geldi Türk takımlarının karşısına; ancak hiçbirinin bizi geçtiğini hatırlamıyorum ben. Grasshoppers, o 5 takım içinde çekebileceğimiz en iyi kura bence. AEL deplasmanını ve deplasmanın şartlarını düşününce AEL'den bile daha uygun.
Bi ara kıbrıs takımları türklerle eşleşince turnuvadan çekiliyordu ya noldu o iş![]()
Dnipro gelirse elenir Beşiktaş, Feyenoord sıkıntılı olsa da BJK daha iyi takım diğerlerini de rahat geçer.
Orda yazan her takımı geçebiliriz.Fakat 2. turda işimiz zor.İlk turu geçip 2. turda kalırız gibime geliyor, tabi yeni transferleride beklemek lazım artık Almeida yok10 pozisyondan 5 tanesi çöpe gitmeyecek içimi rahatlatan bir sebep bu.
Pana gelirse taraftarlar çatışır![]()
Beşiktaş'ın bu turu geçeceğini düşünüyorum ben. Ama play-off'ta elenip UEFA'ya gider temsilcimiz.
Gönlümdeki takım Panathinaikos
Bütün programı izledim ben, çok ilginç açıklamalar yaptı. Gidenin arkasından konuşmak istemiyorum diyerek herkese salladı. Quaresma'ya kızmış, Fernandes'e kızmış, Almeida'ya kızmış, Gökhan Töre'ye kızmış. İstediği transfer şeklinin Cenk Tosun gibi olduğunu söyledi, Cenk Tosun tüm teklifleri Beşiktaş'lıyım ve Beşiktaş'a gideceğim diye reddetmiş. Her oyuncudan bu tarz yaklaşım beklemesi tuhaf yalnız, sonuçta artık para konuşuyor bu devirde.
Fikret Orman'ın mantığı belli, almaya çalış, olmadığı zaman kötüle, itibarsızlaştır ki taraftar tepkisi minimuma insin. Benim gözlemlediğim Beşiktaş taraftarının büyük bir kısmı bunu yemiyor, tepkisini de koyuyor.
Ama sorsan Eneramo zımba gibi, fişek gibi, 3 bacaklı birisi. Biri Eneramo'nun bize nasıl geldiğini (ameliyat masasında imza attı) ve yaşını hatırlatsın.
Yemin ediyorum, başkan konuştukça bunalıma giriyorum. Bugünden sonra da canlı olarak dinlemeyi düşünmüyorum başkanı. Açıklamalarını daha sonra okurum internet üzerinden. Sinirlerim de daha az bozulur böylece.
Başkanımız 4 senedir sakatlanmayan Demba Ba'ya 29 yaşında kronik sakat demiş. (sakatlık geçmişine transfermarkt'ten baktım ne kadar doğru bilmiyorum)
Beşiktaş bir sezon daha Olimpiyat stadını kullanacakmış;
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...me-yasanabilir
Belli olan bir şeydi , tescillenmiş oldu.
Fikret Orman kadroda olacaksınız, Bilic performansa bakacağım, Önder Özen yoksunuz. Kafalar karışık herhalde Beşiktaş'ta. Sezer'in kendini yerli Alex olarak değerlendirmesi de onun kafa karışıklığını gösteriyor.
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...temi-konusamazBeşiktaş Futbol Direktörü Önder Özen'in “Yeni sezonda da kadroda düşünmüyoruz" dediği Sezer Öztürk, NTV Spor'a konuştu. Sezer, Önder Özen'e sert ifadelerle yüklendi.
Sezer, "Böyle bir durumdan haberi olmadığını söylerken, yaklaşık 1 ay önce teknik direktör Bilic’in gazetecilere yaptığı açıklamada, "Sezer ve İbrahim cezalarını çektiler, artık gösterecekleri performans göre karar vereceğim” açıklamasını hatırlattı.
"ÖNDER ÖZEN BENİM KALİTEMİ KONUŞAMAZ"
"Bilic’in yaptığı açıklama sonrası ben yeni sezon kampını beklemeye başladım” diyen genç oyuncu, "Tatil döneminde özel kondisyoner eşliğinde çalışıyorum. Ancak Önder Özen’in kamp kadrosunda yoklar açıklamasına anlam veremedim. Başkanımız Fikret Orman da bana kampta yer alacağımı söylemişti. Biz son 1 ayda İbrahim ile beraber maç mı yaptık da Bilic performansımıza bakıp karar verdi. Bize kesin bir şey söylesinler. Önder Özen kalitemizin yetersiz olduğunu ifade etmiş. Bizim kalitemiz hakkındaki belirlemeyi Önder Özen yapamaz. Benim kariyerim ortada. Fenerbahçe’ye yerli Alex olarak gittim. Orada sakatlık yaşamadığım dönemde neler yapacağımı gösterdim. Diğer takımlarda da sağlıklı olduğum zamanlarda nasıl oynadığımı herkes biliyor. Önder Özen benim kalitemi konuşamaz. İbrahim Toraman da herksin tanıdığı bir futbolcu son 10 yıldır üst düzey futbol oynayan bir isim” dedi.
"YALNIZ BIRAKILDIK"
Sezer, ayrıca Önder Özen’in gece kulübünde silahla yaralanan, milli takım kampında takım arkadaşlarını silahla tehdit ettiği iddia edilen oyuncuları savunduğunu, kendisinin ve İbrahim'in yalnız bırakıldığını söyledi.
"BİZ BARDA VURULMADIK"
"Biz İbrahim ile bir olay yaşadık ve sonra konuyu kapattık” diyen Sezer, "O dönem çok ağır ceza aldık. Süresiz kadro dışı bırakıldık. Ama biz barda vurulmadık. Milli takım kampında arkadaşımızın ağzına silah sokmadık. Önder Özen bizi görmezden gelirken, bu olaylarla adı anılan futbolcunun avukatlığını yaptı, ona kefil oldu. Bizimle ne derdi var bilmiyorum. Şahsi egolarını tatmin etmek için böyle davrandığını düşünüyorum. Ceza almadan önce de Özen sahaya çıkmamamız için elinden geleni yaptı. Hazırlık maçlarında bile çok az şans verildi" şeklinde konuştu.
"YÜZÜMÜZE BAKAMAYANLAR..."
Sezer, "Bizi takımda istemiyorlarsa çıksın söylesinler. Odasına girdiğimizde konuşurken yüzümüze bakamayanlar, basın aracılığı ile bize mesaj yollamasınlar. Ben ne yapacağımı, kime inanacağımı bilmiyorum. Başkanımız kampa gideceğimi söyledi. Şimdi Önder Özen yoklar diyor. Ben tekrar başkanımıza bize verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonra eğer düşünülmüyorsak açık açık söylesinler, biz de kararımızı verelim" dedi.
Sezer Öztürk yerli Alex he ?hiç güleceğim yoktu. Bu mental seviyesiyle zaten bizde oynamasın.
Sezer'i de Toraman'ı da istemem şahsen. Yerli transferinde takas yoluyla elden çıkarılabilir.
Ahmet Kavalcı futbol şubesindeki görevini bıraktı.
FM Gazetesi
Durup dururken ne oldu acaba merak ettim doğrusu.
Sonraki istifanın Özen'in istifası olacağı konuşuluyor.
Özen'den vazgeçen Beşiktaş'ın geleceğinden vazgeçer , net.
ANÇ'nin işleri bunlar. Faydasız herif , faydası olmadığı giib zararı dokunuyor.