1 ile 30 arası toplam 148 sonuç

Konu: Ve Aurelio Milli Takımda

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by sekopej
    Var Arda var oynadı. Can oynuyor, Nuri yeri geliyor oynuyor. Eğer bu yabancı herşeyi göze alıp Türk olduysa ve Milli Takımda da özveriyle oynuyorsa bence artık bunu sorgulamak gereksiz. Sonuçta artık o da bir TÜRKTÜR ve senin benim ne hakkım varsa aynı haklara sahiptir....
    aurerlio 29 yasında ve gelecege yapılan bir yarırım deil. 2008 de oynayacagını zannetmem.

fatih terim onu bugunu kurtarmak için almıstır takımına.

ii bir oyuncu suphesiz ama ben olsam daha genc bir adamı milli takıma kazandırırdım

BEN OLGU DEĞİL REALİTEDEN BAHSEDİYORUM.

büyük bir rant bu
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by peluk
    aurerlio 29 yasında ve gelecege yapılan bir yarırım deil. 2008 de oynayacagını zannetmem.

fatih terim onu bugunu kurtarmak için almıstır takımına.

ii bir oyuncu suphesiz ama ben olsam daha genc bir adamı milli takıma kazandırırdım

BEN OLGU DEĞİL REALİTEDEN BAHSEDİYORUM.

büyük bir rant bu

Şu anda 28 yaşında Aralıkta 29 olacak Ayrıca 2008 de de oynayacak bence 30-31 yaşında bir futbolcu oynamayacaksa kaç yaşında oynayacak. Mehmet ümit takımda oynasın GS de de oynamaya devam ederse ve başarılı olursa Milli Takım'a da alınacaktır, İlk 11'de de oynayacaktır. Terim değil miydi 17 yaşında Emre'ye formayı veren. O nedenle bir korkunuz olmasın eğer o oyuncuya inanıyorsa yaşa bakacağını zannetmiyorum....
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Şu anda 28 yaşında Aralıkta 29 olacak Ayrıca 2008 de de oynayacak bence 30-31 yaşında bir futbolcu oynamayacaksa kaç yaşında oynayacak. Mehmet ümit takımda oynasın GS de de oynamaya devam ederse ve başarılı olursa Milli Takım'a da alınacaktır, İlk 11'de de oynayacaktır. Terim değil miydi 17 yaşında Emre'ye formayı veren. O nedenle bir korkunuz olmasın eğer o oyuncuya inanıyorsa yaşa bakacağını zannetmiyorum....
    katılıyorum can ve arda misali

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

o zamanki beklentilerle şimdiki beklentiler cok farklıydı ama...

bence şimdi de terim'i rahat bırkasalar aurelio'yu oynatacagını dusunmem.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Mesaj Yetkileri