-
02.Haziran.2014, 23:07
Devre Arası Transfer Haberleri
Devre Arası olduğunda, takımda kırmızı kart gördükten sonra 2 hafta maaş kesintisi cezası verdiğim Necip Uysal, sanırım benle konuşmadan önce yürek yemiş. Çünkü ben istemem böyle cezayı takımdan giderim dedi. Sanki uzun yıllardır takımdaymış ve çok büyük oyuncuymuş gibi davranılması bekledi. Lan daha sezon başı geldin sen bebe. Bu sebeple talip olan tek takım Galatasaray ve verdikleri bonservis ücreti beklediğimin altında olmasına rağmen sattım. Rakibe iyi bir Türk savaşçı ortasaha kazandırdım. 3 miyon pound.
Bu sebeple, transfer ispiyonlarımdan da anlaşılacağı üzere sezon sonu sözleşmesi biten Oğuzhan'ı 1.5 milyon vererek direk takıma kattım. Çok faydalı olacağını düşünüyorum.
Yedek kalecimiz Sinan Bolat'ı aylık 200k ya bir takıma ilk 11 oynayabilecek şekilde kiraladım.
Sözleşmesi 2017 yılında bitecek olan Caner Erkin, bir türlü sözleşme şartlarında düşmedi, yüksek ücretler talep etmeye devam etti. Ben de sol bek mevkisinde sezon başı aldığımız oyuncuyu ilk 11, İsmail'i de onun yedeği olarak düşünerek kendisini 7.25 milyon pounda sattım.
Oğuzhan takıma katıldığı için Sergio'yu göndermenin zamanı gelmişti. Onunda sözleşmesi 2017 yılında bitiyordu ve o da yüksek ücretler talep ediyordu. Sergio'yu arkadaşın dediği fiyatlara satamasak bile, gelecek sezon olmak kaydı ile (bu senenin sonuna kadar bizde) 17,5 milyon pound + gelecekten %50 pay şeklinde peşinen sattık. Bu onun performansını ne kadar etkileyecek bilemiyorum ancak 2 kere "kısa paslarla oynar" oyun içi tercihini unutturmaya çalışsam da bir türlü unutamadı ve oyuna etkisi çok olmamıştı. Oğuzhan'ın takıma ısınması açısından avantajlı bir durum olduğunu düşünüyorum. Ayrıca Oğuzhan'ı UEFA kadrosuna da ekleyebildik.
Tüm bunlarını haricinde, Ligte durum yine son haftalara kadar kızışacak gibi gözüküyor. Ligteki performansım üst noktada değil ve bazı deneyler sonucu puan kayıplarım oluştu. Bunların haricinde çok fazla oyuncu geliştirmeye çalıştığım için bir çok maçta genç oyunculara şans veriyorum ve bu durum da ara sıra puan kaybetmeme neden oluyor.
Türkiye Kupasında gruplardan çıktık ve yolumuza devam ediyoruz.
Şampiyonlar Liginden, Avrupa Ligine düşmüştük. Bu ligte ilk rakiplerimiz çok kolay geldi ve ilkini eledik. Çıkabilecek zor olarak düşündüğüm 5 takım var. Onlar gelmezse zaten işim kolay gibi gözüküyor.

Sentugo.
Mesaj Yetkileri