NXT bir nevi altyapı gibi. Bazen maçlarına bakıyorum da farklı bir atmosferi var orasının. Daha amatör bir güreş yeriymiş hissiyatı veriyor.O seriyi bence her yıl tekrarlanıp klişeye dönüşmesini engellemek için yıktılar bence. Ama madem kırılacaktı neden 20 yıl boyunca uzatıldı diye de sormak geliyor insanın içinden.
Sonuçta Brock Lesnar'dan çok daha fazla galibiyete yaklaşan güreşçi oldu şuana kadar. Neden Kane değil, Shawn Michaels değil de Brock Lesnar onu anlayamadım. Hani kırıldı kırılmasına ama çok ucuz oldu o maç. Etkisi sadece anlıktı.
TEW diye bir oyun hiç duymadım şuana kadar. Daha önce TNA'nin oyununu oynamıştım ek olarak. Hemen hemen her yıl WWE'nin oyununu almaya çalışırım. WM modu zaten bu yıl harika olmuş. Eski serilerinde yaratılan karakterlerinde hikayeye dahil edilme seçeneği olsa daha da iyi olurdu bence.Fakat online modunu çok zevkli buldum. Her ne kadar maça atanma süresi uzun olsa da eğlenceli.
MITB'siz olur mu hiç?29 Haziran'da yayınlanacak, bugün ki Payback'de gösterdi zaten.

O seriyi bence her yıl tekrarlanıp klişeye dönüşmesini engellemek için yıktılar bence. Ama madem kırılacaktı neden 20 yıl boyunca uzatıldı diye de sormak geliyor insanın içinden.
Alıntılı Yanıtla