Sayfa 8 / 35 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 1045 sonuç

Konu: "Toros Kaplanları" Dünyaya hükmetti. (2022-2023)

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Ligde biraz ilerledim arkadaşlar o yüzden toplu paylaşım yapacağım. İstediğiniz bir maç olursa istatistiklerini paylaşırım.

Avrupada iyi başlamıştık amaa geçen seneki gibi şansız bir kura çektik. Rakibimizin karşısında varlık gösteremedik.
    Lige aslında defansif hatalar olmasa iyi başlayabilirdik. İlk maçta erenin 3 golü malesef bize yetmedi. Defansımız kötü oynayınca gelen golü yedik. Birde yeni transferlerin uyum sorunu eklenince sıkıntılı başladık. Ama şimdi takım hem uyumda hem taktikte iyi gidiyor gözüküyor. Bakalım bir sonraki maçımız Fenerbahçe ile ne yapacağız göreceğiz.

Birde benim bu kariyer ne ilginç ilerliyor. Geçen sezon şampiyon olan Es-es ilk 6 maçta 1 puan aldı. Şimdi iki maçta galib gelerek toparlandılar gibi. Keza ben Fener Rize hep kötü başladık. Bakalım sonu ne olacak. İki kayseri takımı dolu dizgin gidiyor. Gs yi durdurana aşkolsun. Gelene gidene çakıyorlar.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Güçlü duruyor , Türk olmasıda avantaj rotasyonda büyük işini görür.
    İlk maçlardaki performansı pek hoşuma gitmedi. Uyum sorunu olabilir. Şu anda Zeki oynuyor ve sıkıntı yok. İlerleyen günler ne gösterecek göreceğiz.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Spoiler: İstatistikler 

Spoiler: İstatistikler-Puan Durumu 

Burdan Juan Diaz arkadaşımıza teşekkür etmek istiyorum. Onun Crystal Palace

kariyerindeki savunma korner taktiği ve arada verdiği ipuçları çok işime yaradı hala da yarıyor. 4 maçtır kornerler sıkıntı olmuyor. Birinde olur gibi oldu karambol oldu ama ondada sıkıntı çabuk geçti. Teşekkürler.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Spoiler: İstatistikler-Puan Durumu 

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

İyi gidiyorsun bu arada forum biraz canlansın ya

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Esesi deplasmanda yenmek çok önemli öte yandan Adanada mağlup olmaman lazım o güzel harika taraftarın önünde

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Arkadaşlar akşam toplu bir paylaşım yapacağım.

Leonidas;
    Evet güzeldi ama beşiktaş mağlubiyetinde uzun zamandır gol atamayan adam sanki beni beklermiş gibi iki gol birden attı. Aslında ataklarımız çoktu ama hep ilerde tıkandık. Bu da galibiyeti alamamızı sağladı.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Dediğim gibi epeyi bir yine ilerlediğimden toplu paylaşımda bulunuyorum.

Yine kaybetmemem gereken puanları kaybettim. Kayseri ve Trabzon maçlarında defansım biraz başarılı olsa kaybetmezdim. Bu yüzden iki mağlubiyetle başladık lige ama sonrasından bir galatasaray mağlubiyeti haricinde iyide götürdük. Bu sene galatasarayı tutabilene aşkolsun. Adamlar 5. vitese taktı gidiyorlar. Ztk da çok şansız iki kura çektik. O kadar alt lig takımı arasında süper lig takımı olan Karabük çektik. Rakibimizin güçlü olduğunu bildiğimden as kadro ile çıktım. Buna rağmen uzatmalarda anca eleyebildim. Forvetim o maçta çok kaçırdı. İkinci kurada yine alt lig takımları hala var olmasına rağmen direk en başta kasımpaşaya rakip olduk. Saldırdık savaştık ama elendik. Aslında iki farklı bir yarı vardı. İlk yarı berbattık. Ama ikinci yarı iyi oynadk savaştık ve son dakikalarda beraberliği bulup uzatmalara taşıdık. Uzatmalarda da başarısız gol girişimlermiz sayesinde de elendik. İkinci yarıya galibiyet parolası ile çıktık. İlk golüde bulduk ama iki kere öne geçmemize rağmen berabere kaldık.
    Aynıları diğer iki maç içinde aynı oldu.Birtürlü gol atamıyoruz. Son Elazığ maçında ilk yarıyı mağlup kapattık. Oyuncu değişiklerimiz sayesinde 3 puanı aldık. Bu maçı almak çok önemli idi. Çünkü bir sonraki rakibimiz Galatasaray ve bu performanslarla durdurmamız zor gözüküyor. Busene şampiyonluk bir hayal ama Şl için savaşmaya devam ediyoruz.

Ara transfer geçmişimiz.

Hakan özdoğanı zaten 2-3 yıl önce almıştık anca geldi. Solda sıkıntı yaşamamız üzere juventusdan Abneri kiraladık. Ama ilk iki maçta 6,20 ile oynadı. İkisinde de aynı puanı almayı başardı.
    Leo u aslında satmak istemiyordum. 12 M Tl teklif gelince ret etmişdim. Ama oyuncu bana büyük klüpte oynamak istiyorum deyince sezon sonu satmak üzere anlaşmıştık.
    Santos ikinci teklifini artırınca bende 30 Mtl istedim vermeyince öyleseine 20 M Tl ve 12 aylık 7,5 M Tl ile %35 satıştan yüzde şeklinde teklif yaptım. Onlarda kabul ettiler.Banada kabul etmek kaldı.
    Aşağıda Leo nun ilk almak istediğimdeki profil- Şimdiki profili vekariyer geçmişini yayınlıyorum. Bu arada bu sezonda Yılın oyuncusu ödülünüde aldı. Onu kaybetmekz üzücü bir durum oldu benim için. Maçlarda onu joker gibi kullandım ve verimde aldım.

Spoiler: Léo Ceará 

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

uhuhuhu ne yapmışsın adamım ligde iyisin transferlerde gereksizleri gördüm, Serveti kaleye mi koyacasın Leodan iyi para aldık potansiyeli ne kadar yüksek bilmiyorum ama salla bizi idare edecek güzel para kazanmışız anadolu takımıyız bu miktarlar yüksek devler ile yarışmaya devam

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

uhuhuhu ne yapmışsın adamım ligde iyisin transferlerde gereksizleri gördüm, Serveti kaleye mi koyacasın Leodan iyi para aldık potansiyeli ne kadar yüksek bilmiyorum ama salla bizi idare edecek güzel para kazanmışız anadolu takımıyız bu miktarlar yüksek devler ile yarışmaya devam
    Teşekkürler. Aslında ikinci yarıya beraberlik değilde galibiyetlerle başlasa idik daha iyi olurduk ama neyse buda iyi oldu. En azından yenilmedik. Bu arada galatasaraydan çekiniyordum ama onları uzaktan şutlara mahkum ettik ve alt ettik. Aşağıda güncellemesini yapacağım.
    Servete gelince aslında onu almamın nedeni forumdaki kariyer hikayelerinde herkes bazı arkadaşlara baskı yaptıklarını gördüm bende ondan aldım. Hemde abilik yapsın diye aldım ama o da olmadı boşa bekliyor sezon sonu yolcu olacak. Mehdi defansda iyi idi ama saolsun verme dememe rağmen kiralık gitti delirdim ama artık yapacak bir şey yok.

Leo yu aslında forvette eren aksadığı için almıştım. Ama sonradan eren açılınca ne yapayım derken sağ açıkta kullandım çok iyi maçlar çıkardı. Bu senede Oscar benitezi alınca ofansif orta sahada kullandım yine güzel işler yaptı. Zaten regenim Aydın yetişti artık onu kullanırım.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Evinde büyük takımlara karşı oynanması gereken oyunu sergilemişsin baskıyı,ne kadar az yersen taraftarının desteğiyle galibiyet kaçınılmaz olur tebrklr kanka

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Evinde büyük takımlara karşı oynanması gereken oyunu sergilemişsin baskıyı,ne kadar az yersen taraftarının desteğiyle galibiyet kaçınılmaz olur tebrklr kanka
    Teşekkür ederim. Evimde güzel gidiyorum 7 G 2 B 2 M var. Ki biri Kayseri diğeride Beşiktaş maçları idi. Aslında Ztk da evimde oynasa idim turu geçerdim
    En güzelide artık maçlarımda 7 üstü olmuyor. Artık oranlar yükselir

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Kazanıyorduk ne güzel,olm paraları indiriyorduk

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Küçük takımlarla evimdeki maçlarda yine verebilirsiniz.

Arkadaşlar sezonu bitirdim. Güncellemeyi dün akşam hazırlıyordum ama çocuk uyumayınca yapamadım. Bugün akşam yayınlayın 10 gün ara vereceğim. Tkl ligi başladığından ona önem vereceğim. Bir kaplanı bırakıp diğer kaplana geçiş yapcağız. Gol ve ofsayt makinamızı orda izleyebilirsiniz.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Merhaba arkadaşlar. Ligi bitirdim. Sezon başlangıcındaki hedefim ikinci olup Şl ye katılmaktı hatta belki süpriz yapıp şampiyon olabileceğimi düşünüyordum.
    Fakat ligin başında kötü başlamış olmamız ve ikinci yarı her ne kadar güzel bir seri yapsakta hem Galatasaray hemde Rize çok iyi bir performans göstermelerinden dolayı
    onları geçemedik. Ligin sonlarındaki performans düşüklüğümüzünde etkisi ile 4. olabildik. Ama güzel olan yanı her sene puan olarak kendimizi geliştiriyoruz. Geçen sezon 61
    puanda bitirmiştik, bu sezon 67 puanda bitirmeyi başardık. Yine avrupaya gidiyoruz.

Bu sezon boyunca öne çıkan bir oyuncumuz gol kralımız olmadı. Ama onun yerine tüm oyuncularım fayda sağladı öne çıkanlarıda aşağıda profillerini paylaşacağım. Birtek Gael Kakuta
    yılın yabancı oyuncusunda 3. olabildi. Bu arada Eren görür Adanasporun 57 golle en golcü oyuncusu ünvanını aldı.

Klüp yönetimi beklentimizi sordu bizde Şampiyonlar liği bileti alırız dedik.Bu arada avrupada sıralamada açıklandı.

Arkadaşlar kusura bakmayın resimleri png formatında yüklemişim. Önce word a yazdığım için görüntüleri yedek klasörüne attığımdan hangisi olduğunu bulmam uzun olacağından bu seferlik bu şekilde paylaşıyorum. Bir sonraki paylaşımım Tkl ligi bitince yapacağım. Ozamanda sezon boyunca bize katkı sağlayan oyuncularımı ve transfer geçmişini paylaşacağım. İyi ve ucuz oyuncu bulmadığım sürece transfer yapmayacağım.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Çıta yükseldi o hedefle birlkte şampiyonlukta gelsin
    Transferlerde hata yapma gözünü oyarım D:

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Pek transfer yapmadım. Yapıtımda para kazanmak için mesela geçen sezon bedelsiz aldığım Oscar benitezi 10,5 m tl ye yolladım

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Sezon boyunca başarımıza katkıda bulunan oyuncularımızın profilleri

Spoiler: Zeki Yıldırım 

Spoiler: Oscar Benitez 

Spoiler: Orhan Gülle 

Spoiler: Linus Wahlqvist 

Spoiler: Gaël Kakuta 

Spoiler: Eren Görür 

Spoiler: Dany Law 

Spoiler: Arnór Smárason 

Bir sonraki güncellemede reğenlerim Aydın ile Ümüt ün ve büyük umut beslediğim reğenlerimin profillerini paylaşacağım. Aydın ile ümüt'ün gelişimleride olacak.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Transferler güzel fazla boş oyuncu alma yabancıda hele dikkat etmek lazım.
    Yeni sezonda artık biraz heyecanlandırıcı sonuçlar görmek istiyorum

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Güzel beleş
    oyuncu görünce dayanamıyorum

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Onlar bu seneki transferlerim değil. Transferleri akşam güncelliyeceğim.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Beklemedeyim

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Hedeflerimizi sordu yönetim bizde
    n üst seviyeleri seçtik maksat oyuncular daha iyi performans göstersinler diye ama zaten
    şampiyonluk hedefim bu sene yok ama olursada hayır demem.

Transferlerimizi yaptık. Bazı oyuncuları yine sonra para kazanırız umudu ile ücretsiz aldık.
    Zaten işimize şuanda yaramıyacakları kiralık göndermeye çalışıyorum.

Aşağıdaki oyuncularda sezon içinde bize çok katkı sağlayacağını düşündüğüm oyuncular var.

Selçuk'u aslında rotasyon amaçlı kiralamıştım ama sonradan farkettimki sağ da oyuncum az onu oynatıyorum.
    Performansından memnun kalınca direk almak istedim ama Fenerbahçe 34 m Tl fiyat biçince mecburen vazgeçtim.
    Spoiler: Selçuk Serbest 

Roman ı temsilciler önerdi özellikleride güzel olunca paraya kıydım aldım.
    Spoiler: Roman Kolar 

Spoiler: Raul Esnaola 

Kendisini defansın sağı için almıştım fakat orda Şener bu sezon iyi performans gösterince yedekte kaldı.
    Spoiler: Ozan Tufan 

Oğuzhanı aslında rotasyon amaçlı aldım ama sol bekte iyi iş çıkarıyor.
    Spoiler: Oğuzhan Berber 

Spoiler: Lucas Walbrecq 

Geçen sezonun ikinci yarısında kiralık almıştım sözleşmesi bitincede bedelsiz aldım.
    Spoiler: Ive Dedic 

Spoiler: Fatih Turan 

Spoiler: Emyr Huws 

Spoiler: Ariel Silva 

Oscar benitezi normalde satmak istemiyordum. Özellikle ikinci yarı iyi işler yapmıştı.Ama sözleşme yenileme talebimi ret edince uğraşmadım 10 m Tl gibi bir fiyata sattım. Zaten kendisini bedavaya almıştım. Az paraya gitti ama yapacak bir şey yok.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Görünen o ki takımın yaş ortalaması 20 falan iyi transferler ama deneyimsiz oldukları için gelenler bazı maçlar sıkıntı yaşayabiliriz fakat ben çok beğendim .
    Ozan'ı Cavcav iyi okutmuş zamanında almassan 1-2 ye böyle 7 bayılırsın alacaktık yetiştirecektin

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Aynen öyle bayıldık parayı ama onun parasını Oscar benitezi ödedi
    Birde bende bir forvet ergen var fener 5m TL. teklif verdi ret ettim eve gidince profilini paylaşayım

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Regen konusunda iyisin

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Transferler hayırlı olsun. Ozan a fazla para vermişsin ama profilide güzele benziyor

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Regen konusunda iyisin
    Regenlerin gelişimlerini aşağıda paylaştım

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Transferler hayırlı olsun. Ozan a fazla para vermişsin ama profilide güzele benziyor
    Mecburen vermek zorunda kaldım ama Şener geçen sezon iyi değildi şimdi iyi oynuyor bakalım zaman ne gösterecek. Daha önce mali durumlardan alamamışdım.

Regenlerimin gelişimleri;
    Spoiler: Ümüt Gül 

Spoiler: Linus Wahlqvist 

Spoiler: Aydın Altınel 

Spoiler: Alparslan Aydoğdu 

Spoiler: Bedri Can Demirel 

Fenerbahçe bu oyuncuma önce 4,2 M Tl sonra 4,6 en sonda 5 m Tl önerdi ama ben kabul etmedim.
    Spoiler: Murat Yıldız 

Birtek Murat Yıldız ile Alparslan benim alt yapımdan çıktı diğerlerini satın aldım.

Gecen sezonu gayet iyi bir yerde noktalamisiz, bu sezon da ligi ilk 2'de bitirmemiz guzel olur. Bu arada Drogba insan mi ya

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    Gecen sezonu gayet iyi bir yerde noktalamisiz, bu sezon da ligi ilk 2'de bitirmemiz guzel olur. Bu arada Drogba insan mi ya
    Adam futbolu bırakmış gençlik gelişim uzmanı olmuş
    Bu sezon pek hedefim yok. Gençleri takıma monte etmeye çalışıyorum. Ama gelecek sezon kadroda eksilme olmazsa şampiyonluğa oynarım. Yine Al ye gitsek yeter benim için.
    Güncellemeler birazdan geliyor.

Sayfa 8 / 35 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon

Mesaj Yetkileri