Quote Originally Posted by sui generis View Post
Ben vergi kaçakçılığı mı var demişim bir daha okumalısın bence.

Kasıt vs bunları geçeceksin. Geçen günlerde Galatasaray KAP'a 140 milyonluk vergi borcu ve cezası olduğuna dair bir bildirim yaptı mı yaptı. Basında da çıkan haberlerde vergi borçlarının affedildiği gösteriliyordu. Şuanda ceza mı normal vergi mi hangisi affediliyor bilmiyorum. Belki sadece ceza affediliyordur. Bana kalsa onun bile yapılmaması gerekiyor. Normal şartlarda 140 milyon ödemesi gerekiyor, bakalım ne kadar ödeyecek

Şikeye karşı argüman bulamamışız. Pehh. Her olayda şike vs kabak tadı verdi bence.
Seninle beraber başka bir mesajı daha alıntıladım, o mesajın sahibi söylediği için yazdım onu. Okumadan yazmak gibi bir huyum yok.

140 milyonluk bildirim nerede? Ben görmedim de öyle bir şey.

Neyse ki bu ülke de kanun var, yasa var da kimse geçeceksin bunları bak basın yazmış, ödeyeceksin demiyor. Siz bu beklentiler ile daha çok yanılır, kendinizi kandırmaya devam edersiniz. Daha ortada çıkan bir yasa bile yok ayrıca, seçime yakın olabilir tabii bir şeyler ama şu anda bütün bu ithamlar sadece kuru gürültü.

Müfettişlerin tespiti 54 + 54 (ceza) şeklinde. Nasıl ki daha önce 73 milyon 3 milyon olarak ödendi, şimdi de 108 milyon 5 milyon TL olarak ödenir, bu konuda kapanır. Çünkü ortada bir yanlışlık var. Yasalarda aynı olduğuna göre, her şey net. Tabii bu öyle yansıtılmayacak, büyük kıyak, af denilecek.

Bu arada kimse Beşiktaş demiyor hala. Sonra FBJK denilince kızıyorsunuz.