Sayfa 516 / 578 İlkİlk ... 16416466506514515516517518526566 ... SonSon
15,451 ile 15,480 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Galatasaray'ın vergi borcu,şirkete ait,devlete karşı bir borç,sportif bir şey değil.Fenerbahçe'nin şike mevzusu ''spor kulübüne'' ait,yani sporla ilgili bir aktivite ve şike de yapıldığı zaman sadece Fenerbahçe ve karşı tarafı ilgilendirmiyor,bütün ligi ilgilendiriyor.Bakış açını seveyim.Bu lafımdan şike yapıldı dediğimi anlama sen,şike diye atladın da ona örnek veriyorum.Fenerbahçe'nin veya başka bir kulübün mali açıdan hiç bir olayı bizi ilgilendirmez.Sportif açıdan her türlü ilgilendirir.

Galatasaray 15 yıl önce hak ettiği parayı alamadı,hak ettiği desteği alamadı,hala da alamıyor.İbrahim abi devlet Galatasaray'ı destekliyor dedi diye onu söyledim ben,ayrıca Galatasaray'ın sadece UEFA Kupası başarısı da yok,bir çok başarısı var,hepsinden bahsetmemem benim hatam tabi ki.
    galatasaray vergisini ödese belki şampiyonluğu getirecek kadro kuramayacak ya da mali açıdan sıkıntıya girecek bu da takımın huzurunu ve başarısını etkileyecek nasıl sportif değil
    bu arada vergiyi ödedi ödemedi orda değilim ama sportiflikten maliyeti ayıramayız sözde şike davasında sen nasıl sıralamanın etkilendiğini düşünüyorsan eğer varsa bir vergi muhabbeti galatasarayı mali yönden rahatlattığı için bu da sıralamayı etkilemiştir

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sene olmuş 2014, bilmemek, öğrenmemek ayıp değil ama bu kadar imkan varken araştırmamak harbiden ayıp. Tıpkı "özde" şike davasında olduğu gibi aynı hal ve hareketler devam ediyor. Tapeler okunmayıp nasıl senaryo yazarak yırtmaya çalışılıyor, bu konuda da aynı şeye devam ediliyor ısrarla, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak daha kolay tabii.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    galatasaray vergisini ödese belki şampiyonluğu getirecek kadro kuramayacak ya da mali açıdan sıkıntıya girecek bu da takımın huzurunu ve başarısını etkileyecek nasıl sportif değil
    bu arada vergiyi ödedi ödemedi orda değilim ama sportiflikten maliyeti ayıramayız sözde şike davasında sen nasıl sıralamanın etkilendiğini düşünüyorsan eğer varsa bir vergi muhabbeti galatasarayı mali yönden rahatlattığı için bu da sıralamayı etkilemiştir
    Alakası yok,ikisini bir tutamazsın.Birisi kanunlar önünde uzlaşmaya varıp halledilebilecek bir şey ama diğerinin halledilmesi gibi bir şey yok,konuyla bir alakası da yok.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Galatasaray'ın vergi borcu,şirkete ait,devlete karşı bir borç,sportif bir şey değil.Fenerbahçe'nin şike mevzusu ''spor kulübüne'' ait,yani sporla ilgili bir aktivite ve şike de yapıldığı zaman sadece Fenerbahçe ve karşı tarafı ilgilendirmiyor,bütün ligi ilgilendiriyor.Bakış açını seveyim.Bu lafımdan şike yapıldı dediğimi anlama sen,şike diye atladın da ona örnek veriyorum.Fenerbahçe'nin veya başka bir kulübün mali açıdan hiç bir olayı bizi ilgilendirmez.Sportif açıdan her türlü ilgilendirir.

Galatasaray 15 yıl önce hak ettiği parayı alamadı,hak ettiği desteği alamadı,hala da alamıyor.İbrahim abi devlet Galatasaray'ı destekliyor dedi diye onu söyledim ben,ayrıca Galatasaray'ın sadece UEFA Kupası başarısı da yok,bir çok başarısı var,hepsinden bahsetmemem benim hatam tabi ki.
    Dediğin gibi şike ligi ilgilendirir. Ama vergi kaçakçılığı bütün vatandaşları ilgilendirir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Galatasaray uzlaşmayı reddetti diye biliyorum. Tekrardan araştırın dedi. Eğer vergi cezası bulunmazsa o incelemeden bir şey ödemesi gerekmiyor zaten. Eğer vergi cezası çıkarsa yine ödemesi gerekmiyor. Bu sefer de devlet giriyor araya işte

Bir kulubün vergisini ödemesi diğerlerinin ödememesi gayet de haksız rekabettir. Bizim verdiklerimizi iade etsinler o halde Vergi ödememek fiyasko, devletin buna göz yumması daha büyük bir fiyasko.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    Dediğin gibi şike ligi ilgilendirir. Ama vergi kaçakçılığı bütün vatandaşları ilgilendirir.
    Vergi kaçakçılığı olmuyor o,bir şeyleri eksik biliyorsunuz.Vergi borcu ile vergi kaçakçılığı çok ayrı şeyler.Vergi kaçakçılığı olsa zaten uğraşıp da yazmam şuraya.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Vergi kaçakçılığı olmuyor o,bir şeyleri eksik biliyorsunuz.Vergi borcu ile vergi kaçakçılığı çok ayrı şeyler.Vergi kaçakçılığı olsa zaten uğraşıp da yazmam şuraya.
    Ceza neden gelmiş olabilir ? http://www.aksam.com.tr/spor/galatas...i/haber-300489

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ceza,borcu ödemediğimiz için geldi.Kaçakçılık falan yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by sui generis View Post
    Galatasaray uzlaşmayı reddetti diye biliyorum. Tekrardan araştırın dedi. Eğer vergi cezası bulunmazsa o incelemeden bir şey ödemesi gerekmiyor zaten. Eğer vergi cezası çıkarsa yine ödemesi gerekmiyor. Bu sefer de devlet giriyor araya işte

Bir kulubün vergisini ödemesi diğerlerinin ödememesi gayet de haksız rekabettir. Bizim verdiklerimizi iade etsinler o halde Vergi ödememek fiyasko, devletin buna göz yumması daha büyük bir fiyasko.
    Vergi meselesi bilet satışıyla alakalı, dernek ile şirket arasındaki ayrım bu problemi yaratan. Mevzuatı açıp bakarsanız daha fazla bilgi sahibi olursunuz. Vergi kaçakçılığı demek, kasıt var demektir. Burada ise böyle bir durum söz konusu değil, ortada bir kasıt yok. Basında bahsedilen miktardan çok daha az söz konusu borç. Kısa bir araştırma ile bunlara ulaşmak çok kolay. Artık eskisi gibi değil, bu kulüpler aynı zamanda şirket.

Devlet hiçbir şekilde vergi borcunu silemez, ancak ödenmediği için verdiği cezayı tamamen veya kısmen silebilir. Doğal olarak ortada bir haksızlık yok, boşuna çabalıyorsunuz. Siz ödediyseniz, herhangi bir cezaya maruz kalmazsınız. Ödemeyen de cezası ile öder, cezanın niteliği hükümetlerin tutumuna göre değişiyor, bu hep böyle olmuştur, yıllardır değişmedi. Ama ne olursa olsun verginin aslı ödenir.

Basına inanıp buna göre hareket edip sürekli yanılmaktan bıkmamanız esas büyük fiyasko, haberiniz yok. Şikeye karşı bir argüman bulamayıp nereden saldırsak acaba anlayışı fiyasko bile değil, tanımlayacak bir kelime bulamıyorum.

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=347404
    http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=351060
    http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=351752
    http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=353077

http://www.galatasaray.org/kulup/haber/20387.php

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Ceza,borcu ödemediğimiz için geldi.Kaçakçılık falan yok.
    Galatasaray maç biletlerinin yüzde 90ını Galatasaray Derneği adına (teberrulu) yüzde 10unu da vergiye tabi olan Sportif AŞ adına kesiyordu. Böylece biletlerin yüzde 10u için vergi ödüyordu. Ceza da işte bu nedenle geldi.
    Cezaya neden olan kombine ve bilet satışında uygulanan makbuz kesme yoluyla elde edilen gelirin kulübe bağış olarak kaydedilmesinin bütün kulüpler tarafından uygulanan bir yöntem olduğu iddiası
    Görüldüğü gibi iddialar kaçırma yönünde. Ne kadar doğru ne kadar yanlış herşey sonlanınca belli olacak fakat bu iddia bütün vatandaşları ilgilendirir

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu konuda son bir şey ekleyeyim, kulübün önünde iki seçenek var bu saçma ceza ve iftiralara karşı. İlk seçenekte ödüyorsun hem vergiyi hem de cezayı, sonra da dava açıyorsun. Tabii bu süreç uzun ve bu parayı bir anda bulup ödemek çok zor sonrasında geri alacak olsan bile.

Diğer yol da uzlaşma, zaten son KAP açıklamasında da belirtildi bu, uzlaşmaya gidilecek. Burada da öyle lobiler falan devreye girmez, bu haksız tespit ve verilmeye çalışılan cezaya karşı yasalar ve mevzuat gösterilir. Kanuna aykırı bir durum olmadığı, bunun geçmişte ve başka kulüplerde de örneği olduğu belirtilir, aynı sebeple Galatasaray'a daha önce de ceza kesildiği ancak uzlaşma ile 73 milyon'un sadece %4'nün ödendiğini gösterilir ve bu konu kapanır. Bunun adı da devletin silmesi veya affetmesi olmaz, hakkın yerini bulması olur.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Vergi meselesi bilet satışıyla alakalı, dernek ile şirket arasındaki ayrım bu problemi yaratan. Mevzuatı açıp bakarsanız daha fazla bilgi sahibi olursunuz. Vergi kaçakçılığı demek, kasıt var demektir. Burada ise böyle bir durum söz konusu değil, ortada bir kasıt yok. Basında bahsedilen miktardan çok daha az söz konusu borç. Kısa bir araştırma ile bunlara ulaşmak çok kolay. Artık eskisi gibi değil, bu kulüpler aynı zamanda şirket.

Devlet hiçbir şekilde vergi borcunu silemez, ancak ödenmediği için verdiği cezayı tamamen veya kısmen silebilir. Doğal olarak ortada bir haksızlık yok, boşuna çabalıyorsunuz. Siz ödediyseniz, herhangi bir cezaya maruz kalmazsınız. Ödemeyen de cezası ile öder, cezanın niteliği hükümetlerin tutumuna göre değişiyor, bu hep böyle olmuştur, yıllardır değişmedi. Ama ne olursa olsun verginin aslı ödenir.

Basına inanıp buna göre hareket edip sürekli yanılmaktan bıkmamanız esas büyük fiyasko, haberiniz yok. Şikeye karşı bir argüman bulamayıp nereden saldırsak acaba anlayışı fiyasko bile değil, tanımlayacak bir kelime bulamıyorum.

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=347404
    http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=351060
    http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=351752
    http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=353077

http://www.galatasaray.org/kulup/haber/20387.php

Ben vergi kaçakçılığı mı var demişim bir daha okumalısın bence.

Kasıt vs bunları geçeceksin. Geçen günlerde Galatasaray KAP'a 140 milyonluk vergi borcu ve cezası olduğuna dair bir bildirim yaptı mı yaptı. Basında da çıkan haberlerde vergi borçlarının affedildiği gösteriliyordu. Şuanda ceza mı normal vergi mi hangisi affediliyor bilmiyorum. Belki sadece ceza affediliyordur. Bana kalsa onun bile yapılmaması gerekiyor. Normal şartlarda 140 milyon ödemesi gerekiyor, bakalım ne kadar ödeyecek

Şikeye karşı argüman bulamamışız. Pehh. Her olayda şike vs kabak tadı verdi bence.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Amrabat dusmanlarini tek tek oldurcez

LA LİGA BU SEZON | Arda Turan 30 maç-3 gol-4 asist , Amrabat 15 maç-2 gol-5 asist

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Paranin zaman degeri diye de bir sey var. Bugunki 1lirayla gecen seneki 1 lira asla denk degildir. Itirazlar, cezalar hep bunla alakalidir

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ben vergi kaçakçılığı mı var demişim bir daha okumalısın bence.

Kasıt vs bunları geçeceksin. Geçen günlerde Galatasaray KAP'a 140 milyonluk vergi borcu ve cezası olduğuna dair bir bildirim yaptı mı yaptı. Basında da çıkan haberlerde vergi borçlarının affedildiği gösteriliyordu. Şuanda ceza mı normal vergi mi hangisi affediliyor bilmiyorum. Belki sadece ceza affediliyordur. Bana kalsa onun bile yapılmaması gerekiyor. Normal şartlarda 140 milyon ödemesi gerekiyor, bakalım ne kadar ödeyecek

Şikeye karşı argüman bulamamışız. Pehh. Her olayda şike vs kabak tadı verdi bence.
    Seninle beraber başka bir mesajı daha alıntıladım, o mesajın sahibi söylediği için yazdım onu. Okumadan yazmak gibi bir huyum yok.

140 milyonluk bildirim nerede? Ben görmedim de öyle bir şey.

Neyse ki bu ülke de kanun var, yasa var da kimse geçeceksin bunları bak basın yazmış, ödeyeceksin demiyor. Siz bu beklentiler ile daha çok yanılır, kendinizi kandırmaya devam edersiniz. Daha ortada çıkan bir yasa bile yok ayrıca, seçime yakın olabilir tabii bir şeyler ama şu anda bütün bu ithamlar sadece kuru gürültü.

Müfettişlerin tespiti 54 + 54 (ceza) şeklinde. Nasıl ki daha önce 73 milyon 3 milyon olarak ödendi, şimdi de 108 milyon 5 milyon TL olarak ödenir, bu konuda kapanır. Çünkü ortada bir yanlışlık var. Yasalarda aynı olduğuna göre, her şey net. Tabii bu öyle yansıtılmayacak, büyük kıyak, af denilecek.

Bu arada kimse Beşiktaş demiyor hala. Sonra FBJK denilince kızıyorsunuz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

140 milyon değil 108 milyon olacaktı o. Bakalım işte ne kadarı ödenecek. 5 milyon ödenirse dediğin gibi bizde aynı şeyi yapalım her yıl. Çok kıyak iş.

Beşiktaş'ı savunan kimse olmadığı için bir şey söylenmiyor. Yoksa Beşiktaş'ta stat yapacağına vergisini ödesin.

73 Milyonun 3 milyon, 108 milyonun 5 milyon olarak ödenmesi asıl sıkıntı olan zaten. Müfettişin yaptığı yanlışlık mı 3 milyon 73 olarak gösteriyor yoksa arada artık olan ilişkiler sonucu mu bu 73 değil de 3 olsun oluyor bilemiyoruz Dediğin gibi büyük kıyak, af bence

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

140 milyon değil 108 milyon olacaktı o. Bakalım işte ne kadarı ödenecek. 5 milyon ödenirse dediğin gibi bizde aynı şeyi yapalım her yıl. Çok kıyak iş.

Beşiktaş'ı savunan kimse olmadığı için bir şey söylenmiyor. Yoksa Beşiktaş'ta stat yapacağına vergisini ödesin.

73 Milyonun 3 milyon, 108 milyonun 5 milyon olarak ödenmesi asıl sıkıntı olan zaten. Müfettişin yaptığı yanlışlık mı 3 milyon 73 olarak gösteriyor yoksa arada artık olan ilişkiler sonucu mu bu 73 değil de 3 olsun oluyor bilemiyoruz Dediğin gibi büyük kıyak, af bence
    Yapmadığınız ne malum? Konudan bihaber olduğun o kadar net ki aslında boşuna cevap veriyorum ama bir kişi bilgilenip bir şey öğrense güzel bir şey sonuçta.

Kulüp sattığı bilet ve kombinenin %90'ını dernek adına, yüzde 10'unu şirket adına yapmış zamanında. %90'lık kısım bağış ve haliyle fatura kesilmiyor bağışa. Buna da hakkı var, yasalar böyle diyor. Bunu yapan da sadece Galatasaray değil. Kulüpler dernek olarak kurulan kuruluşlar sonuçta, amaçları kar etmek değil. Daha sonra şirketleşip kar etmeye yöneldiler, pek çok kulüp halen dernek ve bu uygulamaya devam ediyorlar. Ama ne hikmetse onların ne adı geçiyor, ne de peşlerine düşülüyor.

Maliye bakanlığı müfettişleri yoluyla geliyor, denetliyor, bu iş zorla yapılıyor, sen fatura kesmek zorundasın diyor. Cezaya konu olacak tutarı belirliyor. Ama işte bunun yasal dayanağı yok. Zaten o müfettişler de kulübü incelemeye talimat alarak geliyor. Bu sebeple uzlaşması sonrası 73 milyon 3'e düşüyor, bu sebeple 108 milyon da 5'e düşecek. Ortada kıyağı geç aslında bizden boşuna çıkan bir 3 milyon var ve muhtemelen 1-2 aya kalmaz boşa gidecek bir 5 milyon daha olacak. Kulüp makbuzlarla dava açsa her türlü kazanacak ama dava açmak için önce 108 milyonu bir ödemek gerek. Biz de bunu yapacak durumda değiliz. O yüzden uzlaşmaya gidiliyor.

İçinizdeki şike ateşi Galatasaray'a değil 108, 508 milyon ceza gelmez sönmez, yapacak bir şey yok bu konuda. O yüzden kıyak olarak görmeye devam edecekseniz, katılmayıp saçma bulsam da sizi anlıyorum. Yaşanılan travma kolay değil.
    Last edited by uAburak89 : 05.Haziran.2014 at 21:14 Reason: Mesaj taşınınca Caner kısmı çıkarıldı doğal olarak.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Bazi arkadaslar gerçekten komik , bir kere dusunun vergi borcumuz tamam var sayiyorum , vergi borcunu odersin kapatirsin degilmi ? peki tarihe bulasmis sike iddiasını nasil sileceksin ? devlete salliyanlar simdi devleti savunur olmuslar. ya oldugunuz gibi gorunun yada gorundugunuz gibi olun
    Last edited by William Rookwood : 05.Haziran.2014 at 21:13 Reason: kışkırtıcı ve hakaret içeren kelimeler kullanmayalım

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu da Beşiktaş'ın 4 sene önce yaptığı açıklama. Sadece bize mi yapılıyormuş herkes görsün.

http://kap.gov.tr/bildirim-sorgulari...aspx?id=140425

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

İşe gelmeyen konuda suç bastırmak için sarılacak dal şike. Vergi mevzusunu şike ile savunmak ya da şike konusunu vergi kaçırmakla savunmaya çalışmak basitlikten başka bir şey değil.

Vergi kaçırıldığı dönemde vergi olarak ödenmesi gereken ama ödenmeyen paralar nerelere harcandı? En basitinden Drogba, Sneijder, Muslera transferlerine kaynak olmuş mudur? Bir nevi haksız rekabete neden olmuyor mu bu durum?

Benim derdim Galatasaray'ın kaçırdığı vergi ya da kesilen ceza değil. Daha doğrusu beni ilgilendiren isim değil ilk aşamada. Benim, senin, asgari ücretlinin eline daha para geçmeden azıcık maaşı kesiliyorsa trilyonları har vurup harman savuran şirketlerin boğazına yapışmalı devlet. Fenerbahçe'ye ya da başka bir takıma karşı vergi karçımak nedeiyle haksız rekabet, üstünlük sonraki aşama.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İşin futbol kısmıyla ilgilenmiyorum. Ancak ne Fenerbahçe'nin ne Galatasaray'ın ne de başka bir kulübün yüz trilyonlara varan vergi borçlarının silinmesi, indirilmesine son derece karşıyım. Zaten devlet futbolculara ödenen maaşlarda yeterince indirim yapıyor. Birde bu kadar çok paraları bir kalemde silince insanın zoruna gidiyor. Her kulüp ödemeli vergisini. Bu ülkede ekmek bulamayan insanlara ayıp.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Amrabat dusmanlarini tek tek oldurcez

LA LİGA BU SEZON | Arda Turan 30 maç-3 gol-4 asist , Amrabat 15 maç-2 gol-5 asist
    Amrabat tam ligini buldu abi,bırakalım orada kalsın.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

uefanin kapak fotografi galatasaray her an çatirdiyabilir turk takimlari

https://twitter.com/UEFA

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

O tribün emekçisi abimiz beni beşiktaş maçında gül gül öldürmüştü

Telles korner kullanacakken ağırdan al Telles diye bağırıyodu elindeki aletle

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by byariff View Post
    uefanin kapak fotografi galatasaray her an çatirdiyabilir turk takimlari

https://twitter.com/UEFA
    OHA LAN OHA
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

lutfu ariboganin solemis gs kapagini koyun diye (

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by di canio View Post
    İşe gelmeyen konuda suç bastırmak için sarılacak dal şike. Vergi mevzusunu şike ile savunmak ya da şike konusunu vergi kaçırmakla savunmaya çalışmak basitlikten başka bir şey değil.

Vergi kaçırıldığı dönemde vergi olarak ödenmesi gereken ama ödenmeyen paralar nerelere harcandı? En basitinden Drogba, Sneijder, Muslera transferlerine kaynak olmuş mudur? Bir nevi haksız rekabete neden olmuyor mu bu durum?

Benim derdim Galatasaray'ın kaçırdığı vergi ya da kesilen ceza değil. Daha doğrusu beni ilgilendiren isim değil ilk aşamada. Benim, senin, asgari ücretlinin eline daha para geçmeden azıcık maaşı kesiliyorsa trilyonları har vurup harman savuran şirketlerin boğazına yapışmalı devlet. Fenerbahçe'ye ya da başka bir takıma karşı vergi karçımak nedeiyle haksız rekabet, üstünlük sonraki aşama.
    Henüz tahakkuk edilmeyen yani kesinleşmeyen bir borcun ödenmemesi nasıl vergi kaçırmak oluyor?

Ortada vergi kaçırma olmadığı için haliyle bir haksız rekabet de söz konusu değil. Zaten öyle olsa bu ligde 17 farklı takım susup oturmazdı herhalde bunun karşısında.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

30 oldu,Galatasaraylı Wesley Sneijder...

Yalnız Galatasaray'ın Twitter hesabı dakika şaşmadan kutladı doğum gününü Yaya Toure olayına benzemesin istediler herhal

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal Mancini ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu. Aysal "Yarın Mancini ile bir toplantı yaparak şartlarımızı sunacağız ve ondan da bu konu ile ilgili bir karar vermesini bekleyeceğiz" dedi.

Aysal Mancini'ye yapabilecekleri transferleri ileteceğini söylerken "Biz her şeyin net olmasını istiyoruz. Hocamız daha sonra bize çıkıp herhangi bir başarısızlıkta siz bana istediğim futbolcuları almadınız diyerek bir bahane üretilmesini istemiyoruz" dedi.
    Bu çok büyük ayıptır, anladık istemiyorsunuz Mancini'yi, taraftarın da çoğu istemiyor ama göndermek için böyle işlere gerek yok. O kontrat zorla yaptırılmadı sonuçta. Bu sezonda işler yaş maalesef.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sıkıntı yok abi,bizimkiler o tazminatı ödemeye niyetli değiller,Mancini'de tazminatsız gitmeye niyetli değil.

Sözleşmesinin sonuna kadar kalır bence veya artık dayanamayıp kendisi gider,kovulmaz Mancini.

Mesaj Yetkileri