Yusuf ile 4 sene sozlesme imzalamisiz
Zamaninda Selcuk da yuhalandi ts de burak da![]()
Trabzonspor iyi oyuncular almış... Yusuf'u çok istiyordum ben Galatasaray'a ama sanırım sözleşme yenilemiş.Olcan kadro derinliğinde iş yapar ama kilosu sıkıntı![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Trabzonspor , Elazığlı iki oyuncuya 9M vermesi çok büyük yanlış bana kalırsa.
Zenginler heralde etmezler o kadar
3.75m euroya denk geliyor,gayet uygun bir para,çok falan değil.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Tl olunca goze batiyor.
3.1-3.2 arasinda bir rakam Euro olarak.
Bence cok ucuza iki yararli transfer yapildi.
Tl'ye cevirdimi
Amrabat 24,000,000
Hasan Ali 17,000,000
Olcan gitmek istiyorum demis bugunki gorusmede
Kutlamalara basliyalim
Kulübüme para kazandırmak istiyorum demiş.Bakalım kime gidecek gerçi cevap belli ama.
![]()
Serdar gürler 7M Tl Deniz Yılmaz 2MTl yanlış bilmiyorsam çok iyi fiyatlar
Ajax altyapisindan Serhat Cakmaki almisiz, Trabzona geliyor.
Başkan: Olcan ailevi sebeplerden dolayı ayrılmak istediğini söyledi.
Besiktasta istiyor Galatasaray'da
Bizimkiler sadece nakit istiyor ama bu 2 kulupte takas arti para diyor.
Buna hem yonetim hemde ismi aciklanmayan(Halilhodzic) hoca sicak bakmiyor.
Baskan biraz daha zaman vermis Olcana, maddi manevi iyilestirmeler yapariz demis ona ama kararinin pek degisecegini sanmiyorum. (umarim degismez)
6 olmasada 4-5 olur diye dusunuyorum, oda piyasadan dolayi.
galatasarayin teklifi iyi bence 2m + yekta...
Fulham Hangelandi serbest birakmis bence tam bizlik stoper.
Kafa topu vermeyen, hizli olmamasina ragmen yer tutmasinida iyi biliyor buda mudahele sansini yukseltiyor.
Trabzon şehir bakımından yabancıların kısa sürede sıkılıp terk ettiği bir yer o yüzden , fazla verim alamıyor yabancılardan TS ne kadar türk oyuncu toplarsa o kadar iyi bence
Yine Halilodzic ile anlaşmışız arkadaş anlamıyorum ne yapmaya çalışıyorlar bunlar? Sürekli birilerine tazminat ödemekle sokağa para atmakla sürüyor yıllar. Bir başkanda akıllı hareket etsin ya çok mu zor?
Hami hoca ile neden devam edilmiyor onu anlayamadım. Anlayan varsa açıklayabilir mi? Geldiği günden beri çok başarılı maçlar çıkardı, pozitif bir futbol oynattı takıma. İsmi Hami değilde Hamiovic olsa 5 yıllık kontratı basarlardı.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Gecmisten, Top toplayici cocuk bugun buyudu ve takimda oynuyor.
ZEKI YAVRU
Last edited by Bordo61Mavi : 06.Haziran.2014 at 17:42
Amcasina gore Olcanin gonlundeki takim Besiktasmis
G.Töre olmayacak belli ki, en azından Olcan'ı kaçırmayalım. Tabii telaffuz edilen 6 milyon euro çok para. 2,5-3 milyon+bir futbolcu veya yekten en fazla 4 milyon euro uygundur bence.
İsmail Köybaşı+Mustafa Pektemek karşılığında Olcan transferi gerçekleşecek gibi bir his var içimde.
Baris Memis tekrar Trabzonsporda
Bu sefer akkilanmistir umarim, herkese ikinci sans verilmiyorken o bu sansi elde etti. Fatih Tekke'de Trabzonspora 25 yasinda donup kral olmustu. Baris 24 yasinda, biraz fazladan calisip potansiyeline ulasmasi lazim.
Barış Memiş i de kanat olarak biliyorum. Bu kadar kanatı ne yapacağız anlamadım. Olcan ı satsınlar bari.
mustafa yumlu zam istemis kabul edilmemis istegi , senol hoca istiyormus diyorlar.