arkadaşlar yamayı yükledim. fakat oyunu çalıştırınca şöyle bi uyarı geliyor. "please insert the correct CD-ROM, select OK and restart application" ne yapmam gerekiyor? yardımcı olursanız sevinirim.
arkadaşlar yamayı yükledim. fakat oyunu çalıştırınca şöyle bi uyarı geliyor. "please insert the correct CD-ROM, select OK and restart application" ne yapmam gerekiyor? yardımcı olursanız sevinirim.
ARKADAŞLAR SORUNLARINA SOOONNNN
BEN BİZZAT SAFSEN KENDİM YAPTIM
HEMMMEN ANLATAYIMM v2 Yİ KURDUKTAN SONRA HERKESİN DEDİĞİ GİBİ ORDAN OYUNUN YÜKLÜ OLDUĞU KLASÖRÜ GÖSTERİN SONRA GERİ DİYİP TÜRKÇE FM ÇALIŞTIR DİYOSUNUZ VE OYUN O ŞEKİLDE AÇILIYO BUNDAN SONRADA OYNAMALARIZDA FM TÜRÇE ÇALIŞTR DİYİP OYUNA BAŞLICAKSINIZ HERSEFERİNDE AMA
tr yama yı indirdim indirdiksen sonra rar da hata verio açılmıo
Yeniden İndir İndirirken Hata Olmustur![]()
yaw bu türkçe fm çalıştır deyip sonra fm den açıp iyide o zamanda spiker ingilizce oluyo yani o yolla spiker türkçe olmuo ama diğer şeyler türkçe spikeri türkçeleştirmenin yoluı varmı
arkadaşlar bendede winrar var winrardan programı masaüstüne falan çıkartacağım zaman hata veriyor
arkadaşlar marco mehmet oluyormu sezon sonunda bilginiz var m? yama süper herkese teşekkürler
arkadaşlar yamayı indiremiyorum bana rapid de atarmısınız
Evet işte bende o yüzden indiremiyorum....Hep aynısını yapıyor...Kaç keree denedimm...Originally Posted by metehan961
![]()
![]()
O işte indiremediğinden bende olduğu gibi...Originally Posted by VIETCONG
Evet indirmelerimiz faydasız oluyor ...En azından benim lütfen Volkan BAros dan rica etsek rapide atsa ordan indirsek...Originally Posted by revolt1903
alın arkadaslar upload ettim rapide BURADAN indirebilirsiniz...
ben de yama sorunsuz yüklendi ve sorunsuz oyuna girdim.
sorun şurda:mesala oyuncu 11 oynamak istiyor cvp vercem şıklardan ilki ve sondaki türkçe gerisi ingilizce.diğer haberlerde aynı değişmemi çoğu.
bunun sebebi save oyuna devam etmem olabilirmi.
acele birisi yardımcı olabilirmi uyuyamıyorum
bn indirdim ama winrar la acıcaktımki hata veriio dosya
oyun türkçe olarak açılmıyor v1.0 in üstüne yükledim ondan olabilir mi acaba?
üstteki mesajımı değiştiremediğim için flood yapmak zorundayımsilip tekrar yükledim sorunum düzeldi, teşekkürler..
bende de fazla bir değişiklik olmadı yani hemen hemen version 1.0 aynısı gibi birşey
Aynısı bendede var ilki ve sondaki türkçe öbürkileri inglizce evet arkadaslar kayıtlı oyun oldugundan mı yoksa onlar cevirilmemiş miOriginally Posted by barcelos
Bad boyss Teşekkürü bir borç bilirim peşin peşin söylerim ..Sağol kardeş...Rapid için....
Arkadaşlar benimde bir sorunum var. FM 2006 v2.0'ı yükledim. Ancak bazı yerler hariç gerisi ingilizce. Yani normal de türkçeleştirilmiş ekran görüntülerin de türkçe olması gereken yerler ben de ingilizce. Türkçeyi doğru kurdum ama bu olay başıma geldi. Örneğin; Haberler tükçe olması gerekiyor ama ingilizce gösteriyor. Bunun nedeni ne olabilir? Cevaplarsanız sevinirim
Originally Posted by BaD BoY
ewt yaa bize yardımcı olacak birisi yokmu.yeni oyunmu açmamız lazım
oyunun standar skinini kullanın birde öyle deneyin var fark mı diyel lütfen
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
yok ben 2-3 tane açtım standart skin de kullandım normal yeni oyunla felan alakası yokOriginally Posted by barcelos
skini değiştirdim yinede yanı.ne olabilir bu yaa
yardım edecek kimse yokmu .bendeki sorun ne ?
yardım edecek birileri yokmu
dün geceden beri cvp bekliyorum kimse yokmu yaww bana yardım edecek
birinci türkce paket daha cok türkceydi bu hayalkırklığı yaptı ben 1 sini oynuyorum
Oyunu kaydetmiyor ya bu neden olabilir?
Oyun Kaydedilemedi gibi bi mesaj kutusu geliyo:S
1 yama ile 2. yama arasında 2500 yeni Türkçeleştirilmiş cümle varOriginally Posted by @gamsız
Cevap bekleyeceğinize aşağıdaki linkte anlatılanları yaparsanız oyununuz Türkçe olur...Originally Posted by barcelos
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=18196
<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
<a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive – l – <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>
__________________________________________________ _______________
ya arkadaşlar bende fm exe yok na***am????????????????????????
oyunu baştan yükleyeceksin.. fm.exe oyunun çalışmasını sağlayan dosyadırOriginally Posted by lorbo
vita es morte türkçe yamanın exesinin olduğu yerde liveupdate.exe olmalı
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Ewet Hata Oluyor
tamam abi eve gidince bakarım şimdi evde değilim..ama liveupdete.exe yoksa napacaz..Originally Posted by Vieri
abi baktım ordan yapmaya çalıştım bu sefer de runtime hatası verdi..