1 ile 30 arası toplam 870 sonuç

Konu: TBL Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Obra varken rakip real barca falan değilse baştan kopmaz zaten hocam. Gs dirençli olduğu sürece bu seri hep son çeyrek maçları olur.

Temposuz maçlar fenere yaramıyor. Yarın tempoyu arttirmamiz şart. Basit faullerden de kaçınmak gerek. 3 sayı savunmasını iyi yapıp arroyoyu da kitlersek kazanmamak için bir sebep göremiyorum.

Ergin ataman takımının favori olmadığını bildiği için akıl oyunlarına başladı. Cenk sayesinde son ceyrekte kazandıkları bir maçtan sonra yaptığı açıklama absurd olmuş biraz dün de dahil bence gs formundan çok uzak.

Nesil
    2007
    Yer
    ist

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Obra varken rakip real barca falan değilse baştan kopmaz zaten hocam. Gs dirençli olduğu sürece bu seri hep son çeyrek maçları olur.

Temposuz maçlar fenere yaramıyor. Yarın tempoyu arttirmamiz şart. Basit faullerden de kaçınmak gerek. 3 sayı savunmasını iyi yapıp arroyoyu da kitlersek kazanmamak için bir sebep göremiyorum.

Ergin ataman takımının favori olmadığını bildiği için akıl oyunlarına başladı. Cenk sayesinde son ceyrekte kazandıkları bir maçtan sonra yaptığı açıklama absurd olmuş biraz dün de dahil bence gs formundan çok uzak.
    bjelica nın uzaydan attığı üçlüklere rağmen 64 sayıda kalmışken galibiyeti cenke nasıl bağlamışsın anlamadım ? gs 9/23 serbest atış (kaçırma rekoru ??), markosvilli 1/7 üçlük attı (çoğu boştu) arroyo 5 sayıda kaldı. e bırakalım da bi cenk çıkmış olsun ekstradan.
    ergin ataman rakibi çok iyi analiz ediyor. ilk maçtan sonra işi çözdü, 2 maçtır fb hücumlarını kitledi. obradovicin çok yerinde aldığı ve müthiş hücumlar çizdiği mola dönüşleri hariç fb hiçbir şey üretemedi. sıfır. ama malesef biz hücumda çok formsusuz, özellikle arroyonun verimsizliğinden dolayı.
    serinin gerisi için ben o atmosferde gs ın maç vericeğini düşünmüyorum. 7.maça kalırsa da tahminim çift haneli fb galibiyeti olur. yani 5.maç şampiyonluk maçı olur gibime geliyor ve gs ın kazanması süpriz olur. aslında 2. maçtı bizim için süpriz hedef maçı ama markosvilinin koluna vurulup da görülmeyen eller utansın.

Mesaj Yetkileri