Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
ikimiz de ayni seyi soylemisiz ama farkli dusundugunu belirtmissin

cenkin 3lukleri olmasaydi dun kazanabilir miydi gs, bunu cevapla yeter. kendin de demissin takimin butun olarak vasat oynadigini. marko 1/7 3luk yuzdesi olmasaydi zaten ben de cenki onplana cikarmazdim, di mi bence gs cok vasat, fb ise aksine cok formda. formda oldugu icin bjelica falan mesafe tanimaksizin 3luk sokuyor. ergin ataman da bugunku finallerden cok milli takimi dusunuyor gibi bir hava var. mac konsantrasyonu yetersiz gibi. taraftar sayesinde kazanilmis bir macti bence.
aynı şeyleri söylemiyoruz cenkin üçlükleri olmasaydı diyorsun ki bu normalde cenk böyle üçlük atamaz demek ben böyle anlıyorum, ben de diyorum ki normalde markoş da böyle kötü atmaz. cenk atamasaydı, marko atsaydı, etseydi olsaydılara girersek çıkamayız. gs çok vasat demişsin, fb nin attığı sayı 64 ki açıkladım bunun neden olduğunu kendimce. takıma bütün olarak vasat demedim, arroyo kaynaklı iyi hücum etmiyoruz dedim. senin dediğin "çok formda" takım ise hücumda opsiyon üretemiyor 2 maçtır ? ergin ataman konusuna hiç katılmıyorum tamamen şampiyonluğa konsantre bence. bu maç taraftarla kazanılmış bir maç değildi, ama 2 maç daha var o salonda ve bunların içinde taraftarla kazanılmış bir maç olucağını düşünüyorum, bu yüzden bu atmosferde gs maç vermez dedim. ben 5.maçın şampiyonluk maçı olucağını ve fenerin favori olduğunu söylüyorum sense rahat bir 4-1 görüyorsun. hiçbir konuda aynı şeyi söylemiyoruz yani.