Yok oyle birsey
Trabzon yerel basini guya haber yapiyor.
Yumlunun sozlesmesine iyilestirme yapilacak bu gecen sezondan beri konusuluyor. Kamp doneminde imza atar.
Yok oyle birsey
Trabzon yerel basini guya haber yapiyor.
Yumlunun sozlesmesine iyilestirme yapilacak bu gecen sezondan beri konusuluyor. Kamp doneminde imza atar.
Trabzon batan geminin mallarını gayet uygun fiyata toplamış. Özellikle Serdar Gürler iyidir.
Galatasaray, Olcan Adın için Trabzonspor'a son teklifini iletti; 2 milyon 500 bin Euro artı Yekta, Emre ve Umut'tan ikisi. (3puan)
Emre ve Umut gidebilir de Yekta lazım.
29-30 yasindaki olcan icin cok oyuncu veriyoruz 2.5m euro + umut bulut yeterlide artar bile.
Ismi gecen Umut, Bulut olan degil Gundoganmis
Eğer öyle bir teklif yaptıysak hiç gerek yok Olcan'a.Aydın Yılmaz'ı kullanalım daha iyi.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
2.5 + Emre ve Yekta çok iyi olur.
Samed Yesili aliyormusuz.
Oguzhan Ozyakup etkisi yapabilir bizde.
EfsaneSpor @SporEfsane 25 sn.
SON DAKİKA: Trabzonspor, Altınordu'dan Gökhan Karadeniz'i 900 bin Euro'ya kadrosuna kattı! (Via @AydinCingoz)
Kumar oynuyoruz, umarim kazanan biz oluruz.
Bank Asya'ya çıkmayı başarmış takımın oyuncusuna 900 bin euro? Gökhan'ın methini birkaç ay önce okuduğum bir yazıdan duymuştum ama ne olursa olsun 900 bin çok fazla.
Besiktas 700 vermis, pazarlik kizisinca bizimkiler gaza gelmis heralde
gokhan karadeniz analizi , analizi yapan bu yil 8 kez izlemis canli
http://www.yarisaha.com/rapor-gokhan-karadeniz/
%10 sonraki satış payıda varmis
Last edited by byariff : 09.Haziran.2014 at 23:14
Adriani araplar istiyormus
Gökhan iyi transfer, bu sezon çok fazla maçını izledim. Altinorduyu takip ettigimden onu da izlemiş oldum. Verilen para kesinlikle fazla değil. Forvet arkasinda ve kanatlarda oynar, skora katkısı fazladır. Gizli forvet gibidir biraz da. Beklenen patlamayı yaparsa bu sezon ondan çok bahsederiz.
Umarım altınordu onu aramaz. Superlig hedefi olan bir takım, gökhan önemli bir kayıp oldu.
Ibrahima Toure isimleri geçiyor. Eğer bu transfer gerçekleşirse ikinci yattara etkisi yapabilir bence.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Burak @kalitvintsev 6h View translation
@ricos000005 Come to TRABZONSPOR
Ricardo CostaVerified account
@ricos000005
@kalitvintsev ....in fooball every think is possible.....
Yunus Emre Sel'de yazmis
Emre Vural'da yazmis
Adrian gidici. Ilk defa yabancilarimizdan faydalanacagiz.
Olcan icin 3.5 + Salih + Emre Colak yaziliyor twitterda
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Ortada dolasan tek bir fiyar var 3m+, oda araplarin iddiasi.
Emre Vural dogrulatmis haberi, baskan Adrian icin ciddi bir teklif aldiklarini dogrulamis
Profesyonel futbolcumuz Adrian Mierzejewski'nin yurtdışına transferi konusunda kulübümüze gelen teklifler değerlendirilmekte olup, ilgili kulüplerle görüşmelere başlanmıştır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Gökhan KARAKAŞ @gknkarakas 2 dk. Bakın arkadaşlar devre arasında da herkes o geliyor bu geliyor dedi golcü için ama ben alınmayacak dedim.Tekrar ediyorum, Toure gündemde yok
Gökhan KARAKAŞ @gknkarakas · 10 sn.
Ancak tekrar söylüyorum, Sn.Gürdal'ın gazetemize kendi demecidir ki 1 stoper,1 orta saha ve 1 forvet olmak üzere 3 yabancı cepte!
Haci'nin en iyi yaptigi is transfer isi.
Coplerden kurtulup yerlerine ilk 11'de oyniyacak adamlar aldigimizda yarisabilir bir takim olacagiz.
Ntv ve Trt israrla takas yaziyor
Bu adamlar gazetecilikten nasil para kazaniyor.
Adriani Arabistandaki Al Nassr istiyor, Dubai'deki degil.
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Umut Bulut hakkında gündeme oturacak çarpıcı bir açıklamada bulundu.
Umut Bulut'un Trabzonspor'da forma giydiği dönemde başka bir takıma satılması için oyuncunun menajerine 450 bin Tl komisyon ödendiğini belirtti.
Umut Bulut'un başka bir takıma satılırken komisyon ödendiğini iddia eden Hacıosmanoğlu, ""Herkes yıllardan beri, 'Kulübü yiyorlar' diyordu. Biz de bunu ortaya çıkıyoruz. Örneğin Umut Bulut'un, Avrupa Kupası'nda oynayacağımız Liverpool maçı öncesi Toulouse takımına transferi gündeme geldi. Trabzonspor kulübünden o dönem Umut Bulut'un menajerine oyuncuyu satması için 450 bin TL komisyon ödenmiş. Bu adamı istiyorlar, satıyorsun ama komisyon veriyorsun. Böyle bir şey olabilir mi?" dedi.
Kaynak: Sporx.com
Sadri Senerin biraktigi mali tablonun nasil olustugu tek tek ortaya cikiyor
menajer oyuncunun anlasacagi takimdan almaz mi parayi, o nasil istir anlamadim![]()