konuyla ilgili kismi buldum ama iki teknik faulle disari cikarilan sporcu icin sonraki maca bir ceza verilmiyor. antrenorler icin de benzer seyler yazmis ancak belirtilen 3B ya da 2C maddelerini bulamadim. bunlar neyi iceriyor bilemiyorum. 2 teknik faulden oturu atildigi icin sonraki mac cezali olmayabilir obra.

27.3.Diskalifiye edilen sporcu, antrenör, antrenör yardımcısı, yönetici veya herhangi bir takım üyesi bir sonraki karşılaşmada otomatik olarak görev alamaz.

İstisna:

( 1 )Önceden ilan edilen karşılaşma programına göre bir sonraki maç her hangi bir nedenle tehir edilmiş ise bu kişi tehir edilen karşılaşmada yer alma hakkını kaybeder ve eğer kendisine bir ceza verilmemişse tehir edilen maçtan sonraki maçta yer
alabilir.

( 2 )Eğer bu kişi ceza vermeye yetkili kurul tarafından birden fazla karşılaşmadan men cezası almış ise tehir edilen
karşılaşmada cezasını tamamlayacağı maçlardan sayılır. Bu kişi tehir edilen maçın oynanacağı tarih ne olursa olsun bu
karşılaşmada yer alamaz.

( 3 )İki sportmenlik dışı faul alması nedeniyle kurallar gereği diskalifiye olan sporcular bir sonraki karşılaşmada yer alabilirler.

27.4.Antrenörler, kurallar gereği;

a."3B" ile saha dışına çıkarılmışlarsa bir sonraki karşılaşmada görev yapabilirler,

b.“2C” veya “1C+2B” ile saha dışına çıkarılmışsa bir sonraki karşılaşmada görev yapamaz. Bu şekilde cezalı duruma düşmüş bir antrenör, tekrar görev yapma hakkına kavuşana kadar kendi takımında veya başka bir takımda antrenör, antrenör yardımcılığı, yönetici ve sporculuk da dahil olmak üzere başka bir konumda görev yapamaz.