1 ile 30 arası toplam 398 sonuç

Konu: 2014 Dünya Kupası Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bende 6 yaşındaydım,pek hatırlamıyorum ama hatırlamadığın zaman daha bir efsanevi daha bir güzel geliyor gözüne ancak maçların gündüz olduğunu çok net hatırlıyorum.Bizim burada da mahallenin çocukları,abim dahil hepsi Ümit Davala saçı yaptırmıştı,Ronaldo saçı yaptıran vardı Ben ikisini de beğenmemiştim,aklımdan dahi geçmemişti yaptırmak,çünkü çok çirkindi yahu
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Bende 6 yaşındaydım,pek hatırlamıyorum ama hatırlamadığın zaman daha bir efsanevi daha bir güzel geliyor gözüne ancak maçların gündüz olduğunu çok net hatırlıyorum.Bizim burada da mahallenin çocukları,abim dahil hepsi Ümit Davala saçı yaptırmıştı,Ronaldo saçı yaptıran vardı Ben ikisini de beğenmemiştim,aklımdan dahi geçmemişti yaptırmak,çünkü çok çirkindi yahu
    Ne çirkin saçlardı cidden , etrafta da bir sürüydü yaptıran

2002de Oliver Kahn insanüstü bir performans sergilemişti ve altın topu almıştı , çok sevinmiştim çünkü kalecilere ayrı bir sempatim vardı o zamanlar.. Ayrıca o turnuvadan beri Kore'ye büyük sempatim var hatta Kore'nin o turnuvadaki 23 kişilik kadrosunu sayabilirdim Ahn Jung-Hwan en sevdiğim adamdı , italya'ya altın gol attığı için Perugia'dan gönderilmişti sanırım Gerçekten gördüğüm en güzel en keyifli dünya kupasıydı 2002. Çok zevkli maçlar ve sürpriz takımlar vardı. Sonraki dünya kupalarında hep güçlü-güçsüz farkı vardı ama 2014 dünya kupasından da ümitliyim , bu sefer de sürpriz takımlar çıkacak bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by omersal View Post
    Ahn Jung-Hwan en sevdiğim adamdı , italya'ya altın gol attığı için Perugia'dan gönderilmişti sanırım
    Ahn Jung-Hwan benim de favori oyuncumdu.
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri