İspanya
Hollanda
Şili
Avustralya
Robben 2010'daki finalin acısını çıkartıyor.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Yavaş be Hollanda hızına yetişilmiyor.
Casillas bitmiş![]()
Keske gol olsaydi Robben'in fuzesi.
Nihfhydbjdsafrsv torres![]()
Torres.))))))))))
Torres Torreslik yaptı.
Bu adamlar hayatlarında kaç kere 5 gollü bir mağlubiyet bir yaşadı acaba?? Bu saatten sonra bu şoku atlatamazlar.
Bu adamları bilmiyorumda 1963'te miymiş neymiş İskoçya atmış 5 golü İspanya yaİyi oldu iyi hep biz mi ülke olarak futbolda üzüleceğiz
EE artık jenerasyonun devri geçiyor. İspanya'nın Jese Rodriguez i falan vitrine çıkarması lazım. Bayrağı o gençler almalı.. Hollanda ya bakıyorsun resmen kıskanıyorsun. Evimizde televizyon, dizilmiş oturuyoruz, karşınızda İspanya'ya 5 gol atan takımın oyuncuları, birbirlerine asist yapıyorlar, birbirleriyle paslaşıyorlar, biz aklımızdan geçiriyoruz baba bizim de bir Robbenimiz olsa, bizim de böyle milli takımımız olsa, Demirören bizde niye yok diyorsun
![]()
Wesley'de ne görüş varmış arkadaş al da atın uzun versiyonunu yaptılar Robben'le.![]()
İspanya ekmeğini yemiş beyler.
Casillas felaket (Güntekin Onay)
Kurtarıcı olarak Torres - Pedro gidiyor (Ben)
Robben akti resmen bu mac.
Robben'in dakika 80'de attığı o depar insan işi değil.
Mükemmel maçtı, 2014 çok iyi geçiyor önce Barça sonra İspanya ahahahahahha kaç yıldır maç izleyemiyoruz bunların pas oyunu yüzünden.
van gaal cok iyi calismis dersine. kazanmasini bildiler. robben farkiyla da mac 5-1 oldu.
robbenin gelisine sutu enfesti. sneijder iki kere 6. gole yaklasti. birinde bombos lens e verse, oburunde de kaymayip vurabilse goldu. 6-1 cok daha fazla acitabilirdi
yalniz 3. gol cok net faul, maci koparan gol de oydu zaten. hakemler cok kotu basladilar.
hollandayi ilk 2 icin bile dusunmuyordum, bu sonucla yerlerini garantiye aldilar. avustralya galibiyeti yeter, averajlari da cepte.
Zevkli bir maç oldu İspanya - Hollanda maçı.Açıkcası Hollanda'nın farklı galibiyeti hoşuma gitti.Sneijder maçın başında o pozisyonu gole çevirse farklı bir maç seyredebilirdik.Ya da Silva Hollanda 1-1 yapmadan önce yakaladığı net pozisyonla İspanya'yı 2-0 öne geçirse benzer bir sonuç İspanya lehine olabilirdi maç sonunda.Futbolun çekici olmasının sebeplerinden bir tanesi bu zaten.Bu Dünya kupası oyananan oyunun verdiği keyif açısından olumlu başladı,böyle devam eder umarım.Lütfen şu oyunu artık 24634634643 pas yaparak ya da ölümüne kapanarak daha fazla çirkenleştirmesinler artık.
Lens'e resmen üvey evlat muamelesi yaptılar.Robben'in attığı 2.golde Lens uygun pozisyondaydı ama ısrarla kendisi için uygun açıyı kovaladı.Hadi Robben o kadar depar attı falan kendisinin bitirmek istemesi anlaşılır bir nebze.Hollanda'lılar maç garantiye girdiğinden herhalde bu kadar ön plana çıkma hevesine düştüler.Ben Lens'in yerinde olsam arkadaşlarımın bu kadar bencil oynamasına kıl olurdum şahsen.
Aynen,karşı karşıyalarda çok kaçırıyor Sneijder.O pozisyondan önce atamayacağını tahmin ettim şahsen.![]()
So what?
Saike
Ben her şeyi geçtim. 5. golden sonra Robben'in gelişine vurup Casillas'ın kurtardığı bir şut var ya hani arkadaş bir insan o topa öyle nasıl vurabilir![]()
Screw you guys, I'm goin' home
son zamanlarda izlediğim en zevkli maçlardan , hollanda attıkça daha bi keyiflendim rvp nin ilk robbenin son golü enfesispanya - brezilya nın eşleşeceğide aşağı yukarı belli olmuş oldu hadi bakalım
![]()
Vayy kazandık bugün.
Helal olsun.Sneijder'de atmamak için direndi ama.
Robben formunda olunca tüm takımı uçurabilecek potansiyele sahip.
İspanya'nın efsane altın çağı artık yavaş yavaş kapanıyor.
aslinda ispanya 5-1den cok brezilya eslesmesine uzulmus olabilir. bundan sonra grupta lider olmalari mucize. daha ikinci turda evsahibi brezilya ile eslesip erken veda edebilir. diego costanin da daha bugunku macta aldigi tepkiye bakilirsa olasi brezilya eslesmesinde costanin ruh halini dusunemiyorum.
Hadi bakalım Şili maçı da başladı.Zaten Şili'nin hücum hattını izlemek ayrı bir zevk.Bu maç çok keyifli geçecek.
Viva Hollandia!
Hollanda'da dunya kupasi simdi baslaya bilirburada cogu kisinin umudu yoktu
Sanchez atti
sanchez maçı açmamla golü attı![]()
İlk gol geldi hemen. Şili'de çok önemli oyuncular var. Bu İspanya'dan umarım puan çıkarırlar.
Buyuk farka gider artik 2-0 oldu
2 oldu sanchez bu kez asist yaptı![]()
tim cahill hala oynuyo avustralyada ilginç kewell bırakmasaymış oynarmış demek kiçok güçsüz avustralya hiç böyle beklemiyodum nerde o cahill kewell viduka lı zamanlar