Lucescu'da şaka maka 70 yaşına gelmis neredeyse.Gs'ye gelirse cok uzun vadeli olmaz.![]()
Lucescu'da şaka maka 70 yaşına gelmis neredeyse.Gs'ye gelirse cok uzun vadeli olmaz.![]()
Haydaaaaaaaaaaaaa !
Böyle yapılanmamı olur arkadaş ya. Devre arasında o kadar transfer yaptırdı. Gençler gelmişti. Hepsinden umutluydu Mancini. O kadar para boşa gitti anlaşılan.
Lucescu'dan başkası kurtarmaz bizi bu saatten sonra.
Çok çabuk hareket etsinler artık, çok geç kalındı zaten. Hoca ve ekibi, takım belirlenmeli. Ünal Aysal'ın ilk geldiği zamana geri dönmesi lazım, biz onu sorulan sorulara "aldık", "müspet" gibi cevaplarıyla sevdik.![]()
İm''para''tor im''para''tor im''para''tor Fatih Terim...
Ünal Başgan bir sürpriz yapar mı![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bu yönetim iyice aptala bağladı daha 2 gün önce neler deniyordu şimdi ne oldu. Böyle bir adamı ite kaka zoraki yolladık ya. Bir luçe aşkıdır gidiyor. Gelmiş kaç yaşına feldkamp etkisinden başka bir işe yaramaz. Uzun vadeli yapılanma yalan resmen. Luce gelse bırakın 5 yılı 2 yıl doldurur mu acaba
Açıklama
Şirketimiz ile Teknik Direktör Sayın Roberto Mancini arasında 01.10.2013 tarihinde imzalanmış olan iş akdi, Sayın Mancini'nin talebi üzerine ve karşılıklı mutabakat ile 2013/2014 futbol sezonu sonu itibarıyla sonlandırılmıştır.
Varılan anlaşmaya göre, Sayın Mancini sezon sonu itibarı ile tahakkuk etmiş olan ücretinin dışında başkaca herhangi bir talepte bulunmamış ve taraflar tam bir dostluk ve karşılıklı anlayış ile yollarını ayırma kararı almışlardır. Sayın Teknik Direktörümüze kazandırdığı başarılar için gönülden teşekkür ediyor ve bundan sonraki görevlerinde de kendisine başarılar ve mutluluklar diliyoruz.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur .
Galatasaray Sportif A.Ş.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Oranları açıyorum
Lucescu : 1,25
Gerets : 2,25
Tugay : 5,0
Yılmaz Vural : 100
Diğerleri :30
Yılmaz Vural'a ne zaman şans verecekler şu ülkede![]()
steam : aytekin79
Hamza Hamzaoğlu sürprizi olur mu ne dersiniz , ne de olsa eski GS 'li![]()
Lucescu kesin beyler,başka biri gelmez.
oh be mancini tazminatsiz gitmis , cunki sozlesmesine ffp ile ilgili birsey vardi ondan dolayi galiba.
Tazminatsız gittiğine inanmıyorum.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Zidane ya da Kewell olsa keşke
Yooo inanmıyorum. İnanmamak için o kapı gibi sözleşmeye bakmak yetiyor bence.
Kulübünüz tazminatsız gitti dedikten sonra buna inanmanız gayet doğal. Tartışılacak bir konu değil. Siz inanıyorsunuz ben inanmıyorum.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Sözleşmede tazminat maddesi yoktu zaten. Sen tek taraflı fesh etmek istersen adamın hak edişini ödemek zorundasın. Karşılıklı anlaşılıp yollar ayrılınca da bir şey ödenmiyor haliyle.
Tekrar helal olsun Mancini'ye, istese alırdı en kötü 4-5 milyon ama adammış,, bizim kulübün tavrı yakışmadı. Bu ayrılıkta büyüklük Mancini'de kaldı.
en başından beri hatta daha gelmeden önce söyledim mancini ile olmayacagını. bilen biliyor sohbet alanında aratabilirsiniz
benim başından beri teknik direktör için adayım spalletti. ama tabi ki bizimkiler öyle bir şey düşünmüyordur.
alman ekolü derken sakın magath'ı falan getirmesinler yanarız valla![]()
Adama tazminat verilmiş olsaydı bu zamana kadar beklemezlerdi yollamak için. Tazminatsız gitsin diye yapılmadık dümen bırakmadı yönetim.
Aga yastayımüzüldüm acikcasi, lucescu da garip bir adam ne olur bilinmez bir türlü eski sevdasını atamadık yahu az biraz yenilikçilik ağır geliyor bize. Neyse hayirlisi olsun bundan sonra da. Sneijderin performansı düşerse o zaman arabasini yakarim yeni hocanin
inşallah da hasan şaş gibi herifler gelmez yardimciliga.
Hasan Şaş uzak dursun,ne zaman kulüpte olmasa çirkin çirkin açıklamalar yapıyor.
Lucescu olursa ki bence oldu arif erdem garanti bunu bilin bence
arkadaşın durumunu şu caps iyi açıklayacaktır ;
![]()