1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Hagi gelebilir mi var mi boyle bi ihtimal bi elimde bicak bi elimde komsunun tavugu var beklemedeyim.

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    Hagi gelebilir mi var mi boyle bi ihtimal bi elimde bicak bi elimde komsunun tavugu var beklemedeyim.
    anlamadım sevinecek misin üzülecek misin ?

yalnız hagi son geldiğinde bizim durum berbattı zaten ki o durumda bile pino denyosundan forvet yapıp sizi baya bir terletmişti kadıköy'de. en iyi kadıkoy maçlarımızı hagi hocalığında yaptık biz o düşük bütçelere rağmen.

5-1 lik maç da hagi hocayken. hagi hiç başarısız olmadı ki bu klüpte bana sorarsan. elindeki malzemenin biraz üzerini bile verdi.
    2005 yılında fb-genclerbirliği maçında (ki kadıkoyde maçtaydım) beleşten penaltıları almamış olsaydınız belki adam şampiyon bile olacaktı ki kendisi de atv'de çıkmıştı bir ara, neden şampiyon olamadınız diyince bir bizim gencler maçına bakın bir de fenerinkine bakın nedenini anlarsınız demişti.
    en iyi anlayanlardan biri bendim çünkü iki maçta da stadtaydım.

buradan fener'e laf attığımı düşünme bunlar futbolun içinde olağan şeyler hele bu ligde yıllardır olan şeyler. demek istediğim o dönem şampiyon olamadı diye hagi için başarısız diyemeyiz.

stancu'lu dönem için yorum bile yapmam.

bence hagi'ye tam yetki verilsin biz başarılı oluruz. o olmazsa da adaylardan tercihim gerets'dir.

tabi benim 1. adayım kesinlikle spalletti ama onu getirmezler eminim.

Mesaj Yetkileri