Mancini gittiğine göre kadroda ki kemik oyuncular hariç : (Nando,Semih,Telles,Selçuk,Melo,Sneijder,Burak)
Kimsenin yeri garanti değil.
Mancini gittiğine göre kadroda ki kemik oyuncular hariç : (Nando,Semih,Telles,Selçuk,Melo,Sneijder,Burak)
Kimsenin yeri garanti değil.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Arif'in kulakları çınlasın
Gittiğine sevindim açıkçası. Yerine büyük bir ihtimalle Lucescu gelecek.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Eric Gerets'in de adı geciyormus.
Ben niyeyse Lucescu gelmesin istiyorum.
Yanlış bir karar.Bu adam klübe ne kadar güzel projelerle gelmişti.Ama suç tabiki Mancini'de..Biraz araştırması gerekirdi, Türkiye'de kısa vadeli planların uzun vadeli planlardan önemli olduğunu bilmeliydi.Çok sabırsızız, çok...
Luce gelsin isterim ya da Yılmaz Vural'a bir şans verilse Fatih Terim etkisi yaratabilir.![]()
Mancini gibi bir adamı göndermek hem ayıp hemde hata.. bari lucescu gelmese.
Gerets 4 forvet seven adam, bizde 4 forvet bile yok.Ayrıca onun kariyeri düşüşte, umarım gelmez.
Lucescu gelsin, çare o. Mustafa Denizli de büyük hoca ama Lucescu ile yarım kalan bir hikayemiz var.![]()
sohbet alanindada dedim burdada diyorum lucescu hayirli olsun yardimcilarinda belki degisiklik olabilir ama buyuk ihtimal arif ve hasan sas olacak , ilk mancini gidicek diyende bendimama sonra baskanin aciklamalarina kandim kalacak dedi baskan gercekten cok kurnaz.
Lucescu kesin geldi beyler,hayırlı olsun.
Ftw inceyi verdi.
Mancini'nin muhtemelen yüksek maliyetli oyuncularla ilgilenmesi ve bizim o paraları açık açık Mancini'ye vermek istemiyoruz denilmesi,yabancı sınırının düşmesi ve bu bağlamda Mancini'nin bu sınırlamada çıkış yolu görememesi istifayı getirdi.
Yönetim zaten psikolojik baskı yaparak resmen Mancini'ye senin düşüncelerinle bizimkisi bir değil bırak git dedi.Mancini'de doğru olanı yaptı.
Burada belki tek tük Mancini gelsin diyenlerdendim.Malesef mentalitesi Türkiye'ye uygun değilmiş.Geldiğinden beri takım top oynamadı.Üstelik maça müdahale kısmında kötüydü.90+larda yapmak istediği değişiklikler hala anlaşılmış değil.
Karakter olarak sempatim var.Bundan sonra destekliyeceğim kendisini.Umarım gittiği yerde başarılı olur.Karşılıklı saygı çerçevesinde ayrılmak en iyisi oldu.Çünkü Mancini ilk 2 hafta puan kaybı yaşasa 3.hafta "istifa" sesleri yükselicekti.Taraftarla kanı uyuşmadı.Yol yakınken ayrılmak en iyisi.
Luce'nin Shaktar'da yardımcıları yok mu? Onlar gelir bence. Takımda Piri ile Taffarel kesin olarak kalır.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
İlk basarisizlikta Ünal Aysal da gider artık umarım. Manciniyi baya Sevmiştim, bence olacak gibiydi. Neyse hayırlı olsun.
Last edited by E.Cartman : 11.Haziran.2014 at 16:43 Reason: Flood
https://dl.dropboxusercontent.com/u/49489545/hayda.swf
Atılmadıysa ben atayım.
Transfer yapılmaması artı oldu şimdi Galatasaray için.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Yeni gelicek ekip Burak'ı kanatlarda kullanmazsa yararına olur.Malesef Mancini düzen konusunda takımı bulamaç etmişti.Kim nerede kendini iyi hissediyorsa orada oynasın.Yeni gelecek ekip iyi bir sezon öncesi geçirerek sistemi oturtsun.Her maç Mancini gibi zaten farklı düzenler imkansız.Mancini bu konuda emsalsiz
Ama nedense içimden keşke 1 sezon daha kalsa bakalım takım nasıl olurdu demeden edemiyorum.Taraftar olarak biraz bize ışık verse yönetim şu anda topa tutulurdu ancak geneli Mancini'nin gitmesinden memnun.
Screw you guys, I'm goin' home
Mancini sadece Mayıs'a kadar olan maçlardaki primlerini, ekstralarını ve teknik ekibinin parasını alacağını, tazminat almayacağını söyledi.
Lucescu gelmeyecek bana gore.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Bizim açımızdan kötü oldu Mancini'nin gitmesi. Kim gelirse gelsin önceki sezona göre bir kıpırdanma yaratacaktır takımda. Manci'ni ile devam edilseydi bana göre belki geçen sezon bile aranırdı.
Şükrü Ergün: Demek ki bu bütçe Mancini’nin işine gelmedi ki ayrıldı. Bütçemiz 12 milyon euro + satılan futbolculardan gelecek para
Hadi be Hagi ozledik seni![]()
Lucescu gelmezzzzzz
Totemler aksın Lucescu kim Galatasaray kim gelmez.
Mancini'nin gidişine üzüldüm şahsen. Kalsa 20. şampiyonluk cepteydi zorlardı gerçi ama yine de futbol felsefesi bize daha çok yarıyordu ancak bir sonraki sene için oldukça tehlikeli olurdu.
Fatih Terim gelmesin de kim gelirse gelsin, Gelecek sezon Galatasaray'ın toparlanma süreci baya zaman alacaktır, bunu iyi değerlendirirsek Fenerbahçe uçar gider.
Son olarak Ünal Aysal'la bu iş olmaz. Fatih Terim bir devrimdi, Belki de Galatasaray 5-10 sene Türkiye Liglerine ambargo koyabilirdi ama fişini kendi kesti, Mancini de idealistti. Planları programları kısa vadede olmasa bile uzun vadede vizyon takımı yaratmaya dönüktü ama o da şutlandı. Kısaca seni de seviyoruz Ünal Başqan, 3 Temmuzdan sonra bu kadar hızlı dengeyi kurup tekrar şahlandıysak senin el frenlerin sayesinde (:
...
Bir Fenerbahçeli olarak onun da kalmasını isterdim ama inanın Ünal Aysal yaptıklarıyla Adnan Polat'ı aratmıyor. Fatih Terim ve Mancini gibi hocaları sebep ne olursa olsun kolay bir şekilde gönderirsen ve oluşturmak istedikleri düzeni bozarsan sistem bir yerde çöker. Adam futboldan anlamam diyor ama anlamadığı halde bu kadar müdahale içindeyse anlasa Aziz Yıldırım olurdu herhalde (:
...
Ünal Aysal Adnan Polat olma yolunda falan gitmiyor.Bir kere adam vizyon sahibi ne olursa olsun.Fatih Terim konusunda kendisi haklıydı,bu konuda da haklı haksız diye bir olay yok,Mancini istifasını sundu ve ayrıldı.Gelecek teknik adam da Mircea Lucescu.