Brezilya
Meksika
Hırvatistan
Kamerun
Bence Brezilya ve Kamerun çıkacaktır gruptan.Dany ve Chedjou reyizlere güvenimiz tam,piyasalarını arttırsınlar![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bende oyumu Brezilya ve Kamerun'dan yana kullandım.
ben brezilya ve meksika ya oy verdim muhtemelen hırvatlar çıkar ama ben hernandez li dos santos lu guardado lu meksika nın çıkmasını istiyorum ( velada geleydi milli takıma çok bomba bi hücüm hattı oluyodu )
Brezilya ile hirvatlar cikar gruptan aslinda kamerunu gormek guzel oluyor kupada keske onlar ciksa.
Brezilya ve Hırvatistan elini kolunu sallaya sallaya çıkarlar. Dany turnuvaya damgasını vurur.![]()
brezilya ve kamerun cikar
Brezilya-Kamerun
İŞTE AÇILIŞ MAÇININ İLK 11'LERİ!
Ev sahibi Brezilya, Julio Cesar, Dani Alves, David Luiz, Thiago Silva, Marcelo, Paulinho, Luiz Gustavo, Hulk, Oscar, Neymar ve Fred ilk 11'i ile sahaya çıkacak.
Hırvatistan ise Pletikosa Srna, Corluka, Lovren, Vrsaijko, Brozovic, Modric, Rakitic, Perisic, Olic ve Jelavic 11'iyle Brezilya karşısında olacak.
(ntvspor.net)
kovacici neden oynatmıyo ki acaba
3 sağ bek orjinli adamın ilk 11 olmasıda ayrı bir tercih.
Hırvatlar bir sürpriz yapmasın![]()
heryerde kovacic diyor, brozovic nerden cikti![]()
Abi ne guzel yapmislar su kadrolar cikarken oyuncularin cicek olma hareketicok guzel la
tek tek cekmisler
![]()
Hadi hayırlısı , turnuva başladı.
Of of ortalık karışır şimdi![]()
Gol be 1-0 Marcelo KK. Olic müthiş oynuyor çok istekli.
Simunic iyi kurtardı Neymar'ın geçişiyse enfesti.
Sarı çıktı Neymar'a
GOOOOOOOOOOOOOOOOOl Neymar 1-1
Neymarın golü ronaldo nun bize attığı golü anımsattı bana . Birde şu maç içinde dizi reklamı yapmak ne çirkin bir olaydır yahu.
Hırvatisdende Kovacic'in idolü bizim Baroni herhalde adam sahada yok.
Mandzukic gibi adam nasıl olmaz maçta anlamak güç.Brezilya 2. yarı koparır maçı böyle giderse.
şu Brezilya'da Filipe nasıl kadroya alınmaz akıl alır gibi değil...
Fred ve Hulk ta yoktu adeta
Dk 55 fred henuz topa dokunmadi yanlisim varsa duzeltin
Penalti degil ya..
Japon hakem rezalet.
hırvatistanın penaltısını verme gel bunu ver komik hakem....