Sayfa 5 / 14 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 398 sonuç

Konu: 2014 Dünya Kupası Sohbet Alanı

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Dünya Kupası'da sakatlanmış beyler.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

dunya kupasina dogru hazirlik maksatli maclar yapiladursun, bugun iki mac ayri ayri kitalarda yaz mevsimindeyken hava muhalefetinden yarida kaldi. belcikada cok saglam dolu yagdi, gs juve macindaki gibi oldu bir ara saha. miamideki ingiltere macinda da yildirim muhalefetinden oturu mac yarida kaldi. brezilyada neler gorecegiz bakalim

bu arada belcika tunus macinin sonlarina dogru lukaku sakatliktan dolayi degistirildi. disari cikarken sekiyordu, ciddi bir sakatlik olabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Bosna Hersek, Türkiye'den Destek Bekliyor

http://www.youtube.com/watch?v=nz7eU4Fc8z4

(Youtube linki nasıl koyuluyordu ya ? )

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sanırım bu Dünya Kupasına damga vuran -daha turnuva başlamadan- yaşanan sakatlıklar oldu/olacak.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=RFPY7T-53mQ"]2002 Dünya Kupası[/YOUTUBE]

Geçmişe gidelim biraz, şunu izledim yeniden ve o günler aklıma geldi. 16 yaşındaydım ama şimdi izlerken hala o gün olduğu gibi tüylerimin diken diken olduğunu hissettim. O tadı o zamanlar aldık, şimdi bunu yaşayamıyoruz ya, kahroluyor insan.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Vay be sabah 9'da 10'da annem maç var diye kaldırırdı beni. Kahvaltı yaparken DK izlerdik

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

21 dakika 2 dakika gibi geldi.5 saat olsa izlenir.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Ben 6 yaşındaydım o zamanlar.Atletime tükenmez kalemle Türkiye forması çizerdim, arkasına da Hakan Şükür yazardım.Çok güzel günlerdi ya, Hakan Şükür'ün attığı Dünya Kupaları'nın en erken golünü çok net hatırlıyorum, ben hala ısınıyorlar zannediyordum, babama bu gol mü diye sormuştum.

Vay be, ne zamanlardı.Öğlen maçları, Tarkan'ın milli takım şarkısı, İlhan'ın attığı altın gol, Hasan Şaş'ın kolyesi, mahallenin bütün çocuklarında Ümit Davala saç modeli falan.

Bu dünya kupasında da bir kaç maç gece 3-4 gibi oynanacak.Bunu da böyle hatırlarım.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

o dönem 2 ya da 3. sınıfa gidiyordum. derslere gitmez izlerdik. Kıl da bir hocamız vardı hep zehir ederdi o maç günlerini

lisedeydim ben de "beyler amerika'da donovan diye bir adam var benim takım amerika demiştim" turnuva öncesi. sonra ilk maçları sanırım portekizle oynuyorlardı tabi herkes portekiz'i tutuyor
    biz de dışarda top oynuyorduk maçı unutmuşuz, sonra biri koştu geldi kantinden. olum senin donovan harcıyor portekiz'i dedi anaaaa dedim maç vardı koştuk gittik sonra

ahanda bu maç
    http://www.youtube.com/watch?v=1rX1bbTaJ40

ayrıca o turnuvada almanya'ya hiç haketmedikleri şekilde elenmişlerdi. Bariz hakem hataları.
    zaten turnuvaya hakem hataları damga vurmuştu.

bu arada 2014'ü HD seyredebilecek miyiz? Bilgisi olan var mı? TRT1 HD verecek sanırım cunku TRT HD'nin yayın programında yok.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bende 6 yaşındaydım,pek hatırlamıyorum ama hatırlamadığın zaman daha bir efsanevi daha bir güzel geliyor gözüne ancak maçların gündüz olduğunu çok net hatırlıyorum.Bizim burada da mahallenin çocukları,abim dahil hepsi Ümit Davala saçı yaptırmıştı,Ronaldo saçı yaptıran vardı Ben ikisini de beğenmemiştim,aklımdan dahi geçmemişti yaptırmak,çünkü çok çirkindi yahu
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Bende 6 yaşındaydım,pek hatırlamıyorum ama hatırlamadığın zaman daha bir efsanevi daha bir güzel geliyor gözüne ancak maçların gündüz olduğunu çok net hatırlıyorum.Bizim burada da mahallenin çocukları,abim dahil hepsi Ümit Davala saçı yaptırmıştı,Ronaldo saçı yaptıran vardı Ben ikisini de beğenmemiştim,aklımdan dahi geçmemişti yaptırmak,çünkü çok çirkindi yahu
    Ne çirkin saçlardı cidden , etrafta da bir sürüydü yaptıran

2002de Oliver Kahn insanüstü bir performans sergilemişti ve altın topu almıştı , çok sevinmiştim çünkü kalecilere ayrı bir sempatim vardı o zamanlar.. Ayrıca o turnuvadan beri Kore'ye büyük sempatim var hatta Kore'nin o turnuvadaki 23 kişilik kadrosunu sayabilirdim Ahn Jung-Hwan en sevdiğim adamdı , italya'ya altın gol attığı için Perugia'dan gönderilmişti sanırım Gerçekten gördüğüm en güzel en keyifli dünya kupasıydı 2002. Çok zevkli maçlar ve sürpriz takımlar vardı. Sonraki dünya kupalarında hep güçlü-güçsüz farkı vardı ama 2014 dünya kupasından da ümitliyim , bu sefer de sürpriz takımlar çıkacak bence.

evet beyler fantasy manager takımlarımızı kuralım lütfen ;

http://en.mcdonalds.fantasy.fifa.com/

edit: tabi ligi siz çoktan kurmuşsun ben katıldım size hangi başlıkta inceleniyor bu
    Last edited by davidvilla : 11.Haziran.2014 at 13:21

Nesil
    2006

Kupa'da her zaman gibi ülkemiz olmadığından İtalya ve Arjantin'i destekleyeceğim.

Belçika süpriz yapacakmış gibi.

Ama gelin görün gene Brezilya kazanacak

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

açilis maçinda brezilya affetmez atlet don kilot ne varsa basin h1.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Hırvatlar hafife alınacak takım değil. Handikapi bırak kazanamaz bile brezilya bence. Sao paulo da zemin çok kötü, az gollu bir maç olur. 0:0 ya da 1:1 diyorum.

Quote Originally Posted by MoisHaLe View Post
    o dönem 2 ya da 3. sınıfa gidiyordum. derslere gitmez izlerdik. Kıl da bir hocamız vardı hep zehir ederdi o maç günlerini
    Brazilya maçının ilk devresinde okullar tatil olmuştu

beraber mi izlemiştik ki ?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by omersal View Post
    Ahn Jung-Hwan en sevdiğim adamdı , italya'ya altın gol attığı için Perugia'dan gönderilmişti sanırım
    Ahn Jung-Hwan benim de favori oyuncumdu.
    So what?
    Saike

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Hırvatlar hafife alınacak takım değil ama karşında Brezilya var ev sahibi 2-0 alırlar.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Brazilya maçının ilk devresinde okullar tatil olmuştu

beraber mi izlemiştik ki ?
    Aynen.. Pek bir sevinmiştik

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Sizin mahallede de olumm almanyanin kalecisi hayati boyunca gol yememis geyigi var miydi ? Harbi safmisiz zamaninda ocu gozuyle bakiyorduk kahna. Rustuden iyi dedikleri icin de hic sevmezdim zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    Sizin mahallede de olumm almanyanin kalecisi hayati boyunca gol yememis geyigi var miydi ? Harbi safmisiz zamaninda ocu gozuyle bakiyorduk kahna. Rustuden iyi dedikleri icin de hic sevmezdim zaten.
    İlk defa senden duyuyorum bu geyiği Ama o yaşlarda futbolcuları Tanrı gibi görüyorduk hepimiz , geyik normal

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Rüştü'ye özenip gözümün altını siyaha boyardım.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Hey gidii futbolcu kartları ne efsaneydi be onlar birde cipslerden plastik kartlar çıkardı. Danimarkalı bir topçu vardı Tofting diye adı onu hiç unutamam taş gibi bir kafası vardı Demirören vari

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

İyice özlettiniz hee.Gidiyim bari Fifa 2002 Dünya Kupası oyununu indireyim.Hakan Şükür'ün ateşli şutunu özledim.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

daha önce verildimi bilmiyorum da şöyle kıvrılsın kenara

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

ilk yarı berabere ikinci yarı brezilya oyna kazan.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu dünya kupasının bir özelliği de şu ;

İsveç dünya kupasında yok ama Zlatan bütün reklamlarda var
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

http://www.ntvspor.net/haber/futbol-...fakar-taraftar