cahill attı yaşlı kurt2-1 oldu şili için kötü oldu bu averaj kasmaları lazım çok temiz oynuyolar daha hızlı skora gitmeliler
İspanya
Hollanda
Şili
Avustralya
cahill attı yaşlı kurt2-1 oldu şili için kötü oldu bu averaj kasmaları lazım çok temiz oynuyolar daha hızlı skora gitmeliler
2-1 oldu.Cahill reis attı.
Bizim skorda yattıAnlaşılan DK bol gollü geçecek. İzlediğim maçların hepsi de zevkliydi. Uzun zaman sonra tekrar ısındım Dünya Kupasına
![]()
bütün maçlar böyle bol gollü geçse keşke.
dk 20 de seyirci oley cekmeye baslayinca takim rehavete girdi. avustralyanin tek ustunlugu hava topu, ordan da golu buldular. sili 3 lu savunma galiba ama savunmasini anlayamadim. medel tek basina sanki. hatta top sili'deyken medelin yaninda kaleci de 2. bir stoper gibi paslarin icinde surekli. avustralya hizli cikiyor ama defansi berbat, averaj takimi olurlar gibi.
Zevkli bir maç oldu İspanya - Hollanda maçı.Açıkcası Hollanda'nın farklı galibiyeti hoşuma gitti.Sneijder maçın başında o pozisyonu gole çevirse farklı bir maç seyredebilirdik.Ya da Silva Hollanda 1-1 yapmadan önce yakaladığı net pozisyonla İspanya'yı 2-0 öne geçirse benzer bir sonuç İspanya lehine olabilirdi maç sonunda.Futbolun çekici olmasının sebeplerinden bir tanesi bu zaten.Bu Dünya kupası oyananan oyunun verdiği keyif açısından olumlu başladı,böyle devam eder umarım.Lütfen şu oyunu artık 24634634643 pas yaparak ya da ölümüne kapanarak daha fazla çirkenleştirmesinler artık.
Lens'e resmen üvey evlat muamelesi yaptılar.Robben'in attığı 2.golde Lens uygun pozisyondaydı ama ısrarla kendisi için uygun açıyı kovaladı.Hadi Robben o kadar depar attı falan kendisinin bitirmek istemesi anlaşılır bir nebze.Hollanda'lılar maç garantiye girdiğinden herhalde bu kadar ön plana çıkma hevesine düştüler.Ben Lens'in yerinde olsam arkadaşlarımın bu kadar bencil oynamasına kıl olurdum şahsen.
Aynen,karşı karşıyalarda çok kaçırıyor Sneijder.O pozisyondan önce atamayacağını tahmin ettim şahsen.![]()
So what?
Saike
3-1 kazandı şili
Şili 3-1 yendi Avustralya'yı son gol 90+2'de Beausejour'dan geldi.
Şili 3-0 yener demiştik ulan niye yediniz be.![]()
Ucuncu golu atmalari iyi oldu, 1 puan daha kazandik![]()
Tahmin ettigim gibi İspanya devri kapandı.Konfederasyon Kupası'ndan belliydi.2. Bitirirler Brezilya'ya elenirler.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hollanda her turnuvada oldugu gibi cok hizli basladi ispanya da her zaman olduğu gibi kasmadan başladı. Italya da boyledir sonradan agirligini kouar. Enerjisini tum turnuvaya yayar. Hollanda hala akillanmamisgucleri yetmeyecek ilerleyen turlarda cok mucadele ettiler
He bir de kocum valdivia gol atmis izleyemedim ama nesli tukenen 10 numaralardan aslanim benim![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Şili bir gol daha atsa 4te 3 yapacaktık ama sağlık olsun
bence de dedigin gibi olur ama ispanya 5-1 ile liderligi de verdi. brezilyayi gecerse zaten sampiyon olurlar ama bu mac cok erken olacak su durumda. ev sahibi kollanirsa yine, ispanya erken veda edebilir. ustuste 4. buyuk turnuvayi da alarak tarihe bir damga vurmak isteyeceklerdir, o guc de var bence ispanyada.
bu arada valdivia demisken benim adamim nesli tukenen 10 numaralardan mati fernandez de silili, o neden kadroda yok acaba. yine sakatlandi galiba :/
dunku sili maci da cok ilgincti. spiker de dahil herkes silinin tarihinin en farkli skoru neydi muhabbeti yaparken adamlar nerdeyse 3 puandan olacaklardi. mukemmel bir baslangic ve sonrasinda dengeyi kuran bir avustralya. sag ve sol aciklari lokomotif gibiydi adamlarin. her kaptiklari topta 50-60 metre topla dribling yaptilar, hepsi de tehlike yaratti. oarr ve ozellikle leckie. leckie yi cok begendim. tam anadolu takimi topcusu![]()
Hollanda'nın 10 numarası Türkiye'de oynuyormuş diyollağ...
Maç 20 dakika sonra,kazanıp gruptan çıkacağız inşallah.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Sneijder den şöyle bir füze görsek ne güzel olur.. yine 4 -5 sallar inşallah hollanda.
Robben attı,Sneijder yine sırtta![]()
Ve ilk golu attik
Edit; o neydi be![]()
Cahill efsane gol attı.
Cahillllll naptın bro sen ???
Cahill ne vurdu bee.. kupanın ilk 3 üne girer
o nasıl gol öyle haksızlık resmen öyle topa mı vurulur![]()
vay Cahil vay
Avustralya ispanya dan daha etkili hollanda ya karşı. Bakalım böyle devam eder mi.
Cahill turnuvanın golünü attı muazzam, Hoş Robben boş durmaz şimdi asar bi tane
...
Hakem en ufak harekete faul mü çalıyor yoksa ben mi fazla abartıyorum ?
Cahill gerçekten fena astı..
Burak
Golden sonra yalnız adamlar ne top oynadı öyle. İkinci yarı bu sürecek mi bakalım. Van Gaal risk aldı bu arada 3-6-1 gibi bir sisteme geçti sanırım.![]()