Sayfa 5 / 10 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 295 sonuç

Konu: Gelecekler, Gidecekler , Kadro Yorumları

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Dostum Herkes ümiti yolla demiş ama ünit her yerde oynuo bence kalsın Belki lazım olur Hanefiyi mutlaka oynat iyi bi antrenman programın varsa çok gelişio Ve iyi bir defans al TÜRK

ümit baya güzel oynuyor onu gönderemem ama servet le önder iyi değil

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

servetin yerine bi yabancı al

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Bence Ümit Özat'ı direk gönder(hiç sevmem zaten.Yerine Orhan Ak'ı al.Servet bence iyi.Avrupada iyi işler çıkarıyor....
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Quote Originally Posted by efl_25
    Bence Ümit Özat'ı direk gönder(hiç sevmem zaten.Yerine Orhan Ak'ı al.Servet bence iyi.Avrupada iyi işler çıkarıyor....
    evet.................

yaw ümit özat güzel oynuyor niye kötü diyorsunuz ki?

Nesil
    2006
    Yer
    eğleniyorum

ümit öndrei gönder hemen yerlerine lugano vefabio santosu alabilirsin

Quote Originally Posted by blax_imo_21
    ümit öndrei gönder hemen yerlerine lugano vefabio santosu alabilirsin

sanki para kaldıda hemen gönder al diyon 3.700 trilyon para var

9. Default

Ümit Özat'ın yerine Mehmet Polat , Servet'in yerine de Nigel de Jong'u öneririm.

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Kardeş adam parasızlıktan yanıyor.Onları ne kadara satacakki.Hem de jong ilk sezo türkiyeye gelmiyor bildiğim kadarıyla...
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Quote Originally Posted by Jaan Chayenne
    Ümit Özat'ın yerine Mehmet Polat , Servet'in yerine de Nigel de Jong'u öneririm.
    ewet mehmet polat iyi oynuyor gördüm ç.rizeyle yaptım maç mehmet maçın adamı seçildi

Nesil
    2006
    Yer
    turksportal dan

grosso yu sol beke çek orta alana kaliteli bir mc al ofansif gücü yüksek bişi olsun o zaman iş yapar bu takım ama dc ler sezon için de bomba ları patlatır sende kahrolursun bence 1 tanede defans al hızlı olsun servetle beraber oynat

yyaaaa o sınırlamayı kaldıran yamayı nerde bulabilirim bana yardım edermisiniz cevabı [email protected] aaa atabilirsiniiz

abi bnm kadrom bu mayıs 2006 dayım sezon yeni bitti bjk nin ardından 2. oldum sora uefa da gruplara kaldım ama 0 çektim sadece türkiye kupasını alabildim .... 2 ay sora lig başlamadan sezer öztürk ve gustavo varela(amr) (schalkede bedava olduu içn aldım yaramaz derseniz elden çıkarırım) gelicek sizce takviyeler gitmesi gerekenler ve taktik ne olmalı ... şimdiden teşekkürler...

beyler cvplarınızı akşama kadar bekliorm akşam yeni sezon hazırlıklarına başlıcam..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

şimdi dostum kadrona şöyle bir baktım:

bi kere sol kanada kesin bir adam alman lazım ergünü gönder. sol kanada daniel carvalho, leonardo pisculichi veya valenciadan silvayı al.

sağda varelayı gönder. yerine okan koç veya edilson'u transfer et.okan koc 8, edilson ise 3.5 milyon eurodur.

defansın sagına bir adam alman lazım onun için de srna'yı oneriyorum. hem sag hem sol tarafta ii iş yapar.

aynı zamanda forvette hakanı satıp kesin bir yabancı alman lazım. onerim kerlon.

benim "kupalara ambargo koyun" baslıgı altındaki taktiğimi aç. taktiğimi yükledikten sonra tempoyu iki kademe artır ve kornerleri de altıpasa attır. ligde kesin şampiyon olursun avrupada da gruptan cıkarsın ama sonrası selamet. ama yarı final kadar gitme sansın var
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

kale:aykut,fevzi elmaz,polat keser, mondragon
    defans: uğur uçar,mustafa kılıç,song,cihan,halim kurtuluş,orhan ak,alpay,ibrahim toraman,ergün(sezon soınu ayrılıyo)
    orta saha: ahmet arı,emre bölözoğlu,ayhan akman,keneedy bakırcıoğlu,hasan şaş,yasin karaca,sabri,alex,volkan bekçi,sasa iliç,irfan başaran,mülayim erdem,volkan arslan,)
    forwet: hakan şükür,necati ateş,cafercan, mithat yaşar,özğürcan,ümit karan

ewet arkadaşlar sene 2008 bitio 2009 sezonuna gircem liğde we türkiyede herhangi bi problem yok ama avrupa şampiyonlar liği için gruptan çııkmıştım ikinci olarak ama ilk turda hemen elenim sizce ne yapmalıyım gelmesi we gitmesi gerekenler kimler yardımcı olursaanız bahtiyar ourum şimdiden teşekkür ederim (kesinlikle oyunda hiçbir hile we de örneği kullanılmamıştır

abi ben 6.03 le türkligi v.2 yi yeni yükeldim gs le yeni sezon açtım bu versiyonda eskisinden farklar ne ler gs de... saido yu falan ii yapmışlar ilk sezon içn bn kadro yeterli diye düşünüorm ama deneyenler yorumlarını esirgemezlerse sevinirim...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

bir sağ bek al ve aynen devam et dostum
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

peluk kardeş uğur uçar yetmez mi:S ayrıca her sorumda yorumun bulunuyo teşekkr ederim

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by mahoo
    peluk kardeş uğur uçar yetmez mi:S ayrıca her sorumda yorumun bulunuyo teşekkr ederim
    yetmez bence o biraz yavas.

oraya kesin bir tavsiyim var sana.

EDİLSON. kesin al

ben dogru yere mesaj yazan adamlara hep cevap atarım sende sagol

hani benim cewabım YAnlılş yere m i msj attık yoksa

Arrow Kadro Yorumu !!!

Arkadaşlar Galatasaray ile 4. sezona yeni başladım. Kadromda size göre gelecekleri, gidecekleri yazıp yorum yaparsanız sevinirim ...
    İşte Kadrom:
    KALECİLER:
    Volkan Babacan
    Mondragon
    Fevzi Elmas

DEFANS:
    Cihan Haspolatlı
    Song
    Servet Çetin
    Malik Fathi
    Uğur Uçar
    Cihan Can
    Fatih Sonkaya
    Orhan Ak

ORTA SAHA:
    Okan Koç
    Jean 2 Makoun
    Edgar Barreto
    Tuncay Şanlı
    Lebohang Mokoena
    Sezer Öztürk
    Hasan Şaş
    Volkan Bekci
    Volkan Arslan
    Sabri Sarıoğlu

FORVET:
    Mohammed Zidan
    Özgürcan Özcan
    Ümit Karan
    Necati Ateş
    Hasan Kabze
    Cafercan Aksu

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Kardeş kale güzel.Defansa da takviye lazım gibi.Orta saha çok kuvvetli.Forvete takviye şart...

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri Takım:Kayseri

kardeş ss koysan daha iyi olurdu çünkü 4. sezondaymışın oyuncuların profili ne şekilde bilemem

Güzele Benziyo ama RuGbY 038 haklı Profillerini Göstrmelisin

Quote Originally Posted by RuGbY_038
    kardeş ss koysan daha iyi olurdu çünkü 4. sezondaymışın oyuncuların profili ne şekilde bilemem
    Hemen Koyayım :

Quote Originally Posted by efeibrahim
    kale:aykut,fevzi elmaz,polat keser, mondragon
    defans: uğur uçar,mustafa kılıç,song,cihan,halim kurtuluş,orhan ak,alpay,ibrahim toraman,ergün(sezon soınu ayrılıyo)
    orta saha: ahmet arı,emre bölözoğlu,ayhan akman,keneedy bakırcıoğlu,hasan şaş,yasin karaca,sabri,alex,volkan bekçi,sasa iliç,irfan başaran,mülayim erdem,volkan arslan,)
    forwet: hakan şükür,necati ateş,cafercan, mithat yaşar,özğürcan,ümit karan

ewet arkadaşlar sene 2008 bitio 2009 sezonuna gircem liğde we türkiyede herhangi bi problem yok ama avrupa şampiyonlar liği için gruptan çııkmıştım ikinci olarak ama ilk turda hemen elenim sizce ne yapmalıyım gelmesi we gitmesi gerekenler kimler yardımcı olursaanız bahtiyar ourum şimdiden teşekkür ederim (kesinlikle oyunda hiçbir hile we de örneği kullanılmamıştır
    allah rızası için yorum yapacak yok mu yaw
    yeni sezon başlayacak

orta sahanın ortasına genç bir oyuncu al çünkü volkan yaşlı belki kaldıramayabilir eğer bir oyuncun sakatlanırsa. Genç oyuncuyu orada oynatırsan geleceğin garanti altına alınmış olur.

eywallah sağol başka yorumlarıda bekliyorum arkadaşlar yorumlarınız benim için değerli

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

defansına takviye gerek onerim faty

Sayfa 5 / 10 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri