Anket Sonuçlarını Görüntüle: Gruptan Hangi İki Takım Çıkar ?

Voters
27. You may not vote on this poll
  • İran

1 3.70%
  • Nijerya

13 48.15%
  • Bosna Hersek

17 62.96%
  • Arjantin

21 77.78%
Multiple Choice Poll.
1 ile 30 arası toplam 93 sonuç

Konu: F Grubu

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Hajro'yu hep oynatıyor diye biliyorum Bosna hocası. Bosna'yı sonuna kadar destekliyorum bu turnuvada. Bu maçta bir sürprize imza atarlar umarım.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Hajro'yu hep oynatıyor diye biliyorum Bosna hocası. Bosna'yı sonuna kadar destekliyorum bu turnuvada. Bu maçta bir sürprize imza atarlar umarım.
    son hazirlik macinda bi 11de baslamis, obur maclari hep 10 dakka 20 dakka. cok siritmadi ama one de cikmadi macta hajro. girdigi pozisyonu gol yapabilseydi kahraman olurdu.

mac o kadar da kotu degil. spiker abartti, minik pozisyonlarla heyecan yapiyoruz derken asenjo cizgiden cikardi arjantin beklenenin cok altinda. bosnadan umutluyum ben, gol atariz bu gece.

arjantinde ilginc degisiklikler var. hakimiyet arjantine gecebilir. stoper cikti ortasaha girdi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    son hazirlik macinda bi 11de baslamis, obur maclari hep 10 dakka 20 dakka. cok siritmadi ama one de cikmadi macta hajro. girdigi pozisyonu gol yapabilseydi kahraman olurdu.

mac o kadar da kotu degil. spiker abartti, minik pozisyonlarla heyecan yapiyoruz derken asenjo cizgiden cikardi arjantin beklenenin cok altinda. bosnadan umutluyum ben, gol atariz bu gece.
    Asenjo parlamadan söneli çok oldu abi Romero var kalede.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    Asenjo parlamadan söneli çok oldu abi Romero var kalede.
    o ikisini cok karistiriyorum ben, gecenin ikisi de olunca hemen yapistirdim asenjoyu

messi bitmis diyenlere tokat gibi cevap geldi
    ama harbiden eski messi degil be.

bosna fena takim degil, arjantine fazla saygi duydular. tabi aguero messi di maria falan olunca mecbur da kaliyorsun saygi duymaya.

Mesaj Yetkileri