İran
Nijerya
Bosna Hersek
Arjantin
Arjantin favori , Bosna-Hersek'in de çıkacağına inanıyorum. Umarım 2. olurlar Arjantin'in arkasından.
Arjantin her şekilde çıkar bu gruptan. Gönlüm Bosna'nın da çıkmasından yana. Umarım en az bir yarı final görürler.
Bosna'yı destekliyoruz tabi ki umarım bir sürpriz yapıp lider çıkarız ama zor gibi Arjantin'in arkasından 2. olup çıkarız yine de diyorum.
Nijerya'nın oynadıgı futbolu cok seviyorum.Sanırım hücum bölgesine hızlı top tasıdıklarından ve kanat organizasyonları cok iyi oldugundan dolayı bu sempatim.Arjantin ve Nijerya favorim.
bence en zor grup hepsi denk gucde arjantin falan hikaye birsey yok onlarda.
dzeko&ibisevic
![]()
Hajroviç ilk 11'de görünüyor. Güzel maç olacak. İnşallah Bosna puan çıkarır.
Begovic, Kolasinac, Spahic, Bicakcic, Mujdza, Besic, Hajrovic, Pjanic, Misimovic, Lulic, Dzeko
Romero, Zabaleta, Campagnaro, Garay, Rojo, Mascherano, Fernandez, Rodriguez, Di Maria, Messi, Aguero
Screw you guys, I'm goin' home
vay be, hajrovic elemelerde bile 11 oynadi mi bilmiyorum. arjantine karsi ilk 11de. kendini gostermesi icin buyuk firsat.
Hajro'yu hep oynatıyor diye biliyorum Bosna hocası. Bosna'yı sonuna kadar destekliyorum bu turnuvada. Bu maçta bir sürprize imza atarlar umarım.
ahh bee çok kötü bir başlangıç oldu bu. İnşallah toparlanırız bir an önce
misimovic ne pas attı be
Arjantin'in grubundakiler şanslı.Arjantin maçlarını kendi sahalarında gibi oynayacaklar Brezilyalılar sayesinde.Bosna paslarında oley cekiyor tribünler.
![]()
Yanliz su Kolasinac ve benzeri futbolculardan igreniyorum.Tamam, futbolda fizigin onemi vardir fakat bu adam iyice abartiyor.Ekranin basindan ben korkuyorum valla.Daha gecenlerde Real Madrid'li Jese'ye attigi omuz aklimdan cikmiyor hala.Adami resmen ucurdu.Ayiptir ya.
Boş beleş gol oldu valla yazık. Arjantin'den şampiyonluk falan bekleyen varsa unutsun, en fazla çeyrek final görürler o da belki.
Maç hiç sarmadı valla uyku daha cazip geliyor suan.![]()
Bosna savunmadan düzgün çıkamıyor 2-3'te gelebilirdi bu yüzden. Ama bu hücum hattı Nijerya ve İran'ı parçalar bence. Bu maçı ise alamayız gibi görünüyor Messi yazar.
Tek sorun bence defansımız. Orta alanda hücumda iyi paslar yapıyoruz. Defans çıkmada işini çözersek çok iyi olur.
Arjantin fıs, sırf ismiyle oynuyor. Messi hayatının en kötü topunu oynuyor sanırım şu ana kadar.
Bosna talihsiz bir gol yedi, elinden geleni yapmaya çalışıyor ardından. Böylesi deplasman gibi bir maçta kolay değil, 2-3 pozisyonları var. İnşallah atarlar.
Spiker (Levent Özçelik) maçtan daha kötü. Nerdeyse Murat Kosova'yı aratacak. Adam bi de maçı kötülüyor, seyirciyi kaçıracak ekrandan. TRT yönetimi bişe demiyor mu böyle yorum yapmasına acep?
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Defanstaki sıkıntı kalite farkından bence. Nijerya ve İran'a karşı hata yapma lüksümüzde azalır.
Messi bitmiş harbiden2-3 sezon sonra Fanatik, fotomaç gibi gazetelerde manşeti süsler
Bosna biraz daha organize olsa maçı çevirir aslında. Defans büyük problem gruptan çıkmaya yeter ama diğer maçlarda pimi çekilmiş bomba misali olur.
Sahanin en olumlusu hayrovic bence..arjantinde bisi yok bu futbolla elenirler
son hazirlik macinda bi 11de baslamis, obur maclari hep 10 dakka 20 dakka. cok siritmadi ama one de cikmadi macta hajro. girdigi pozisyonu gol yapabilseydi kahraman olurdu.
mac o kadar da kotu degil. spiker abartti, minik pozisyonlarla heyecan yapiyoruz derken asenjo cizgiden cikardiarjantin beklenenin cok altinda. bosnadan umutluyum ben, gol atariz bu gece.
arjantinde ilginc degisiklikler var. hakimiyet arjantine gecebilir. stoper cikti ortasaha girdi.
Haybiye gitti maç. Spikerde leş zaten. öyle bir anlatıyor ki insan kendini sorguluyor bu saatte niye bunu izliyorum diye. Bir daha maç anlatımını vermezler umarım bu adama.
messi güzel gol attı
Bu arada Hajro'yu Werder istiyorsa itekleyelim hemen. Ya sistemi takır takır işleyen bir takımda sistem oyuncusu olur ya Anadolu'yu dolaşır ya da ülkesine döner. Kararımı verdim artık gözüken o ki net overrated. Haa bu sözlerimi de yutturabilir bana ilerde ama ufak ihtimal.
16 numarada kötü. Hajroviç'de de ne çalışkanlık var ne hız var ne de yetenek. Bizden çıksın da nereye giderse gitsin harbiden.
o ikisini cok karistiriyorum ben, gecenin ikisi de olunca hemen yapistirdim asenjoyu![]()
messi bitmis diyenlere tokat gibi cevap geldi
ama harbiden eski messi degil be.
bosna fena takim degil, arjantine fazla saygi duydular. tabi aguero messi di maria falan olunca mecbur da kaliyorsun saygi duymaya.![]()