Adrian 3.5 milyon euro'ya ayrılmış. Genelde yabancılar ülkemizden alacaklarını alıp ayrılıyorlar, bir bedelle gitmeleri bedel ne olursa olsun çok iyi.
Adrian 3.5 milyon euro'ya ayrılmış. Genelde yabancılar ülkemizden alacaklarını alıp ayrılıyorlar, bir bedelle gitmeleri bedel ne olursa olsun çok iyi.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
ucuza gitmis adrian 5m euroya gelmisti galiba , adrian gibi bir adami nasil satarlar anlamis degilim..
Alirken Polonya transfer rekoru kirmistik ve bence buyuk kazik yemistik.
Zararin neresinden donersen kardir , fena bir fiyatta satmadik.
Duyumlara gore Henrique'de satilacakmis.
Borceanu ve Bosingwa haric butun yabancilari yolliyacaklarmis.
Diyelim o dedigim yabancilar gidecek. Hepsini satamiyacagizki, yine fesh yoluna gidecegiz.
Bamba - gelir elde ederiz, dunya kupasinda piyasasi bile artabilir.
Celutska - gecen sene Sunderlandaydi, fazla forma giymesede cv'sine eklendi Ingiliz ligi. Bence bundanda gelir elde ederiz
Bu 2 isim haric digerlerinden para gelmez bize.
Janko - sozlesmesi fesh edilecektir bakalim kac paraya olacak o is. Sadri Sener oyle bir kontrat yapmiski adama cok ucuza cozemiyecegiz. (1.5m euro garanti ucret adama bide senelik ev esya degisme parasi veriyormusuzkomedi gibi)
Malouda - baskanla arasi iyi oldugu icin en rahat fesh etme bunda gerceklesir bir ucret talep edecegini dusunmuyorum
Colman - 2 sezon once okadar dedikki Benfica istiyorsa satin su adami. Ozaman 5-6m kazanacakken simdi nasil yolliyacagimizin hesabini yapiyoruz.
Trabzon çok iyi bir transfer politikası izliyor gerçekten. Bu sezon ŞL'yi zorlayabilirler diye düşünüyorum. Adrian belki geçen sezon fena işler yapmadı ancak bu para da fena değil hiç yoktan iyidir Traore işi ne oldu geliyor mu ?
Bamba - cacığa bile kullanmam
Celutska - daş gibi topçu hamsi gibi topçu geri dönebilirse yuzde yuz dönmeli
Janko - bitmiş okeye dönüyor
Malouda - okey atarak bitmiş hesabı da ödemiş
Colman - adam gibi bir hocayla yine coşar, hea hiç umut yoksa gerekiyorsa üstüne para ver gönder takımda karışıklık yaratmasın.
Bence Colman'ın miladı çoktan doldu. Bir iki yıldır yokları oynuyor zaten. O bölgeye ya transfer yapılmalı yada Soner monte edilmeli.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Cacigi tamamlamak adina Bamba'yi isteyecekler olur
Colman asla ve asla cosamaz. Kac tane hoca degisti o yine ayni kafada.
Colmana verilen sansi u18 takimdaki birine versen en azindan bir genc yerli kazanmis olurdun.
Adrian,Trabzon takımında en beğendiğim yabancı futbolcuydu;satılması bana göre hata
Fotograflar güzelhirsli topcu iste daha ne istiyorsun
O hocalar bu adami idare edemediler en son bunu becerebilen senol hocaydi pirlo gibi oynuyodu colman![]()
Mustafa Yumluya saha ortasinda vurdu, Af edelim Colmani kazanalim.
Pektemekin kemiklerini kiriyordu, Hirstir o hirstir Colman geri donuyor.
Kart gorur Noel oncesi, evet biraz daha hirslandi Colman kesin geri donecek. Yaw adam geldiginden beri Noel tatiline ilk cikip en son geri donen.
2010-2011 sezonu son mac sonrasi Trabzona kafile ile donmeyip kacan Colmani affeden Senol Gunes, Jaja'yi niye affetmedi. O af geldikten sonra Colman bir daha top felan oynamadi bu takimda. (Deplasman Inter maci haric)
valla o paranteze kadar yazdıklarını okurken kafamda cevap hazırladıydım ama orayı okuyunca kafam gitti. ne top oynamıştı o maçta arkadaş yamaestro gibiydi yemin ederim
![]()
Colman ve Zokora o mac Cambiasso ve Sneijderi bitirmisti.
Bilsemki bu sezon 10 macta oyle performans gosterecek kulube mail kampanyasi baslatirim kalsin diye. Ama imkansiz![]()
KULÜBÜMÜZDEN AÇIKLAMA:
Gökhan Karadeniz'in kulübümüze transferi konusunda Altınordu A.Ş. ve futbolcu ile görüşmelere başlanmıştır.
Gökdeniz diye okuyorum hep.Yeni Gökdeniz olur ama.
![]()
abancı oyunculara transfer teklifi geldiğini vurgulayan Gürdal, şöyle devam etti: “Colman ve Henrique’ye gelen teklifler iyi. Bamba’ya da iyi teklifler var. Bamba, Dünya Kupası geçirecek. Bamba’nın önümüzde ki sezon kadroda olmayacağını söyleyebilirim. Janko için biraz zorlanıyoruz. Janko son dönemde kadroya giremedi. Janko’nun da durumunun netleşmediği için bir şey söyleyemiyorum. Janko’nun önümüzde ki sene kadroda olmamasını düşünüyoruz. Ama şartların ne getireceği noktasında bir şey söyleyemem. Malouda son dönemde takımdan ayrılmak istedi. Ama henüz 1 senelik kontratı var. Dolayısı ile bu 1 ayın ne getireceğini bilemem. Kendisi bu konuda ayrılmak isterse izin vermekten başka bir çaremiz olmaz. Celustka geçen sezon Sunderland’da iyi bir ilk yarı geçirdi. İkinci yarı hocası ile sıkıntıları olduğu için yer bulamadı. Bir satış opsiyonu vardı fakat kulüp bunu gerçekleştirmedi. Celustka’nın niyeti de bize bildirdiğine göre yurt dışında futbol hayatını sürdürmek. Celustka’nın İngiliz Premier Ligi’nde taliplileri var. Dolayısı ile biz bu taliplilerden cevap geldiği noktada izin vermeyi düşünüyoruz. Celustka da değerli bir futbolcu. Hatta ben Janko’nun da değerli bir oyuncu olduğunu biliyorum. Ama her şeyin daha iyisi var. O yüzden imkanlar oluştukça yerlerine daha iyi kontratlı, daha yüksek seviyedeki oyuncuları katmayı istiyoruz. Hocamızın kondisyona dayalı, çalışmaya dayalı bir metodu var. Kadronun genç, çok çalışan, disiplinli bir ekip olacağı yönünde öngörüde bulunabiliriz. Hocamızın çok beğendiği oyuncular, Bosingwa ve Bourceanu. Bourceanu konusunda oldukça olumlu izlenimlere sahip”
Bu aciklamadan sonra umutlarim arti, tek yollamakta zorlanacagimiz isim Janko.
Hocamız dediği kim, Halilodzic mi?
Isim verilmiyor ama o oldugu okadar cok acikki![]()
halilodzicden baskasi degil hamiye yazik oldu valla tamda forma girmisti iyide sonuclar aliyorlardi...
Nicola Bisciotti
Halilhodzic kendi ekibi ile gelecekmis, Fm'in efsanesi seneye bizde olabilir
Halilodzic çok iyi hoca bakalım neler yapacak Trabzonda.
Kuluplerimizin vizyonu çapı ne kadar da dar. Dönüp dolasip ayni isimlere yoneliyoruz
Halilhodzic'in kim olduğunu nasıl bir hoca olduğunu bilmiyorum ancak Hami hoca'nın oynattığı futbol hiç fena değildi;Gökhan Karadeniz transferide çok yararlı olur,hayırlı olsun.
Zokora ve Bamba’nın değeri artıyor
Zokora ve Bamba'nın değeri artıyor, Trabzonlu yöneticilerin yüzleri gülüyor. - Trabzonspor
Fildişi Sahili Milli Takımı’yla Dünya Kupası’nda boy gösteren Zokora ve Bamba’nın değeri artıyor, Trabzonlu yöneticilerin yüzleri gülüyor. Japonya’yı 1-0 geriden gelerek 2-1 deviren Afrika ekibinde söz konusu iki yıldız da zorlu karşılaşmaya ilk 11’de başladı, gösterdikleri başarılı performansla kendilerine piyasa yaptı. Birçok takımın oyuncu gözleme komitesinin bulunduğu Brezilya’da iki futbolcunun iyi bir grafik çizmesi bonservis bedellerinin de artması anlamına geliyor.
Ulkenin en buyuk spor gazetesi bu diger gazetelerin halini dusunun, nasil para kazaniyor bu adamlar gazetelecikten.
Zokora'nin sozlesmesini fesh edeli ne kadar oldu ? Yaw calisma arkadaslari hicmi uyarmiyor bunlari ?
Adriani zorla goturuyorlar sanki
İshak Doğan, Soner Aydoğdu ve 1.000.000 € karşılığında Trabzonspor'a transfer oldu (@kar_karabukspor)
Soner'in gitmesine uzulurum. Tolunay doneminde iyi oynuyordu, bu transfer gerceklesirse yine Tolunay hoca ile potansiyeline ulasacaktir diye dusunuyorum