Almanya
ABD
Portekiz
Gana
Almanya ve Portekiz diğer takımlara göre güçlü olsa da bu gruptan bir sürpriz bekliyorum açıkçası. Portekiz ve Almanya'nın rahatlıkla tur atlayacağını düşünmüyorum.
ABD ancak bizi yenebilir.Portekiz ve Almanya dagıtır ABD'yi.Gana belki zorlar ama yine de Almanya ve Portekiz'in gruptan cıkacagını düsünüyorum.
Almanya 3 takımı da rahat yenerek çıkar. ( normal şartlarda) 2. olarak Gana'yı düşünüyorum ben. Portekiz bence çıkamayacak gruptan.
Almanya çok rahat çıkarda şampiyon olurlar mı ? sanmam eğer reus olsaydı en büyük şampiyonluk adayımdı ama en iyi oyuncularından yoksun olarak çıkacaklar malesef
Portekiz almanyayi yenebilir ama lider olur mu bilemem.
Almanya lider Portekiz arkasından çıkar. Ama Gana ve ABD'de renk katacaklardır gruba güzel bir grup. Almanya bu arada yine 3. olacak.![]()
almanya kadrosunda tek son vuruşcu olarak klose var. onun dışında götze sahte dokuz olarak oynuyor.
hep ispanya yuzunden oldu bunlar.
bu sahte dokuz olayı almanya'nın ölüm fermanı da olabilir. gruptan çıkamaya da bilir.
en merakla beklediğim takım desem yanlış olmaz.
gana zorluyabilir , ama almanya portekiz cikar gibi geliyor bana
Almanya-Gana çıkar![]()
Screw you guys, I'm goin' home
ispanya-hollanda kalitesinde bir baska mac daha. sonucu kestirmek guc, almanya favori gibi gorunse de ronaldo varken kesin konusamiyorsun.
Bakalım bizimkiler ne yapacak. Şu Meireles gitse de kurtulsak, inşallah 2 gol atar 1 gol çıkarır![]()
bu lahm'ı orta saha oynatma fantezisi kimden çıktı yahu? guardiola'nın işi mi? löw'ün mü?![]()
Almanya alır relax 2-1
Penaltı doğru karardı. Bence portekiz de almanlar gibi forvetsiz çıksın. Almeida ile olmaz. Ayrıca alves e alveş diye hitap etmekte tuhaf![]()
Penaltı doğru karardı da eksik kaldı, kırmızıyı da vermesi lazımdı bence. Alveş demesi belki Portekizce'de doğrudur. Kolombiya maçında da James'i Hames diye telaffuz etti spiker, sonra anlaşıldı ki doğrusu Hames'miş. Her ülkenin oyuncularının kendi dillerindekine göre telaffuzunu araştırmış Trt spikerleri, iyi hazırlanmışlar.
Portekiz icin güzel haber Almeida zorunluda olsa kenara geldi.Bu arada Euro 2012'de de diyip duruyordum şu Varela çok yetenekli bir oyuncu Almeida yerine forvet oynasa cok daha etkili olur.
Pepe de kirmizi gordu.. Portekiz'in geri gelmesi artik cok zor gibi.
Ulan Pepe yaktın takımı !
2-1 dedik ama Pepe sağolsun farka gider Almanlar.![]()
bu pepe neyin derdinde posizyon yok bi şey yok o hareket nedir abi hiç mi ülkene saygın yok
Pepe'nin adı yedi kırmızıyı, bence kırmızı yok o pozisyonda sarı ile geçilebilirdi.
Almanya panzer gibi ezip geçer artık herhalde, çok da güzel olur.
Bu adam 7-8 yıldır Real Madrid'te oynuyor valla şaşıyorum.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Kırmızı bence ağır oldu sarı verilebilirdi. Ama pepe nin yapmış olması bence kırmızıyı verdirtti hakeme. Almanlar bu saatten sonra farkı daha da açarlar.
Pepe'den beklenecek birsey hic sasirmadim.
Pepenin mimli olması bile Portekiz milli takımına zarar veriyor. Sarı kartlık pozisyonda herife kırmızı çıkardı hakem. Portekiz fos bir takım. Almanya'nın yanından geçebilecek bir takım değil. Almanlar bizim maçta olduğu gibi kasmadan yürüyerek oynuyorlar. En doğrusunu yapıyorlar. İlerki maçlar için avantaj olur. Portekiz'de Pepe ilerki maçtada yok heralde. Bence ikinciliği bile kuşkulu Portekiz'in.
penalti ucuzdu ole basit penalti calinmaz hakemler berbat , kirmizi ise dogruydu...
Nesi ucuz Arif çekme var bence en doğru penaltıydı turnuvadaki. Mazic şuan en iyi maç yönetimini sergiliyor. Cüneyt Çakır'la kapışır gibi geliyor final için.