Durdum durdum ama yazıyım. Şimdi bizim tepki TBF'ye bu gayet net. Fener'de TBF'yi tanımıyor zaten. Yanlış bilmiyorsam Turgay Demirel federasyonunu beğenen, destekleyen kulüp yok şu sıralar. Şöyle bir baktığımda FB yönetiminin çıkıp da TBF'ye tepki koyması ve hakemin değiştirilmesini talep edip güvenlik konusunda teminat vermesi gerekir mi ? Normal bir ülkede evet ancak Türkiye'deyiz ve bu iş iyice yarışa döndü. İki kulüp ergenler gibi kapışıyorlar ki sahada oynanan basket 6 maçta da gayet zevk vermesine rağmen bizi bu oyundan mahrum bırakıyorlar. Bana kalırsa bizim yönetimin yaptığı net olarak doğru. Şimdi takımlardan biraz uzaklaşıp bakarsak Ataşehir'deki son maçta sahanın içinde bile taraftarın olabildiği bir ortamda hele ki böylesine gergin bir maçta güvenlik sıkıntısı yaşanabileceği çok açık. Bunun örnekleri geçmişde sürüyle var. Hakemin şaibeli olması durumu da ortada. Eee aslında her şey gayet açık yapılabilecek şeyler net olarak ortada ancak dediğim gibi bu iş yarışa döndü artık. Bakalım kim kazanacak.

Şunu da ekliyim hem TFF hem de TBF yönetimini kimse beğenmiyor. Ne beğenmeyenler bu konuda ciddi bir şekilde hamle yapıyor ne de beğenilmeyenler koltuğu bırakıyor. Çok garip çok.