Sayfa 9 / 35 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 1045 sonuç

Konu: "Toros Kaplanları" Dünyaya hükmetti. (2022-2023)

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Ve sezon açıldı lige başladık. Öncelikle lig maçlarını sonrada Al maçlarını vereceğim.

Spoiler: İstatistikler 

İki maçtada öne geçmemize rağmen galibiyeti koruyamadık. Bakalım ilerde koruyabilecekmiyiz.

Al Play ofları

Sonunda Al de gruplara kalabildik.

Al deki grubumuz bana göre dengeli bir grup. Cluj ve Wienden 4 er puan Rubinden de 1 puan alırsak çıkabileceğimizi düşünüyorum. Hedefim 9 puana ulaşmak.

Bu sezon Türk takımları devrim yaptı. Avrupaya giden tüm takımlar gruplara kalmayı başardı.

Hazırlık maçlarımızı eklemeyi unutmuşum.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Merhaba Arkadaşlar. Kariyere ilginin az olmasından dolayı kariyeri kapatma kararı aldım. İki arkadaş haricinde uzun zamandır konuya yazan yok. Fm 15 e kadar kariyer açmamayı düşünüyorum. Şu sıralar Adanasporda devam ediyorum, Fm 13 te bir arkadaşın kariyeri 20 yıl sürmüştü bunu açarken bir hedefimde o idi. Artık kendim başarmayı deniyeceğim. Yorum yazan,yorumları ile yol gösteren tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Merhaba arkadaşlar. Daha önce takipsizlik nedeni ile kariyeri kapatmıştım. Ama kimsede takip etmese
    kariyeri devam ettirme kararı aldım. Görsellik olarak kariyere bir ekleme yapamıyorum. Memur olduğum için sabah 8
    akşam 5 sonrasında yemek çocukla falan oyun derken anca gece 1-2 saat oyuna girebiliyorum. Bununda çoğunu görselliklere
    ayıramıyacağımdan ötürü düz görüntülerle paylaşımlarıma devam edeceğim.
    Lig başlangıcında oyunculara gaz versin diye Şl ye katılma hedefi koymuştum. Ama benim hedefim yine Al ye gidebilmekti. Çünkü
    bu sezon gençlere ağırlık vermeyi düşünüyordum. Gençlerim benim yüzümü kara çıkarmadılar ve çok güzel bir performans sergilediler
    Ligin başında takılmamızın nedeni kilit oyuncularımın uzun süreli sakatlıklarından dolayı oldu. Onlar dönünce seri galibiyetler aldım
    Şu anda uzun zamandır ligde ve avrupada yenilmiyorum. Bu sezon sadece iki mağlubiyet yaşadım. Biri ligin başında diğeride ZTk nın ilk maçında
    Fenerbahçeden aldım.

Fikstür

Lig Puan Durumu

ZTK Puan Durumu

AL Puan Durumu

Transfer Geçmişi

AL Oyuncu Verileri

ZTK Oyuncu Verileri

Süper Lig Oyuncu Verileri

Ümüt bizi taşıyan adam oldu. Gencecik yaşına rağmen çok güzel performans sergiliyor. Gelecek adına umut veriyor.
    Ümüt Gül Performans

Al Eşleşmeler

AL Kayseri puan durumu

AL Beşiktaş Puan Durumu

Rize ŞL puan Durumu

Galatasaray ŞL Puan Durumu

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

İyi ki kapatmışsın hocam bence forumda sayılı kariyerlerden biri Bütün kulvarlarda harika gidiyoruz, Ümüt gül de çok iyiymiş benim Adem Ünsal ı hatırlattı

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Default Açın Yolları, Geliyor Toros Kaplanları- 5. Sezon

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    İyi ki kapatmışsın hocam bence forumda sayılı kariyerlerden biri Bütün kulvarlarda harika gidiyoruz, Ümüt gül de çok iyiymiş benim Adem Ünsal ı hatırlattı
    Aynen senin Adem gibi ilerliyor. Nazar değmesin
    Yazından, tekrar açmam iyimi oldu kötümü anlayamadım
    Last edited by pusathan01 : 18.Haziran.2014 at 11:36

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Lig başında AL de gruplara kalmak asıl hedefimdi. Takımda iyi oynasın gruplara kalsın diye primleri yüksek tutmuştum.
    Fakat takım benim istediğimden de iyi iş çıkararak gruptan lider çıkmamızı sağladı. 1. Turdaki rakibimiz Alman devi Hsv oldu.

Biz attık kaçtık onlar attı sonunda beraberlikle ayrıldık. Bu sene nedir anlamadım ama tüm oyuncularımın içine Hamit kaçmış gibi direk dövüyorlar.

Müthiş bir çekişmeli maç oldu. Bana soğuk terler döktürdüler. Hele son 10 dakikada öldüm öldüm dirildim. Saolsun genç kalecim Haydar güzel kurtarışlara imza attı.

Spoiler: Haydar UZUN 

AL 1. turunda hem Beşiktaşın hemde Galatasarayın elenmesi ile tek Türk takımı biz kaldık. Beşiktaş ilk maçta deplasmanda FCP ye 2-0 yenilmişti. Evinde de pek iyi bir sonuç alamayınca elendi. Galatasaray ilk maçta deplasmanda Milanı 2-1 yenmişti. Bu skora güvenerek turu geçeceklerini düşünüyordum. Fakat evinde Milandan 3 tane yiyince (3-0) elendi.

Bizim ikinci turdaki rakibimiz yine bir Alman devi Stutgart oldu. Stutgart 1. turda Tottenham ı iki maçtada 0-0 lık skorlarla penaltılar sayesinde eledi. Ben asıl Tottenham gelir diye bekliyordum. Bu yüzden 2.turda elenmeye kesin gözü ile bakıyordum. Ama Stutgart gelince bir umut turlayabiliriz diye düşünüyorum. Tottenham son 5 sezonda AL kupasını iki kez müzesine götürdü. Bu yüzden tehlikeli kura çektik demiştim. Yine de belli olmaz planlarımız tutmaya bilir. Ama buraya
    gelmekte bir başarıdır.

5 sezon Türkiyeye dayanmak zor iş.Tebrikler cidden.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by emirby View Post
    5 sezon Türkiyeye dayanmak zor iş.Tebrikler cidden.
    Teşekkürler

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Bu skor avantajlı gibi gözükebilir ama benim için dezavantaj. Yenilmeden beraberlikle döndük ama forvetimiz Ümüt çok gol kaçırdı. Birde kesin emin oldumki benim oyuncuların içine Hamit kaçmış. Yine direkten dönen bir şutum var. Aynı sıkıntıyı Trabzon kariyerimde de yaşamıştım. Orda çok puan kaybetmiştik bu şekilde ama burda çok şükür kayıp olmadı. Ama inş. sezon sonunda bu direk leri aramayız. Adamlarda çok kaçırdılar. Saolsun hem kalecim Haydar hemde stoperim Wahlqvist çok iyi performans gösterdilerde kurtulduk. Ve hala Avrupada yenilmedik.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Süper Lig puan durumunu eklemeyi unutmuşum.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Ligin en az gol yiyen, en çok gol atan ve en az mağlubiyet alan takımı olman güzel. Bu istikrar devam ettikçe puan farkı açılacak ve rahat bir şampiyonluk gelecektir.
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Evet haklısın. Şu anda güzel gidiyor. Bu performansı ben bile beklemiyordum. Aynen devam edersek şampiyon oluruz

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Kardeşim uzun süredir takip edemedim giremiyorum ama sen neler yapmışsın bea
    Rize'de gözümden kaçmadı neler olmuş ligde
    Rize'nin yeri senin yerin unutma bundan sonra

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Kardeşim uzun süredir takip edemedim giremiyorum ama sen neler yapmışsın bea
    Rize'de gözümden kaçmadı neler olmuş ligde
    Rize'nin yeri senin yerin unutma bundan sonra
    Teşekkürler. Rize zaten son beş sezonda bir kez orta sıralarda yer aldı. Diğerlerinde hep üst sıralarda yer aldı. Güncelleme bir kaç dakikaya geliyor. Güzel ve kötü süprizler var.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Default Peri masalı sürüyor. Daha hala Avrupada yenilmedik. :D

Gol yediğimde en azından bir gol atıp ligi namağlup bitirmek istiyordum ki süper forvetim Ümüt ün attığı golle beraberlik geldi. Bu yeter derken bir de baktımki maç 2-1 oldu. Hala Avrupada yenilmedik ve çeyrek finaldeyiz.

İki Alman devinden sonra bir başka Alman devi Dortmund gelir diye düşünüyordum ama gelmedi. Yinede güzel kura çektiğimizi düşünüyorum.
    Final oynayabiliriz.

Defansın solu ve süper forvetimin kötü oyunu etken oldu. Soldan Hakanı çıkarttım başka oyuncu girdirdim. O çıkandan daha beter oynadı ve son iki golü onun sayesinde yedik.

Fenerbahçenin kaybettiği bir haftad yenilmek kötü oldu. Birde Galatasarayın maç eksiği var. :S

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Default Peri masalı sürüyor. Daha hala Avrupada yenilmedik. :D

2-0 öne geçtik sonrasında adamlar birden beraberliği yakaladı. Ama genç yeteneğim Hüseyin Aslan sayesin söktük aldık.

Bir maçta 3 penaltı yaptırılırmı ya? Resmen kafayı yedim.Kayseri maçı için nazar boncuğu olur diyordum. Ama bu mağlubiyetle şampiyonlukta tehlikeye girdi.

Bu maçta dünyaları kaçırdık. Kalecilerinin içine Wakabayashi mi kaçtı pantermi kaçtı anlamadım. Geleni kurtardı gideni kurtardı. Elimizden zor kurtuldular.
    Şu an itibari ile Avrupada yenilgisiz Dortmund la berebar sadece ikimiz kaldık. ŞL de bile yenilmeyen yok.

Hala iyi oynarsak finali göreceğimizi düşünüyorum. Yarı finale gelmeyi başardık.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Finalde Dortmund olmazsa kupayı alacağını düşünüyorum. Rice de fena olmuş yahu.
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by Moussa Sow View Post
    Finalde Dortmund olmazsa kupayı alacağını düşünüyorum. Rice de fena olmuş yahu.
    Hemde çok fena oldu. Şimdi Galatasaray maçından çıktım. Onda da son dakika golü ile berabere kaldım. Son zamanlarda ligde çok gol kaçırıyorum.

Şu ana kadar iki art arda Almanla, İki İspanyol ile oynadım. Birini oynayacağım. Buna göre tahminimce Lille gelir gibime geliyor

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Oğlum naptın sen geleni geçeni avrupada tokatlamışsın ama Rize'de iyi vermiş ayarı sana

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Aynen iyi ayar çektiler. Bende ZTK da cezalarını kesdim
    Avrupada iyi gittik ama namağlup bitiiremiyoruz. Evimizde mağlup olduk. Dün gece sabahladım günü de dışarda geçirdim. Yorgunluktan oyuna bakamayabilirim. Güncellemede
    bile gelmiyebilir bilgi nize arkadaşlar

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

İlk kez direklerden dönmeye sevindim. Adamların 4 şutu da direkten döndü.
    Son dakikalarda gol atamasalardı. Çok acı olacaktı onlar için. Benim içinse süper olurdu fark artacaktı.

ZTK yarı final ilk ayak.

ZTK da yarı final mücadelesi ilk ayakta gollü bir beraberlik aldık. Süper gencim Ümüt yıldızlaşarak 3 golle gol krallığında liderliğe yükseldi.

Bu maçtan bir gün sonra AL çeyrek final ilk ayak maçı var. İki gün üst üste çok önemli iki maç.Böyle fikstürmü olur.

Kaleyi bulan tek şutları gol oldu. Ümüt gol atamaz oldu. Zaten yoğun fikstürde tüm oyuncularda yoruldu.

Az sonra AL ligi maçı ile puan durumu ve maç proğramlarını yayınlayacağım. Bizden ayrılmayın

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Default Peri masalı sürüyor ve Ama artık namağlup değiliz. Fisktür saolsun.

İki önemli maç iki gün üst üste denk gelince kondisyonlar dibe vurdu. Bu da ilk mağlubiyetimizi almamızı sağladı.

Açıkçası böyle bir sonuç beklemiyordum. En azından beraberlikle dönüp masalı mutlu bitirelim derken Kaplanlarım çok mutlu devamını sağladılar.
    Bu sonuçlar ardında finaldeki rakibimiz namağlup Dortmund oldu. Hedef hem kupa hemde ilk yenilgisini tattırmak olacak.

Süper lig puan durumu

5 sezondur ligin başında ve sonunda kötü performans gösteriyoruz. Bu sezon başlangıcımız kötü oldu ama iyi gittik. Sonunda da kötü gitmezsek son 3 maçta galibiyet çıkarırsak şampiyon olabiliriz. Olamazsakta oyuncularımın canı sağolsun. Bana bu sezon çok mutluluklar yaşattılar. Hem AL de hem ZTK da finaldeyiz ve Şampiyonluk mücadelesinde 6 puanlık bir avantajımız var ama hem Galatasarayın hem Rizenin maç eksikleri var.
    Bu arada yazmayı unutmuşum ZTK da finalde Galatasarayla eşleştik. Aşağıda 4 takımında maç proğramları var. Maç fazlam olmasına rağmen avantajım var gibi duruyor.
    Diğerlerinin maçları daha zorlu bakalım kim mutlu sona erişecek.
    Bundan sonra maç maç güncelleme yapacağım.

Adana

Fener

Galatasaray

Rize

Evet büyük soru şu ?
    "Kim Şampiyon olur?"

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

İlk yarıda bulduğumuz iki golle maçı almayı bildik. Yalnız son dakikalarda çok bastırdılar. Hakem ofsaytı bile vermedi adamlara.
    Bu hafta hem Galatasaray hemde Rize yendi. Artık kayıp vermelerini bekliyeceğiz.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Default Şampiyonluk son maça kaldı :S

Maç öncesi toplantı yaptık. 3 puan alırsak şampiyonduk. Dedim aramızda tek bu maç var alıp şampiyon olalım. Hepsi tamam dedi. Ama sonuç bu oldu. Birdaha lig sırasında toplantı yapmıyacağım. Lig öncesi ve sonunda yaptığım yeterli olacaktır.
    Şampiyonluk son maça kaldı. Önümüzde birde AL ile ZTK finali var. Acaba diyorum önümüzdeki Dortmund ile olan Al finalindemi idi akıllarıda bu sonuç çıktı. Umarım öyledir de son maçımızda şampiyon oluruz.

Galatasarayın 1 maçı Rizenin 2 maçı kaldı. Kazanmaktan başka şansımız yok.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Şampiyonluk yarışı nefes kesiyor. İçerde Elazığ'ı yen ve şampiyonluğu doyasıya kutla.
    TariboWest

Rekabet çok müthiş.Umarım kupayı alırsın.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by Moussa Sow View Post
    Şampiyonluk yarışı nefes kesiyor. İçerde Elazığ'ı yen ve şampiyonluğu doyasıya kutla.
    Quote Originally Posted by emirby View Post
    Rekabet çok müthiş.Umarım kupayı alırsın.
    Aynen kıran kırana bir mücadele devam ediyor. Ama şuanda en önemli önceliğimiz Dortmunda ilk yenilgisini tattırmak

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Default Muhteşem bir geri dönüş

Maçın başında 2-0 mağlup duruma düşünce umudum kırılmıştı ama süper yıldızımın golü ile umutlarım arttı. İkinci yarı yine atınca umudum yeşerdi. Kakutanın penaltısı ile havalara uçtum. Maçın sonlarında Emre Güral kaleci ile karşı karşıya iken dışarı atmasa idi maç 4-2 olacak son dakikaların stresini yaşamayacaktım. Şimdi bir finalden alnımızın akı ile çıktı sırada kaldı iki final var. Birincisi Elazagı yenip şampiyon olmak sonrada Galatasarayı yenip ZTk yı almak var.Eğerki Ümüt Elazığ maçında en az 2 gol atarsa Enes Ünalda atamazsa golcüm 3 kulvardada gol kralı olacak.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Verileri eklemeyi unutmuşum. Normaldir böyle heyacandan dolayı.
    Resmen kupaya damga vurduk.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Muhteşem bir başarı. Helali hoş olsun o kupa. Sıra ligde.
    TariboWest

Sayfa 9 / 35 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon

Mesaj Yetkileri