1 ile 30 arası toplam 1045 sonuç

Konu: "Toros Kaplanları" Dünyaya hükmetti. (2022-2023)

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Default Açın Yolları, Geliyor Toros Kaplanları- 5. Sezon

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    İyi ki kapatmışsın hocam bence forumda sayılı kariyerlerden biri Bütün kulvarlarda harika gidiyoruz, Ümüt gül de çok iyiymiş benim Adem Ünsal ı hatırlattı
    Aynen senin Adem gibi ilerliyor. Nazar değmesin
    Yazından, tekrar açmam iyimi oldu kötümü anlayamadım
    Last edited by pusathan01 : 18.Haziran.2014 at 11:36

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Lig başında AL de gruplara kalmak asıl hedefimdi. Takımda iyi oynasın gruplara kalsın diye primleri yüksek tutmuştum.
    Fakat takım benim istediğimden de iyi iş çıkararak gruptan lider çıkmamızı sağladı. 1. Turdaki rakibimiz Alman devi Hsv oldu.

Spoiler: İstatistikler 

Biz attık kaçtık onlar attı sonunda beraberlikle ayrıldık. Bu sene nedir anlamadım ama tüm oyuncularımın içine Hamit kaçmış gibi direk dövüyorlar.

Müthiş bir çekişmeli maç oldu. Bana soğuk terler döktürdüler. Hele son 10 dakikada öldüm öldüm dirildim. Saolsun genç kalecim Haydar güzel kurtarışlara imza attı.

Spoiler: Haydar UZUN 

AL 1. turunda hem Beşiktaşın hemde Galatasarayın elenmesi ile tek Türk takımı biz kaldık. Beşiktaş ilk maçta deplasmanda FCP ye 2-0 yenilmişti. Evinde de pek iyi bir sonuç alamayınca elendi. Galatasaray ilk maçta deplasmanda Milanı 2-1 yenmişti. Bu skora güvenerek turu geçeceklerini düşünüyordum. Fakat evinde Milandan 3 tane yiyince (3-0) elendi.

Bizim ikinci turdaki rakibimiz yine bir Alman devi Stutgart oldu. Stutgart 1. turda Tottenham ı iki maçtada 0-0 lık skorlarla penaltılar sayesinde eledi. Ben asıl Tottenham gelir diye bekliyordum. Bu yüzden 2.turda elenmeye kesin gözü ile bakıyordum. Ama Stutgart gelince bir umut turlayabiliriz diye düşünüyorum. Tottenham son 5 sezonda AL kupasını iki kez müzesine götürdü. Bu yüzden tehlikeli kura çektik demiştim. Yine de belli olmaz planlarımız tutmaya bilir. Ama buraya
    gelmekte bir başarıdır.

Mesaj Yetkileri