Anket Sonuçlarını Görüntüle: Gruptan Hangi İki Takım Çıkar ?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Brezilya

30 96.77%
  • Meksika

5 16.13%
  • Hırvatistan

18 58.06%
  • Kamerun

7 22.58%
Multiple Choice Poll.
Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon
91 ile 120 arası toplam 153 sonuç

Konu: A Grubu

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

ilk yarıyı izleyemedim bizim oğlan nasıl yonetiyor iyi miydi

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Meksika fena bastırmaya basladı.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Şu brezilya bırak kupa almayı yarı finale çıkabilirse başarııdır onlar için

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Fm efsanesi ochoa ne kalecilik yapiyor be bonserviside elindeymis

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Fred, Paulinho, Jo falan varken Brezilya gruptan çıksa dahi bu kadro ve oyunla çok ilerleyemezler.

Ochoa fena fenaa.. Helal olsun.

Ochoa onur kivrak'a bagladi iyice

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Brezilya gruptan çıkar o kadar da degil. Ayrıca gecen maç Kamerun'a salladım kötü diye bu maçta Brezilya kötü görünüyor ancak bence bu takımların kötü görünmesinde Meksika'nın iyi futbolunun da etkisi var gibi.

Bu arada Ochoa kendine efsane piyasa yaptı.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

aslında atletico alacaktı ochoayı super olurdu

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Ochoa bu sene 37 maçta 71 gol yemis Ajaccio forması altında.Neredeyse maç basına 2 gol yemis.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Cüneyt Çakır bence harikaydı. Finali garantiledi bence. Tabi verirlerse. Ochoa'da artık büyük takıma gitmeyi garantiledi bu maçla.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Brezilya da lider oyuncu yok. Takım beyni yok. Oynadıkları sisteme bir Pirlo şart. O da sadece İtalyanlar da ve Almanlarda var. Brezilya da bir cacık olmaz. Kupa mupa alamazlar.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

grup asamasinda olur boyle, 2002 de bize karsi oynayan brezilya cok mu iyiydi o macta. gittiler kupayi kaldirdilar. macin sonunda uydurma penaltiyla kazanmislardi maci yine

grup maclari aldatmasin, kendine denk takimlara karsi daha iyi top oynar brezilya. en kotu final gorur, tek engel B grubundan gelecek rakip, en zorlu maci 2.tur olacak her turlu.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Finalin adı bence İtalya-Almanya olacak

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Elim ayağım titriyor sinirden.Kuponu yatırdılar.Umarım Brezilya 2.turda hemen elenirsin.Senin neyine Dünya Kupasını kazanmak? Ochoa da tam maçını buldu. Meksika'yı kurtaracağına kendi takımını ligde kurtarsaymış.Neyse ben ne dediğimi bilmiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Banega View Post
    Elim ayağım titriyor sinirden.Kuponu yatırdılar.Umarım Brezilya 2.turda hemen elenirsin.Senin neyine Dünya Kupasını kazanmak? Ochoa Meksika'yı kurtaracağına kendi takımını ligde kurtarsaymış.Neyse ben ne dediğimi bilmiyorum.
    aynen, nefretimsin brezilya. ochoa, seni de severdim de bitirdin beni ama. olmadi bu hic

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    grup asamasinda olur boyle, 2002 de bize karsi oynayan brezilya cok mu iyiydi o macta. gittiler kupayi kaldirdilar. macin sonunda uydurma penaltiyla kazanmislardi maci yine

grup maclari aldatmasin, kendine denk takimlara karsi daha iyi top oynar brezilya. en kotu final gorur, tek engel B grubundan gelecek rakip, en zorlu maci 2.tur olacak her turlu.
    PirLo, ÖziL ve Bastian gibi takımLarın yönettiği takımlara bu BreziLya bir cacık yapamaz abi. İspanya yı Konfederasyon kupasında yenmeleri felan tamam sükse yapttırdı da İspanya zaten bitmiş. Bu takım Almanları, İtalyanları hatta ve hatta Hollanda yı yenemez. Bu takımlarla oynamadan finale giderlerse onu bilemem.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Almanya ve Hollanda bu Brezilya'yı affetmez. Fred özellikle berbat katkı 0. Neymar'la en fazla Çeyrek Final olur gibi.

Cüneyt Çakır sadece bir korneri vermedi sanırım onun da dışında göze çarpan bir hatası yok gibi.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bilmania View Post
    Cüneyt Çakır sadece bir korneri vermedi sanırım onun da dışında göze çarpan bir hatası yok gibi.
    Bana kalırsa birde thiago silvaya kırmızı göstermeliydi.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by bilmania View Post

1 korner - Silva kırmızı kart - meksikaya yapılan 2-3 net faul - vazquez'in sarı kart yanlışı. bukadar kaldı hatırımda.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bana kalırsa kırmızı kartıda yedi gibi. Adam resmen bilinçli olarak ayağa bastı. En kötü sarı karttı. Ancak yinede buna rağmen kupanın hakemlerine bakınca iyi bir performans gösterdi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

O Brezilya kadrosunda Ronaldo, Rivaldo, Ronaldinho, Roberto Carlos, Cafu vardı abi. Şimdiki Brezilya'da bunlar kadar fark yaratacak, maç alacak adamlar yok.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

abarttiniz hee, illa elestirceksiniz bu cuneyti. adam en azindan 88de o uydurma penaltiyi calmadi. hata dedigin o pozisyona penaltiyi calmasidir ki calsaydi bariz masa olurdu. faulu es gecti falan, abarti bunlar. bence gayet adil yonetti. bir iki sey gozunden kacmis olabilir. kirmiziyi da cikarmayiversin, adamlar ev sahibi neticede. oyle net bir durum da yok, kirmizilik bir sey yoktu zaten macta.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

abarttiniz hee, illa elestirceksiniz bu cuneyti. adam en azindan 88de o uydurma penaltiyi calmadi. hata dedigin o pozisyona penaltiyi calmasidir ki calsaydi bariz masa olurdu. faulu es gecti falan, abarti bunlar. bence gayet adil yonetti. bir iki sey gozunden kacmis olabilir. kirmiziyi da cikarmayiversin, adamlar ev sahibi neticede. oyle net bir durum da yok, kirmizilik bir sey yoktu zaten macta.

standart diğer hakemlerde çok altta olduğundan iyi göründü hocam diğerlerine göre iyiydi tabiki ona lafım yok doğruları yazdık.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Abartmakla alakası yok, sonuçta hakemleri değerlendiren yetkililer bu pozisyonları illaki gösteriyorlardır hakemlere. Biz gözlemlediğimizi yazdık. Hataları oldu ancak yinede iyi bir maç yönetti. Sonuçta futbolun belli kuralları var ve o hareket kart gerektiriyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kaka'yı beğenmem ancak şu takıma koy forvet arkasına Kaka'yı,forvete Neymar'ı koy.Çok üretken olurlar ancak şu an Oscar,Neymar ve beklerin işine bakıyorlar.Kura şansı olursa en fazla çeyrek final görürler.

Mis gibi ilk 11.Scolari'yi hiç beğenmiyorum yahu,bu adam kadar sevmediğim bir teknik direktör yok.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Eger elinde duzgun santrafor yoksa santraforsuz oyna di mi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ah şimdi Ronaldo olacaktı var ya
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Filipe Luis gibi bir oyuncuyu kadroya nasıl almaz bu adam.Aklım hala almıyor.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Kaka'yı beğenmem ancak şu takıma koy forvet arkasına Kaka'yı,forvete Neymar'ı koy.Çok üretken olurlar ancak şu an Oscar,Neymar ve beklerin işine bakıyorlar.Kura şansı olursa en fazla çeyrek final görürler.

Mis gibi ilk 11.Scolari'yi hiç beğenmiyorum yahu,bu adam kadar sevmediğim bir teknik direktör yok.
    kaka ya falan gerek yok kaka yı çok severdim ancak ahı gitmiş vahı kalmış

olması gereken

Neymar - Hulk - Lucas (kupaya dahi çağırmadılar)
    Oscar
    Fernandinho - David Luiz
    Marcelo - Dante - T.Silva - Alves
    Cesar

Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon

Mesaj Yetkileri