Lig başında AL de gruplara kalmak asıl hedefimdi. Takımda iyi oynasın gruplara kalsın diye primleri yüksek tutmuştum.
Fakat takım benim istediğimden de iyi iş çıkararak gruptan lider çıkmamızı sağladı. 1. Turdaki rakibimiz Alman devi Hsv oldu.
Biz attık kaçtık onlar attı sonunda beraberlikle ayrıldık. Bu sene nedir anlamadım ama tüm oyuncularımın içine Hamit kaçmış gibi direk dövüyorlar.
Müthiş bir çekişmeli maç oldu. Bana soğuk terler döktürdüler. Hele son 10 dakikada öldüm öldüm dirildim. Saolsun genç kalecim Haydar güzel kurtarışlara imza attı.
AL 1. turunda hem Beşiktaşın hemde Galatasarayın elenmesi ile tek Türk takımı biz kaldık. Beşiktaş ilk maçta deplasmanda FCP ye 2-0 yenilmişti. Evinde de pek iyi bir sonuç alamayınca elendi. Galatasaray ilk maçta deplasmanda Milanı 2-1 yenmişti. Bu skora güvenerek turu geçeceklerini düşünüyordum. Fakat evinde Milandan 3 tane yiyince (3-0) elendi.
Bizim ikinci turdaki rakibimiz yine bir Alman devi Stutgart oldu. Stutgart 1. turda Tottenham ı iki maçtada 0-0 lık skorlarla penaltılar sayesinde eledi. Ben asıl Tottenham gelir diye bekliyordum. Bu yüzden 2.turda elenmeye kesin gözü ile bakıyordum. Ama Stutgart gelince bir umut turlayabiliriz diye düşünüyorum. Tottenham son 5 sezonda AL kupasını iki kez müzesine götürdü. Bu yüzden tehlikeli kura çektik demiştim. Yine de belli olmaz planlarımız tutmaya bilir. Ama buraya
gelmekte bir başarıdır.