İlk yarıyı kapatırken kötü sonuçlar aldık. Pasa dayalı bir oyun oynadığımız için takım bazı maçlarda bunu kaldıramıyor. ( Deplasmanlar hariç ) Bu sonuçların bu yüzden gerçekleştiğini düşünüyorum. O nedenle devre arasında takım kalitesini biraz yukarı çekmeye çalışacağım.
İlk Yarı Sonunda Oluşan Puan Durumu
İlk Yarı Değerlendirmesi
Geçen sezon son 8 hafta takımın başına geçtiğimde şampiyonluk rahat gözüküyordu ve rahatça kazanmasını bildik. Yeni sezon için takım oyuncuları yetersizdi ve geniş çaplı bir revizyona gidilmesi gerekliydi. Takımı baştan aşağı değiştirmemize rağmen korktuğumuz başımıza gelmedi ve ilk yarı küme düşme potasından uzakta tamamladık. Genel olarak takımın performansından memnun olsam da bazı oyuncular vasat durumda. Devre arasında elden çıkarabildiğim oyuncu çıkarıp hem kulübü mali olarak biraz rahatlatmayı planlıyorum hem de sezon başında bonservisi elinde olup alamadığım isimlere yönelmeyi planlıyorum. Bu isimler tabiri caizse cuk oturacak transferler olacak. Eğer istediğim isimleri kadroya katamazsam belki bir iki üç yeni oyuncu alıp mevcut kadro ile yola devam etmeyi planlıyorum.