Sayfa 1145 / 1204 İlkİlk ... 1456451045109511351143114411451146114711551195 ... SonSon
34,321 ile 34,350 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Biz önce bir futbol aklı transfer edelim, paraları gereksizlere dökmeyelim. Ondan sonra Löw, Tuchel muhabbeti yapılsın.

Önce yaşanan rezilliğin hesabı verilsin. Sorumluları bedel ödesin.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Ünal başkanın kurumsallaşma yeteneği işte. bu adama böyle bir sözleşmeyi kim yaptıysa o ödesin parayı.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Allah Kerim Fatih Terim !

Yeniden Oluyomuş Bir De Hepimiz Aynı Marşı Söyleriz

İmparator ... İmparator ... İmparator Fatih Teriiiiimm ... İmparatorrr İm-pa-ra-tor İmparator Fatih Terim

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bülent Tulun'dan başkası değil sorumlu.Kulübe faydası yok bu adamın,ben hiç görmedim.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...tuchel-sesleri

Adamlar yazmış işte balon değil demekki var bir şeyler. Hadi bağalım.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Tuchel gelse de olmaz ki ya.. Taraftarların çoğunluğu istemez. 3-5 kötü giden maçtan sonra yuh sesleri başlar.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

gelirse eger tuchel icin sabir gerekli, sistem adami. mainz ile iyi bir kariyeri var. yurt disinda ne kadar basarili olur muamma tabi. gs ve alman ekolu yillardir cok uyumluydu. biraz uzaklasilmisti. yerinde bir secim olabilir bence.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Sneijder Manu'dan teklif gelmesi halinde gidecegini söylemis.

Bu futbolla kimse almaz onu

Dünya kupasında 2 maçta da çok kötüydü özellikle son maç da son pasları hep kötü kullandı

Sneijder zaten o tarz bir oyuncu değil ki. Zamanı gelince uzaktan bir şut çeker, ya da çok iyi bir arapası atar o da gol olur. Direk skora katkı sağlayabilen bir oyuncu.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by erdem344 View Post

Dünya kupasında 2 maçta da çok kötüydü özellikle son maç da son pasları hep kötü kullandı
    He canım he.

Galatasaray'da mutlu olduğunu belirten Sneijder, "Kulübümde kendimi ispatladım ve oraya çok alıştım. Buna rağmen Van Gaal'den teklif almam halinde göz ardı edemem" ifadesini kullandı.
    Gitmek isterse gider,kimseyi zorla tutmuyor Galatasaray.Giderse üzülürüz tabi orası ayrı.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

he he ilk maç 2 asisti babam yaptı zaten

(2.maçı kaçırdım)

sneijder ın röportajını tamamen milli takım kampında olmasına bağlıyorum ben van gaal i sevdiklerini bile düşünmüyorum oyuncuların bide üstüne bu adam evini buraya taşıdı diğer futbolcular gibi mevsimlik işçi tarzı tek başına takılmadı ailesi burda yaşıyor eşi türkçeyi yeni öğrenmiş ben sözleşme süresi dolmadan gitmeyi düşüneceğini sanmıyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Sneijder'in açıklaması normal ya, öyle ayrılmak istiyor gibi bir anlam çıkarılmamalı.

Haklısın ya, bence Meireles'i almalılar.Sneijder berbat oynuyor.Yaptığı iki asistte şanstı sadece.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

her teknik direktor ulkesinde guvendigi adamlari gittigi takima goturur. sneijder > manu ihtimali o yuzden yuksek bence. su anki milli takimdan 2-3 kisiyi daha yaninda goturur buyuk ihtimal. zaten manunun transfer ihtiyaci da malum. sino ile yol ayrimina gelinebilir. aciklamalar da transfer zemininin olustugunu gosteriyor.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Tuchel Tercihi Diğer Bacağımıza Kurşun Sıkma Gibi Olacak Gibi Gözüküyor...

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Sneijder'in bizi bırakacağını hiç zannetmiyorum. Karı-Koca burayı seviyorlar ve buraya yerleştiler yani. Dil dersleri de alıyorlar.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Yahu adam ikinci macta gayet de kotu oynadi ne diye hemen saldiriyorsunuz insanlara anlamiyorum. Sneijder kotu oynadi diyebilmek icin once meireles kotuydu, bruno rezildi, emenike yoktu sahada demek mi lazim ? Niye bu kadar hazimsizsiniz insan fikrini soyleyemez mi ?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    Yahu adam ikinci macta gayet de kotu oynadi ne diye hemen saldiriyorsunuz insanlara anlamiyorum. Sneijder kotu oynadi diyebilmek icin once meireles kotuydu, bruno rezildi, emenike yoktu sahada demek mi lazim ? Niye bu kadar hazimsizsiniz insan fikrini soyleyemez mi ?
    Sneijder kötü oynadı demek için kötü oynaması gerekiyor.Hollanda'nın çoğu atağını Sneijder organize etti,Depay ile sol kanadı daha verimli kullandılar.Depay Sneijder'a göre daha iyi oynadı ama Sneijder'da kötü oynamadı.Savunmaya yardım etti,oyunu rahatlattı,oyunu genişletti.Sadece bir kaç tane pas hatası oldu,eğer onlar kötü oynadı denmesi için gerekçeyse evet kötü oynadı.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by mwaru View Post

2. maçta kotuydu dese olurdu ama 2 mactada kotuydu demek ilk macdaki iki asistine guzel oynuna haksizlik olurdu. he tabi herkesin fikrine saygi duymak lazim o arkadasa goru kotu oynamis olabilir

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by byariff View Post
    2. maçta kotuydu dese olurdu ama 2 mactada kotuydu demek ilk macdaki iki asistine guzel oynuna haksizlik olurdu. he tabi herkesin fikrine saygi duymak lazim o arkadasa goru kotu oynamis olabilir
    Ben de bunu diyorum. C.Ronaldo, Messi gibi futbolcular bile tribünden tepki görüp ıslıklanıyor yani demem o ki futbol subjektiftir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sneijderin burdan transferi için DK performansına gerek yok, van gaal istediği zaman Man Utd'ye transfer edevilir. Zaten takmış durumda Tr'de oynamasına. Osebeple Dk kotu oynasada transferini değiştirmez

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

galatasaray en iyisini yapar sneijderi satmakla sneijder cani istedigi zaman oynayan bir oyuncu dünya kadarda para aliyor galatasaraya reklamdan baska birsey kazandirmadi.. melo icinde teklif varmis bence oda zaman gecmeden satilmali 10 milyon euro gayet iyi bir para yerleri mutlaka dolar..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sneijder geçen sene takımın en çok gol atan ikinci oyuncusu (bir gol farkla Burak birinci), bütün golleri ve asistleri spektaküler, takımda iki tane kanat olsa o zaman görürdük ligin tozunu attırırdı ki bana göre yine de attırdı. Sneijder gibi profesyonel oyuncu ligimize az gelir. Takımda her zaman kalması taraftarıyım, 15-20 M Eurolar gelir geçer ama her zaman bir Sneijder gelmez bu takıma.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence Sneijder ligimiz için artı bir oyuncu, kalmasından yanayım. Man Utd'ye gidip ne yapacak. Kurmuş düzenini. Eşi bile bizden birisi oldu, Türkçe falan konuşuyor. Herşey pozitif.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    galatasaray en iyisini yapar sneijderi satmakla sneijder cani istedigi zaman oynayan bir oyuncu dünya kadarda para aliyor galatasaraya reklamdan baska birsey kazandirmadi.. melo icinde teklif varmis bence oda zaman gecmeden satilmali 10 milyon euro gayet iyi bir para yerleri mutlaka dolar..
    Aynı Sneijder'i mi izledik acaba ? Ya da sen gerçekten Sneijder'i izledin mi ? Hani şu yerlilerin çoğu laylaylom durumdayken Melo'yla birlikte savaşan tek adam olan Sneijder'den bahsediyoruz değil mi ?
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

sneijder kötü oyuncu yada kötü performans sergiledi demedimki niye hemen yanlis anliyorsunuz? adam mac seciyor resmen hepsi bu cani istedigi zaman oynuyor her macta savastigini görmedim sahsen.. kagit üzerinde istatistiklere bakarsak evet gecen sezon iyi bir performans sergiledi ama aldigi paraya deger mi? bence degmez...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    sneijder kötü oyuncu yada kötü performans sergiledi demedimki niye hemen yanlis anliyorsunuz? adam mac seciyor resmen hepsi bu cani istedigi zaman oynuyor her macta savastigini görmedim sahsen.. kagit üzerinde istatistiklere bakarsak evet gecen sezon iyi bir performans sergiledi ama aldigi paraya deger mi? bence degmez...
    Bende zaten Sneijder'e kötü dedin ya da kötü performans sergiledin demedim ki. Aynı Sneijder'i izlememişiz dedim. Hala da aynı fikirdeyim. Sneijder'e de maç seçerek oynadı diyorsak takımı hepten çekelim ligden.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sneijder maç seçiyorsa,bence aynen devam etsin seçtiği maçlara.

Daha çok var ama bunlar yeterlidir diye düşünüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Sneijder'ın maç secme konusunda birşey diyemeyecegim ama eger maç seciyorsa koydukların secilecek maçlar zaten. Fb , Juve , Ts hepsi önemli vitrin maçlarıydı.Fb ve Juve zaten önemli maçlar Ts maçı da ligdeki durum acısından önemli bir maçtı.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Adam Juve'ye attığı golle parasını çıkardı

Mesaj Yetkileri