Biz önce bir futbol aklı transfer edelim, paraları gereksizlere dökmeyelim. Ondan sonra Löw, Tuchel muhabbeti yapılsın.
Önce yaşanan rezilliğin hesabı verilsin. Sorumluları bedel ödesin.
Biz önce bir futbol aklı transfer edelim, paraları gereksizlere dökmeyelim. Ondan sonra Löw, Tuchel muhabbeti yapılsın.
Önce yaşanan rezilliğin hesabı verilsin. Sorumluları bedel ödesin.
Ünal başkanın kurumsallaşma yeteneği işte. bu adama böyle bir sözleşmeyi kim yaptıysa o ödesin parayı.
Allah Kerim Fatih Terim !
Yeniden Oluyomuş Bir DeHepimiz Aynı Marşı Söyleriz
İmparator ... İmparator ... İmparator Fatih Teriiiiimm ... İmparatorrr İm-pa-ra-tor İmparator Fatih Terim![]()
Bülent Tulun'dan başkası değil sorumlu.Kulübe faydası yok bu adamın,ben hiç görmedim.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...tuchel-sesleri
Adamlar yazmış işte balon değil demekki var bir şeyler.Hadi bağalım.
Tuchel gelse de olmaz ki ya.. Taraftarların çoğunluğu istemez. 3-5 kötü giden maçtan sonra yuh sesleri başlar.
gelirse eger tuchel icin sabir gerekli, sistem adami. mainz ile iyi bir kariyeri var. yurt disinda ne kadar basarili olur muamma tabi. gs ve alman ekolu yillardir cok uyumluydu. biraz uzaklasilmisti. yerinde bir secim olabilir bence.
Sneijder Manu'dan teklif gelmesi halinde gidecegini söylemis.
Bu futbolla kimse almaz onu
Dünya kupasında 2 maçta da çok kötüydü özellikle son maç da son pasları hep kötü kullandı
Sneijder zaten o tarz bir oyuncu değil ki. Zamanı gelince uzaktan bir şut çeker, ya da çok iyi bir arapası atar o da gol olur. Direk skora katkı sağlayabilen bir oyuncu.
He canım he.
Gitmek isterse gider,kimseyi zorla tutmuyor Galatasaray.Giderse üzülürüz tabi orası ayrı.Galatasaray'da mutlu olduğunu belirten Sneijder, "Kulübümde kendimi ispatladım ve oraya çok alıştım. Buna rağmen Van Gaal'den teklif almam halinde göz ardı edemem" ifadesini kullandı.
he he ilk maç 2 asisti babam yaptı zaten
(2.maçı kaçırdım)
sneijder ın röportajını tamamen milli takım kampında olmasına bağlıyorum ben van gaal i sevdiklerini bile düşünmüyorum oyuncuların bide üstüne bu adam evini buraya taşıdı diğer futbolcular gibi mevsimlik işçi tarzı tek başına takılmadı ailesi burda yaşıyor eşi türkçeyi yeni öğrenmiş ben sözleşme süresi dolmadan gitmeyi düşüneceğini sanmıyorum
her teknik direktor ulkesinde guvendigi adamlari gittigi takima goturur. sneijder > manu ihtimali o yuzden yuksek bence. su anki milli takimdan 2-3 kisiyi daha yaninda goturur buyuk ihtimal. zaten manunun transfer ihtiyaci da malum. sino ile yol ayrimina gelinebilir. aciklamalar da transfer zemininin olustugunu gosteriyor.
Tuchel Tercihi Diğer Bacağımıza Kurşun Sıkma Gibi Olacak Gibi Gözüküyor...
Sneijder'in bizi bırakacağını hiç zannetmiyorum. Karı-Koca burayı seviyorlar ve buraya yerleştiler yani. Dil dersleri de alıyorlar.
Yahu adam ikinci macta gayet de kotu oynadi ne diye hemen saldiriyorsunuz insanlara anlamiyorum. Sneijder kotu oynadi diyebilmek icin once meireles kotuydu, bruno rezildi, emenike yoktu sahada demek mi lazim ? Niye bu kadar hazimsizsiniz insan fikrini soyleyemez mi ?
Sneijder kötü oynadı demek için kötü oynaması gerekiyor.Hollanda'nın çoğu atağını Sneijder organize etti,Depay ile sol kanadı daha verimli kullandılar.Depay Sneijder'a göre daha iyi oynadı ama Sneijder'da kötü oynamadı.Savunmaya yardım etti,oyunu rahatlattı,oyunu genişletti.Sadece bir kaç tane pas hatası oldu,eğer onlar kötü oynadı denmesi için gerekçeyse evet kötü oynadı.
Sneijderin burdan transferi için DK performansına gerek yok, van gaal istediği zaman Man Utd'ye transfer edevilir. Zaten takmış durumda Tr'de oynamasına. Osebeple Dk kotu oynasada transferini değiştirmez
galatasaray en iyisini yapar sneijderi satmakla sneijder cani istedigi zaman oynayan bir oyuncu dünya kadarda para aliyor galatasaraya reklamdan baska birsey kazandirmadi.. melo icinde teklif varmis bence oda zaman gecmeden satilmali 10 milyon euro gayet iyi bir para yerleri mutlaka dolar..
Sneijder geçen sene takımın en çok gol atan ikinci oyuncusu (bir gol farkla Burak birinci), bütün golleri ve asistleri spektaküler, takımda iki tane kanat olsa o zaman görürdük ligin tozunu attırırdı ki bana göre yine de attırdı. Sneijder gibi profesyonel oyuncu ligimize az gelir. Takımda her zaman kalması taraftarıyım, 15-20 M Eurolar gelir geçer ama her zaman bir Sneijder gelmez bu takıma.
Bence Sneijder ligimiz için artı bir oyuncu, kalmasından yanayım. Man Utd'ye gidip ne yapacak. Kurmuş düzenini. Eşi bile bizden birisi oldu, Türkçe falan konuşuyor. Herşey pozitif.
sneijder kötü oyuncu yada kötü performans sergiledi demedimki niye hemen yanlis anliyorsunuz? adam mac seciyor resmen hepsi bu cani istedigi zaman oynuyor her macta savastigini görmedim sahsen.. kagit üzerinde istatistiklere bakarsak evet gecen sezon iyi bir performans sergiledi ama aldigi paraya deger mi? bence degmez...
Sneijder maç seçiyorsa,bence aynen devam etsin seçtiği maçlara.
Daha çok var ama bunlar yeterlidir diye düşünüyorum.
Sneijder'ın maç secme konusunda birşey diyemeyecegim ama eger maç seciyorsa koydukların secilecek maçlar zaten.Fb , Juve , Ts hepsi önemli vitrin maçlarıydı.Fb ve Juve zaten önemli maçlar Ts maçı da ligdeki durum acısından önemli bir maçtı.
Adam Juve'ye attığı golle parasını çıkardı![]()