Sayfa 15 / 16 İlkİlk ... 513141516 SonSon
421 ile 450 arası toplam 456 sonuç

Konu: TBL 2015-2016 Maç Yorumları

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Savunmamızı çok sertleştirmişiz yahu son maç diye herhalde. Sayı yemedik daha.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

İzlediğim en zevkli basket maçı

Artık resmileştiğine göre başlığı da düzenleyebiliriz.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Mahmut Uslu kimin kim neyin ne olduğun bir bir açıklıyor.Çok yaşayasın Mahmut Uslu artık kafamda soru işareti falan kalmadı.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

İşin şakası bir yana kesinlikle hakettik bu sene sampiyonlugu.Türkiye'de ki üc kupanın ikisini aldık.Playofflarda oynadıgımız oyunu kupada da oynasaydık 3te3 bile yapabilirdik ama olsun yine de güzel bir sezon gecirdik.Obradovic ve takımımızı tebrik ediyorum.Aldıgımız basketbol direktörü filan yavas yavas her sene üstüne katarak basketbolda bir avrupa devi haline gelmeye yaklasıyoruz.Seneye insallah kadromuzu daha da güclendirerek Euroleague'de de Final Four'u zorlarız.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Kazanmak hiç bu kadar basit olmamıştı.Tebrikler Fenerbahçe Ülker

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Macin mvpside recep ankarali secilmis hatasiz yonettigi icin

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Mahmut Uslu 17 Aralık diyerek uzun zamandır savunduğumu dile getirmiş resmen. Helal olsun. Şimdi yolsuzluk var ama şike yok diyenler düşünsün.

Başarılar gelir geçer, asaletin bize yeter sözü bugün daha bir anlamlı oldu. Sadece konuşanlarla, rakibi şampiyon olmasın diye sahadan çekilenlerle, icraat yapanların, şampiyonluğu umursamayıp gereğini yapanların farkı fark edilir artık.

Bu karara katkısı olan herkese helal olsun. Çok geç kalmış olsak da tepki verebilmiş olmamız çok sevindirici. Tarih bunu da yazar.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Mahmut Uslu 17 Aralık diyerek uzun zamandır savunduğumu dile getirmiş resmen. Helal olsun. Şimdi yolsuzluk var ama şike yok diyenler düşünsün.
    Hükümet'in Fenerbahçe kolları başkanı Mahmut Uslu

Tam bir hata ya,Fenerbahçe'nin trojanı Mahmut Uslu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Mirsad Türkcan: "Keşke bugün Galatasaray gelseydi. Türk sporuna yazık ettiler"

İki nokta üstüste, Büyük de harfi
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Daha önce de yazdım yine yazıyorum.Mahmut Uslu'nun açıklamalarına gerek yok hükümet karşıtı gözüküp en büyük hükümet yandaşları Fenerbahçe yönetmindedir.Mustafa Kemal'i ağızlarına dolayıp kendi koltuklarını sağlama alma peşine düşen insanlar benim gözümde bir hiçtir.
    Last edited by Nedvedmania : 20.Haziran.2014 at 00:00 Reason: Kural 6

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

@uaburak

ben arada ince bir cizgi goruyorum. paralel dedikleri yapiyla yillarca isbirligi yapip 17 aralikta isin ucu kendine degince saf degistiren bir RTE ve etrafi. ortada bir kumpas var, bunun oldugu asikar. RTE de bu islerin ortagiydi, hatta savcisiyim diye bagiriyordu bu davalarin. sonra ayri dustuler, bakin suclu orda paralel deyip siyrilacaklarini saniyorlar. birbirlerine bu kadar yakin iki grup birbirlerinin pisliklerini de gayet iyi biliyordur, ayri dusunce de pislikleri bir bir ortaya cikti. gecmiste balyozda ergenekonda yapildigi gibi kendilerine de kumpas kuruldugu algisi yarattilar. halbuki sonuncusu gercekti bana kalirsa. onceki davalarda olmadigi kadar gercek kanitlar ortaya cikti.

bunlar kendi dusuncelerim. mahmut uslu ne dedi ilgilendirmez. o RTE nin istedigi gibi konustu. ben de tasvip etmiyorum sahsen.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ben sorgulamadan, körü körüne inanıp savunanlar için söyledim onu. Yoksa olayın bu kadar basit olmadığının farkındayım ben de.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

17 aralik 17 haziran 17 temmuzda bakalim nolcak

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Goygoyumsun 12 Numara

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

CSKA Banvitin kocu Dimitris Itoudis ile anlasmis.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ergin Ataman istifa etti mi milli takımdan?

Bu arada Mahmut Uslu'nun 17 Aralık açıklaması benim de hoşuma gitmedi. Daha önceli açıklamalarda hep karşı taraf işi çok basit aldığı için savunuyordum ama böylece malzeme vermiş oldu.

Yine de 17 Aralık, cemaat-AKP ilişkisi, cemaat vs. AKP ve diğer davalar arasındaki farklar iyi anlaşılmalı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Ergin Ataman istifa etti mi milli takımdan?
    Etmiyor,açıklama yaptı geçen günlerde.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Yorumlara ve genel (forum dışı) tabloya bakıyorum da Fenerbahçe zaten favoriydi havası var. Fenerbahçe haketmişti falan deniyor. Peki Fenerbahçe neye göre favoriydi ve neye göre haketmişti?

• Şu an Fenerbahçe en formda zamanında ama seri 3-3 Normal sezondaki 2 maçı da katarsak toplamda 4-4'lük bir eşitlik var. Sonuç: Fenerbahçe'nin bir üstünlüğü yok.
    • Fenerbahçe finale lig 7.'si ile lig 6.'sını eleyerek geldi. Galatasaray ise lig 5.'si ile 30 maçta 28 galibiyet 2 mağlubiyet (1'si sallamadıkları son maçta) alan ve Fenerbahçe'yi 2 maçta da mağlup eden lig liderini eleyerek geldi. Sonuç: Haketmek buna göre değerlendiriliyorsa Galatasaray daha zorlu rakipleri elediği için Fenerbahçe'nin daha fazla haketmiş olma durumu yok, aksine...
    • Fenerbahçe de Galatasaray da kupada yarı final oynadılar. Sonuç: Fenerbahçe'nin bir üstünlüğü yok.
    • Fenerbahçe Euroleague'e Top16 gruplarında veda etti. Galatasaray ise çeyrek final oynadı. Sonuç: Fenerbahçe'nin bir üstünlüğü yok, aksine...
    • Galatasaray sezon boyunca en önemli oyuncularını sakatlıklara kurban verdi. Final serisinde bunlardan yararlanamadı ama buna rağmen seriyi 3-3 ile son maça taşıdı. Sonuç: Kimin daha çok hakettiği sırf bu sebepten bile ortada.
    • Bu son yazacağım istatistik değil daha taraflı bir bakış açısı. Bir Galatasaraylı olarak normal şartlarda kazanmamız gereken serinin 2.maçının hakemler tarafından elimizden alınarak Fenerbahçe'ye verilmesi bugün serinin 7.maça uzamasının sebebidir. Sonuç: Bir Galatarasaylı olarak takımımın daha fazla haketmiş olmasını düşünmemin bir başka nedeni budur.

Fenerbahçe'nin kadrosu kağıt üstünde daha iyi olabilir ancak son 3 Euroleague yarı final ve finalleri bile bunun pek önemi olmadığını kanıtlamaya yetiyor.

Fenerbahçe haketti, Fenerbahçe zaten favoriydi diyen arkadaşların düşüncelerine saygı duyuyorum ama bunu söylemeden önce 2 kez düşünmelerini öneriyorum. Bazı Galatasaraylıların Fenerbahçe'yi favori göstermesi kendi düşünceleri (veya bazılarının totemi), kendilerini bağlar. Ortada şu tablo varken Fenerbahçe daha çok haketti demek ya fanatiklik ya da kadroları kıyaslayarak ezbere konuşmaktır bence.

Finalin son maçı oynanamadığı için oynansaydı kim alırdı asla bilemeyeceğiz. Fenerbahçe'nin iç sahadaki performansı onları önplana çıkarsa da bu serinin önceki maçlarından farklıydı. Son maçtı, geri dönüşü olmayan tek maçtı. Oyuncuların çok daha yüksek motivasyonla, çok daha önemseyerek oynayacakları bir maçtı. İki takım da nasıl olsa evimde kazanırım havasında olduğu için önceki maçları faz almak pek doğru değil. Galatasaray kazanırdı diyemem ama büyük ihtimalle kaybederdi de diyemem. Sadece Fenerbahçe avantajlıydı diyebilirim. Seride Galatasaray'ın evindeki maçlarda en düşük fark 6, Fenerbahçe'nin evinde ise 1. Yani deplasmanda kazanmaya daha çok yaklaşan takım Galatasaray.

O yüzden Galatasaray yenileceğini biliyordu, korktu, Fenerbahçe zaten favoriydi vs... bu tarz yorumları saçma buluyorum. Bu bir tepkiydi. Doğru veya yanlış. Kimi Galatasaray'lının destek vereceği, kiminin tepki göstereceği... sonuç olarak bu Galatasaray'ı bağlar, Fenerbahçe'nin şampiyonluğuna gölge düşürmez. İki takım da haketmişti, biri fazla biri eksik farketmez, Tebrikler...
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Default TBL 2013-2014 Şampiyonu Fenerbahçe

Bana göre favori olmamızın sebebi tam sayıyı unuttum ama yanılmıyorsam Gs 18 maçtır sadece 1 kere kazanmış Fb Ülker Arena'da.Yani bu macta favoriyi Gs görmen Kadıköy'de ki bir macta favori görmenle aynı şey bence.Ayrıca kendi verdigin örneklerde bunu doğruluyor.Kendi sahamızda 4/4 yaptık bu sene ayrıca tarafsız sahadaki C.baskalıgı kupasını da kazandık.Yani kısacası bu macta Gs'yi favori olarak görmek sadece taraftarlıktan ötürüdür.Euroleague'le kıyaslamakta yanlış cunku önemli olan takımların arasındaki maclar.

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    İki takım da nasıl olsa evimde kazanırım havasında olduğu için önceki maçları faz almak pek doğru değil.
    Ayrıca bu düsünce bana göre kendimizi kandırmaktır.Cünkü iki takımda deplasmanlarda tüm gücüyle oynadı ve maçlar genelde son çeyreklere kaldı.Gerçi bizim sahada ki maçlardan sadece 2. maç son ceyrege kaldı ama Gs'nin basarısız olması maçı sallamamasından degil bizim takımın motivasyonundan dolayıydı.Valla abi sen kabul etmesende bu maçın net favorisi Fenerbahce'ydi.Her zaman favori kazanmaz o ayrı birşey tabii ki ancak bütün oklar Fenerbahce'yi gösteriyordu.
    Last edited by attirson : 20.Haziran.2014 at 14:28

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Şimdi biz şike yapmış olmuyoruz dimi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Federasyon Başkanı'nın bugünkü açıklamaları malumun ilanı gibi olmuş. Belli ki gemileri yakmış Turgay Demirel yoksa bazı şeyleri ifşa etmezdi. Ötesini yorumlamak istemiyorum, Galatasaray açıklama yapsın da bakalım kim doğru söylüyor?
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by ReaList View Post
    Federasyon Başkanı'nın bugünkü açıklamaları malumun ilanı gibi olmuş. Belli ki gemileri yakmış Turgay Demirel yoksa bazı şeyleri ifşa etmezdi. Ötesini yorumlamak istemiyorum, Galatasaray açıklama yapsın da bakalım kim doğru söylüyor?
    Şu açıklama mı bahsettiğin:

http://www.ntvspor.net/haber/basketb...-cezasi-gelmez
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2010
    Yer
    Yalvaç

Default Tbl 2014-2015

TBL 2014-2015 sezonu ilk yarı fikstürü :

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Anadolu Efes Spor Kulübü, sporcu destek ürünleri resmi sponsoru GNC ile olan sözleşmesini yeniledi.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bizim kadronun yaş ortalamasına baktım da 25.4 yaş ortalamamız var.Ligin en genc takımı olabiliriz.En yaşlı oyuncumuz Zoric 30 yaşında.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

RH Gaziantep müthiş bir takım olmuş.Yabancılarının hepsi cok iyi desek yanlıs olmaz heralde.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

A.Efes 44-41 FB Ülker ilk yarı sonucu. Harika maç oluyor, çok iyi mücadele var 3-4 yıl önceki serilere dönecek gibiyiz bu sene. Efes maça 16-0 seri ile başladı ama tekrar ortak olduk maça. Böyle giderse maçı kazanırız gibi duruyor ama hiç belli olmaz, Efes iyi mücadele ediyor.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

6 dk var, 71-54. mac donmez artik fenere.

GFB abdi ipekcide galiba, yonetim istifa diye bagiriyor

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

2. çeyrekte iyi oynayınca umutlandım ama 2. yarı rezalet oynadık. Efes çok iyi savunma yaptı çok iyi mücadele ettiler. Bizim bu sene oynadığımız en kötü maçtı, hem taım hem de Obradovic çok kötüydüler. Maça hiç iyi hazırlanmamışlar, top 16 öncesi moral olacak bir maçı sanki hiç önemsememişler. 1 maç tabiki ölçü değil ama F4 hedefleyen takım 18 sayı fark yemez, Obradovic eğer bunları düzeltemeyecekse o kadar para almasının anlamı nedir acaba. Ben de oraya geçer herkese bağırırım, takım 1'e 1 oynamaktan başka hiçbirşey yapmıyor. Geçen senenin aynısı olmaz umarım, ayrıca Türklere hiç saygı duyulmaması benim sinirimi bozuyor. Semih, Melih ve Serhat'a hiç şans tanınmıyor anında kenara geliyorlar. Goudelock rezalet oynarken ısrar edilmesi bu takımın gelişimine katkı sağlamaz, neyse umarız Zizis ile takımda bu konuda gelişme sağlanır.

Tarafara da helal olsun! ne kadar geri kafalı olduklarını çok güzel bir şekilde gösterdiler.

Sayfa 15 / 16 İlkİlk ... 513141516 SonSon

Mesaj Yetkileri