Ne gerek vardı şimdi bu gole, zaten 2-0 öndesiniz. Bizim skor tahminine kan doğradınız hiç yoktan!![]()
Yunanistan
Fildişi Sahili
Kolombiya
Japonya
Ne gerek vardı şimdi bu gole, zaten 2-0 öndesiniz. Bizim skor tahminine kan doğradınız hiç yoktan!![]()
Yalnız bu dünya kupasında gol şov oluyor adeta. Güney amerika ekipleri özellikle damga vurdu.
Drogba ilk 11'de yok ya, maç bir anda anlamsızlaştı.
Adam hazırlık maçlarında çok iyiydi oysaki hoca niye böyle bir karar verdi.![]()
Fildişi 2-1 önde 1-0'dan çevirdiler. Aytaç hocam.Drogba girdi goller geldi.
![]()
Bizim Siliyman'in kazanan tarafta olmadi iyidir piyasasi yukselir kolay satarik![]()
Drogbam benim be.
Fildişi lider çıkar bu gruptan.Yunanistan'ı da Kolombiya'yı da yenerler.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Afrikalıların en umut vereni Fildişi
drogba yine yedeklerde, bony forvet oynuyor.
kolombiya kazanir gibi duruyor ama emin degilim. butun afrika tel tel dokulurken fildisinin farkli olabilecegini dusunmuyorum ama takima bakinca hepsi tek tek cok kaliteli. bu kupada guney amerika ulkeleri evsahibi, kolombiya da cok guclu geldi. seyirci avantajiyla kolombiya kazanir bence.
kolombiya bence bu turnuvanın gizli favorilerinden biri. kupa alacak diyemiyorum ama bir çeyrek finali süpriz görmeyeceğim.
bugün fildişini kolay mağlup ederler.
falcao olsaymis kupayi da alirlar derdim kolombiya icin. iyi bir takim, elemelerde de kendini ispat etmisti zaten. su ana kadar izledigimiz derli toplu 2-3 takimdan biri de kolombiya.
Fildişi alır gençler rahat. Drogba 2. yarı da girer geride olsalar bile döner o maç bknz : Japonya maçı girdi geldi goller.![]()
Fildişi'nin kadrosunda niye doumbia yok sakat mı acaba ?
Fildişi hocası Bamba-Zokora stoper hattı kurmuş şekil olmuş.Drogba ve Kalou'nun girmesiyle 2. yarı alırlar gibi geliyor.
eli yuzu duzgun tek afrika takimi fildisi cikti. falcao olsaydi bugun fildisi falan da dinlemezdi yalniz kolombiya. teofilo net pozisyonu harcadi. falcao affetmezdi.
2-0 önde Kolombiya
Maçı kapattım 2 gol üst üste geldi ya la.
İzlemiyorum tamam,bol bol gol olsun maçta.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Kolombiya'yı tutabilene aşk olsun valla Falcao olsa demekki adamlar kupayı alacak.![]()
Kolombiya çıktı gruptan, bence Fildişi son maç Yunanlıları yenip çıkarlar. Benim skorda geldi, 2-1 demiştim![]()
Drogba'yı oyuna almak hataydı.![]()
2-0 iken kolombiya kocu uyudu gibi, nerdeyse yiyorlardi golu. golu atmak icin fazla ofansif oldular fakat 2-0 olduktan sonra macin basindaki duzene donmesi lazimdi. ama iyi okudu devre arasi maci. quintero girdi, fildisi cozuldu.
bony de fos cikti, henuz bir faaliyetini goremedik. su anki drogbanin bile gerisinde adam.
Serey Dienin milli marslar sirasinda agladigini gorduk,sebebi ise maçtan 3 Saat önce babasının ölüm haberini almasiymis.
Bu Japonlar kaleyi gören yerlerden olan duran topları niye Honda'ya kullandırtmıyorlar arkadaş. Honda'da gol atamayacaksa kim atacak oradan.
Screw you guys, I'm goin' home
Fildişi, Yunanları yener ve 2. olarak çıkar artık.
cuadradoyu ilk defa canli izledim muthis adam akiyor gidiyor resmen... 2.golde zokoranin kademe hatasi var erken hamle yapti ama yinede iyiydi savunmayi topladi... bony balon cikti gibi geldi bana
+ Max Grade"yi begendim fil disindeki
cuadrado gerçekten müthiş bi futbolcu barcelona nın alves yerine istediği konuşuluyodu zaten
cuadrado dün iyiydi ama bu sezon Fiorentina'da bunun çok üstünde oynadığını gördüm ilerleyen maçlarda daha da etkili olabilir.
Yunanistan son maç Fildişini yener ve gruptan çıkar.