1 ile 30 arası toplam 1045 sonuç

Konu: "Toros Kaplanları" Dünyaya hükmetti. (2022-2023)

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Kardeşim uzun süredir takip edemedim giremiyorum ama sen neler yapmışsın bea
    Rize'de gözümden kaçmadı neler olmuş ligde
    Rize'nin yeri senin yerin unutma bundan sonra
    Teşekkürler. Rize zaten son beş sezonda bir kez orta sıralarda yer aldı. Diğerlerinde hep üst sıralarda yer aldı. Güncelleme bir kaç dakikaya geliyor. Güzel ve kötü süprizler var.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Default Peri masalı sürüyor. Daha hala Avrupada yenilmedik. :D

Spoiler: İstatistikler 

Gol yediğimde en azından bir gol atıp ligi namağlup bitirmek istiyordum ki süper forvetim Ümüt ün attığı golle beraberlik geldi. Bu yeter derken bir de baktımki maç 2-1 oldu. Hala Avrupada yenilmedik ve çeyrek finaldeyiz.

İki Alman devinden sonra bir başka Alman devi Dortmund gelir diye düşünüyordum ama gelmedi. Yinede güzel kura çektiğimizi düşünüyorum.
    Final oynayabiliriz.

Defansın solu ve süper forvetimin kötü oyunu etken oldu. Soldan Hakanı çıkarttım başka oyuncu girdirdim. O çıkandan daha beter oynadı ve son iki golü onun sayesinde yedik.

Fenerbahçenin kaybettiği bir haftad yenilmek kötü oldu. Birde Galatasarayın maç eksiği var. :S

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Default Peri masalı sürüyor. Daha hala Avrupada yenilmedik. :D

2-0 öne geçtik sonrasında adamlar birden beraberliği yakaladı. Ama genç yeteneğim Hüseyin Aslan sayesin söktük aldık.

Bir maçta 3 penaltı yaptırılırmı ya? Resmen kafayı yedim.Kayseri maçı için nazar boncuğu olur diyordum. Ama bu mağlubiyetle şampiyonlukta tehlikeye girdi.

Bu maçta dünyaları kaçırdık. Kalecilerinin içine Wakabayashi mi kaçtı pantermi kaçtı anlamadım. Geleni kurtardı gideni kurtardı. Elimizden zor kurtuldular.
    Şu an itibari ile Avrupada yenilgisiz Dortmund la berebar sadece ikimiz kaldık. ŞL de bile yenilmeyen yok.

Hala iyi oynarsak finali göreceğimizi düşünüyorum. Yarı finale gelmeyi başardık.

Mesaj Yetkileri