Bosna temizler diğer 2 takımı o görüntüyü verdiler bu maçta yeterli bize.![]()
İran
Nijerya
Bosna Hersek
Arjantin
Bosna temizler diğer 2 takımı o görüntüyü verdiler bu maçta yeterli bize.![]()
dzeko daha %5le oynadi, dusun hocam. bosna banko ilk 2 olur. misimovic ya da hajrodan birini kessin ama susic. olmuyo ikisi birden.
Misimovic kalsın hocam ya Alex'i Hagi'si o takımın.Tam bir 10 numara. Hajro bence 2. yarıdan girse daha çok etkili olur Visca ile başlasın bence.
Messi normalde atamayabilirdi o golü. Messi'yi takip edip daraltan adama geldi Bosna'nın 3 numarası Messi'yi durduracam diye kendi arkadaşına çelme taktı. Messi de rahat vurabildi![]()
koçum ibisevic der çıkarım.
yok yok çıkmam bu adamın boş geçtiği maç görmedim daha aslanım benim.
dün nasıl oynadılar bilemiyorum çunku özeti izledim sadece ama hayro falan yalan.
3 tane dirençli ortasaha + misimovic ve forvete de dzeko&ibisevic yaptın mıydı bosna uçar uçar.
ama genelde ya dzeko'yu ya da ibisevic'i oynatıyor. dün nasıldı bilmiyorum.
yenildik ama bu gruptan çıkarız !!
#NGA XI: Enyeama, Ambrose, Oshaniwa, Oboabona, Omeruo, Mikel, Onazi, Azeez, Musa, Moses, Emenike
#IRN XI: Haghighi, Hosseini, Sadeghi, Montazeri, Pooladi, Nekounam, Timotian, Heydari, Hajsafi, Dejagah, Ghoochannejad
İran'dan Dejagah ve Nekounam'ı çıkarabildim.Nijerya çok şekil hücum hattıyla çıkmış baya hızlı oyuncular var rahat alırlar gibi.
nijeryaya okocha lazim, dumduz adamlar. birsey yapamazlar bu kadro yapisiyla.
kupanın ilk beraberliği ve ilk gol sesi çıkmayan maçı.
Bence maçın yorumu bu:
İnci Caps @incicaps 1 dk.
İran ve Nijeryayı futboldan men edin.Bir taraf saat satsın diğer taraf atom bombası yapsın.
Acayip berbat bir maçtı 15 dakika dayanamadım bile. Bizim Bosna'nın ölüsü yer bunları.
nijerya iran maçında saha da çok kötüydü ya biraz izin vermedi.
bir de bu turnuvada taraftar çok etkili, brezilyalı taraftarlar maç kötüye gitti mi hemen tepkiyi koyuyorlar bu maçta da öyle oldu böylelikle hızlandı biraz takımlar ama iran'daki o 14 numara heralde 30 faul falan yaptı hakem nasıl musade ediyor anlamıyorum, adam faulu taktik haline getirmiş maçı biraz o bozdu diyebilirim. ayrıca dejagah da çok artislenmiş biraz takımı için oynasa iran'da yetenekli oyuncular var aslında onları da oyuna sokabilir.
Adamlar Messi'yi durdurmak için robotla antrenman yapmış.İran sağlam geliyor 12 oranı var basın.
![]()
O robot ne işe yarıyor yahu, heriflere ambargo koydular uçaklarını, arabalarını, nükleer bombalarını ürettiler şimdide robot mu ürettiler yoksa![]()
O kaleciler için şut antrenmanı şeysi ya. Bizim Taffarel'de kullanıyor onu 3 sezondur. Muslera'nın gelişiminde büyük etkisi var onun. 100 km/s'ten daha hızlı gönderebiliyor topu, falsolu sektirerek falan her şekilde atıyosun![]()
Screw you guys, I'm goin' home
macin oglen 1de oynanmasi da bi etken sanirim. ne yapar eder minimum 3 tane atardi arjantin. adamlar yuruyerek maci bitirdi. messi dedim hazir boyle rakip bulmusken DK gol sayisini arttirir, 4:0 ya da +5:0 skor oynadim. mac nerdeyse 0:0 bitiyordukeske iran ataydi bi tane de gorseydim su arjantini. 1:0 aldilar diye ne sevindiler, bizde olsa isliklarla gonderirdik iceriye
![]()
Şanlı Bosnamız bayağı kötü başladı. Toplanmaları lazım.
Nijerya etkili oynuyor. Hajrovic'in ayağı kırılır inşallah
edit: oha yani Dzeko'nun mis gibi golü ofsayta gitti. Tereddüt edilecek bir pozisyon bile değil. Yazık..
Temiz golümüzü yediler. Rezillik.
Sorma ya onu nasıl ofsayt olarak görüyorsa hakem.
Yahu müslüman düşmanı herifler.Yeni Zellandalıymış hakem zaten elin Yeni Zellandalısını bu kupaya nasıl atarlar arkadaş.
![]()
orda futbol takımı varmı ki maç yönetiyorlarBosna toparlandı. Misimovic biraz daha etkili olmalı.
Hakemler hakemler yaktı bizi.![]()
Hakeme bak sen yaa.. Resmen maçı Bosna'dan alıp Nijerya'ya verdi diyebiliriz.
Hakem Bosna'yı yedi bitirdi..
Burak
Hakem enfes gerçekten.
Emenike'nin o çalımı bile teorik olarak hatalı adam senin kaç adım önünde sen ileriye doğru topu açıp, koşup yakalıyorsun.
Bir tek hakeme değil, yan hakeme de laf söylemeye gerek dahi yok.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Ceyhun Eriş'ten inciler:
"ikisi de hızlı ve süratli oyuncular..."
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
emenike cok is cikaricak bosna defansina. tutamiyorlar adami.
doner ama mac, boyle gitmez.
Bosna yenilmesin yeter İran'ı yenerlerse çıkarlar gerçi İran'ın savunmayı geçmeleri zor olacak ama.![]()
Nijerya berbat bir takım. Saçma sapan dağınık bir futbol oynuyorlar. Bir tek Emenike var göze batan. O da müthiş oynuyor senin de değindiğin gibi. Tek başına maçı alacak adam.
Bosna hücumda çok iyi ama savunması rezalet. Öndeki oyuncular da sağlam pres yapamayınca rakip rahat geliyor. Ama Nijerya az adamla çıktığı için bireysel beceriye kalıyor iş. Nijerya'da bir Emenike daha olsa farka giderdi maç.
Nerede o eski Okocha'lı, Uche'li, Babayaro'lu Nijerya...
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014