Klose yaaaAdam girer girmez tarihe adını yazdırdı.
Almanya
ABD
Portekiz
Gana
Klose yaaaAdam girer girmez tarihe adını yazdırdı.
Klose kıracak rekoru.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Klose rekoru alacağım ulan dedi.
Bu muntari düşük bel giyior heralde ne zaman görsem şort üstünde değil![]()
Bu grupta işler kızıştı son maçlar çok zevkli olacak kesin. Allmanya ve ABD 3'er puan. Portekiz yenerse o da 3 olacak. Son maç Almanya- ABD ve Portekiz- Gana... Umarım Gana çıkabilir. Portekiz'i yenseler Almanlar'da ABD'yi yense..
Haha Devreleri yakmışımAlmanya puanı hariç diğerleri doğru sanırsam. Gana, Portekiz'i yenerse çıkar herhalde.
Ronaldo yoksa evi arabayı Portekiz'in maçlarında ABD ve Gana'ya basın.![]()
kuruttu bu dunya kupasi beni hocam, biraktim artik bu kupada oynamayisurekli terso
surprizlerden keyif almak istiyorum artik
almanya gucunu sona saklamis, 70 dakka geveledi resmen. kalan sure de yetmedi. gana da tutunabilmek icin inanilmaz mucadele etti. kaybetselerdi yazik olurdu gercekten.
löw ü hiç beğenmiyorum ben elindeki kadroyu çok kötü kullanıyor
en buyuk yanlisi da lahm i guardiola gibi yaparak ortasahaya koyup dunyanin en iyi beklerinden birini pasifize etmek. sadece bu yanlisi icin bile elestri konusu olabilir low.
Almanya bekleri de stoper asıllı oyunculardan kullanıyor tıpkı Belçika gibi. Öte yandan Müller-Klose ikilisiyle başlasa Almanya çok daha rahat eder. Löw bunu denemeli ABD maçında. ABD gibi çok pozisyon veren ekibe bu ikiliyle fark atarlar hemde Klose rekoru kırar. Şıvaştayger'de 11 başlamalı artık Lahm'da beke geçmeli yoksa Almanlar yine şampiyon olamaz.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Arjantinle Arabistanla işi götürmüş herif![]()
Ben bu istatistikte 8-0'lık S.Arabistan maçının katkısı daha fazla sanıyordum.Meğer adam her katıldığı dünya kupasında belli bir ortalamayı yakalamış.Helal olsun ne diyelim.![]()
Last edited by GeNç KaRTaL : 22.Haziran.2014 at 17:15
So what?
Saike
afrika takimlari umut vermiyor dedik ama 3 tanesi gruplardan cikacak gibi. nijerya garantiledi sayilir, ganada umut var. fildisi de buyuk ihtimal cikar. bi kamerun batirdi.
Ronaldo ne olacak bakalım ? Tek sıkıntı o çünkü ABD bizim Anadolu takımlarından bile en kötü 10-15 şut yer çok pozisyon veriyorlar.Ronaldo affetmez yani. Oynamazsa ABD alır gibi.
Ronaldo ilk 11'de görünüyor. Almeida ise yedek.
ronaldo bu maci da kazandiramazsa ballon d'or'u gitsin biraksin fifaya
bak messiye, ipten aldi arjantini.
bu arada ballon d'or aldigi sene gittigi dunya kupasinda sampiyon olani yokmus henuz.
Rahat olun Ronaldo basgan şov yapacak bu maç.![]()
Ronaldo'nun Şov Yapması İçin İlla Messi'nin Şovunu Görüp Gaza Gelmesini Beklemek Lazım. Bu Maçta O Tip Bir Maç Yine Gönderme Yapacaktır Messi'ye
Ama Bir Messi Olamaz![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Şovuna başladı bile![]()
Bu Nani bitiriyor Portekizi, 1 gol attı 10 top kaybetti..
Burak
ABD iyi oynuyor bir tane daha sallamak lazım direnclerini kırmak icin.
Ceza sahası dışı yokluyor ABD iyi de vuruyorlar şimdi Allah var. Böyle devam ederse bir kör top gelebilir zaten Portekiz kalecisinin pek oynayası yok.
Kaç senedir bir tane adam gibi kaleci çıkaramadılar.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Amerika çok etkili. Bu gidişle en kötü 1 gol bulurlar.
Şu futbol hayatı tehlikede kelimesini maçın başından beri yuzuncuye dile getiriyor spiker reis adam öyle bişey olsa riske atar mı kendini . Tamam eyvallah sıkıntısı var belli pek topla oynamıyor da buyutmeyin artık şunu. Bu arada ABD 'den de bahsetmek lazım Dempsey dışında herkes çok istekli çalışıyor, Bradley uzaktan avlayacak gibi duruyor
Ronaldo frikikten atacsk simdi![]()
Howard'ın kurtarışı dönüm noktasıydı ama Eder'de çok kötü vurdu be.ABD sessiz kalmaz muhakkak atar bu oyunuyla.