O degil kala kala denizliyi getircekler(
O degil kala kala denizliyi getircekler(
mustafa denizli de alman ekolu sayilir, idare edin artik![]()
Hocaya gerek yok valla Sabri ve Melo gayette iyi hocalık yapar.![]()
Tuchel için Mainz bonservis istiyor. Gs ise bonservis ödemeden almak istiyor.
Bence Tuchel dinlenicem ayağına sözleşmesini fesh edicek. Böylece Gs'ye bonservissiz gidicek.
Arif keşke kesin konuşmasan![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Şu anda ismi geçenlerden Spalletti en mantıklısı. Kısa zamanda iyi bir teknik adam ile anlaşılır umarım.
Löw haberleri var güzel olur valla. Hitzfeld - Löw - Spaletti olacaksa bunlardan birisi olsun zaten başka isim gelmedi aklıma.![]()
Tuchel,Aysal'ı arayıp bu sene takım çalıştırmayacağını söylemiş
Kap açıklamasına kaldık,kimi yazsalar yalan oldu.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
low gelirse sabri onlibero oynar
spaletti ne alman ekolu ne de hollanda. unal basganin aradigi ozellikleri barindirmiyor. ama mancini sonrasi sistemin devam etmesi adina iyi bir hamle olur.
meksikanin hocasi miguel herrerayi begeniyorum ben, bostaysa yoklamak lazim. hirsli, basariya ac, genc de sayilir![]()
Ben olsam Kosta Rika'nın hocasını getirirdim.
Benim gönlumden jorge jesus geciyor ama takimimiza uygun bir hoca sectikten sonra ismin bir önemi yok bence. Iyi düşünüp karar kilmak lazim.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Jorge Jesus-Jurgen Klinsmann-Spalletti
Bu üçünden biri gelirse gerçekten iyi olur.
Jorge Jesus'u özellikle istiyorum, Fatih Terim benzeri, göze çok hoş gelen bir hücum futbolu oynatıyor.Takımı mükemmel yapar.
Ama, kim gelirse gelsin işi çok zor olacak.Özellikle yabancı hocalar için yabancı sınırı büyük bir handikap.
Jurgen Klinsmann"nin avrupa tecrubesi yok 1 yil munihde hocalik yapmis sadece kafalarda soru isareti bence.. jorge jesus ise birakmaz bence benficayi , spaletti olabilir ama italyan hoca girmesin floryaya , ya turk ya alman olsun.. yada gerets gelsin 4-1-2-1-2 diamond"u tekrar oynuyalim saidou yerine melo ilic yerine sneijderkanatlarda bruma hamit akariz.
![]()
Rastgele gezerken bir habere rastladım.Doğruysa, Crespo Arjantin Basınına ''"Ancelotti PSG'deyken, eğer başka takıma giderse beni de yanına alacağını söyledi. Sonra Real Madrid'e gitti, ancak Perez "Zidane olmalı" deyince, benden özür diledi ve çağırmadı. Sonrasında Galatasaray ile görüştüm. Ancak onlar da bir anda Mancini ile anlaştı. Böyle şeyler futbolda olur, bir yerden başlamam lazım." demiş.Belki yönetim gene gizli bir şekilde görüşüyor olabilir.Sağ gösterip sol vurabilirler.Sanmıyorum gene de.
http://kralspor.ensonhaber.com/herna...014-06-12.html
Hikmet Karaman'dan başka kimseler uçuramaz bu takımı.
San Marino bile teknik direktörünü bizden önce belirledi![]()
Hazır Prandelli istifa etmişken bi yoklasak onu. En beğendiğim hocalardan biridir kendisi. Galatasaray'a da mutlaka çok yararı dokunur.
Galatasaray aslında Capello'yu alsa![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Capello, Prandelli falan olacağını Hikmet Karaman gelsin daha iyi![]()
capello mancinidende beter
yok kardesim valla olsa senin olsun.ama td icin sanki mustafa denizli gelcek diyorlar
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
moyes galatasaray icin istanbuldaymis adam valizlerinide almis demekki bu is oldu umarim olmaz aysal 100 yilin hatasini yapar sene sonunda kendi ayaginada SIKAR....
Şaka di mi şaka ? Lütfen şaka diyin. Hikmet hocayla Yılmaz Vural'ı alırım onu alacağıma hatta giderim Hagi'yi alırım da Moyes'i almam.