Originally Posted by
Juan Diaz
Hala eski adana kariyeri mi devam ediyor

Ooo tabiki de devam ediyoruz. Sowkay ın 20 yıllık kariyerini geçmeyi planlıyorum.
5 sezonda adım adım hedeflere ilerliyoruz. İki-üç seneyede ŞL yi almayı planlıyorum. Aslında AL bir yıl erken geldi ama olsun gelmeside güzeldi.
Cm03-04 de dahil olmak üzere yaptığım tüm kariyerlerde Türkiye milli takımınıda yönetmek istiyordum ama bir türlü kabul etmiyorlardı. Bir kez İngiltere ile anlaşabilmiştim. Onda da Avrupa şampiyonu olmuştum ama save bozulduğundan devam edemedik. Bu yüzden Fatih hocanın kovulması yada emekli olmasını bekliyordum. En sonunda beklemekten sıkılıncada İskoçya 19 yaş altıları boşta görünce ona talip oldum. Hatta başvurum kabul edildi. Ama kabul den 1 gün sonra Fatih hocanın kovulduğunu görünce hemen İskoçya 19 yaş altı takımından istifa edip milli takıma başvuru yaptım.
2020 Avrupa şampiyonası ülkemizde yapılıyor ve federasyonun en düşük beklentisi şampiyonluk. Benim hedefim ise ilk etapta en az çeyrek final görmek. Düşük tutmamın sebebi ise kadroda revizyona gidip gençlere güvenip onlara şans vermek istiyorum. Şampiyonaya kadar her bir hazırlık maçı yapıp takımı birbirine kaynaştırmak ve taktiğimize alıştırmaya çalışacağız. Yarın akşam milli havuzdaki oyuncuları ve benim şans vermeyi planladıklarımı yayınlayacağım.