Cezayir zaten buralara kadar gelerek büyük iş çıkarttı. Artık veda zamanı. Almanlar rahat bir galibiyet alırlar.
Belki de Bu Turun En Keyifli Maçı Bu Maç Olacaktır. Almanya Rövanşı Vermez Yine Kazanır
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
En banko eşleşme bence. Almanya 2-3 farklı galip gelerek çeyrek finali görür.
Bence de Almanya farklı alır.
Artık denk maçlar olacak bu turlarda. Çok fazla fark beklemiyorum ben. 2-0 geçiyor içimden Almanya lehine...
Cezayir den Kore maçında çok etkilenmiştim. Fakat Rusya maçında bana pek umut vermediler. Sanırım Kore nin aşırı kötülüğünden kaynaklı bir durumdu. Almanya bu maçı alır ama Almanya da dengesiz ilerliyor skor farklı mı olur olmaz mı bilemiyeceğim.
Last edited by Sadixx : 27.Haziran.2014 at 22:51
Almanya ya bu turda ya da bir sonraki turda elenecek.
Cezayir'e karşı büyük sempati taşısam da Almanlar üzer beni
Cezayir destekçisiyim keşke Cezayir elese Almanlar'ı ama zor tabiki. Gönül ister Cezayir ama Almanlar kazanır![]()
Bol gollü olsunda kimin kazandığı pek umrumda değil![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Cezayir'in bir sürpriz yapmasını bekliyorum açıkçası![]()
Kalbimiz Cezayir'den yana fakat Almanlar sürprize izin vermez bence.![]()
Halilodzic in veda maçı geldi çattı... almanya ağır favori...
alman basini orucu sormus hemen. cevap verilmemis. topcular oruc cikarsa maca isleri zor olacak cezayirin, hava kosullari malum.
Maç çok zevkli geçer gibime geliyor.Cezayir maça çok iyi başlar ama Almanya maçı sonradan koparır diye düşünüyorum.
Cezayir iyi direniyor.
cezayir iyi de ikinci yari zorlanir, yorgunluk da bastirir. hata yapmaya baslarlar. gol atarlarsa direncleri artar ama. acaba surpriz burda mi olacak. gruplardaki ters koselerden eser yok henuz. bu turun da kurbani almanya olmasin. fransa-almanya kadar fransa-cezayir eslesmesi de cok ilgi cekici olabilir.
slimani cok acayip isler yapiyor, sakli yildizlardan biri bence. gol atarsa sasirmam, cok istekli.
Almanlar ikinci yarı alır bi şekilde ama ne Fransa ne de onlar çıkar finale. Brezilya-Kolombiya yeneni güle oynaya yener bu 2 takımı da.
Şu alman milli takımı hiç sevmiyorum.
İlk yarı itibariyle etkili ataklar Cezayir'den geldi. İkinci yarının 15-20 dakikası ilk yarı gibi geçer bir de gol bulursak turu geçeriz.
Cezayir umudumu boşa çıkarmadı. Şu dakkaya kadar geldiler. İnşallah devamı gelir.
Bu maç da uzadı![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Fakat iyi güldük![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Hakemde Almanya gol yiyecek diye tutuşuyor resmen. Arkadaş bu kadar saçma fauller çalınmaz. Kaleciler olmasaydı skor çok farklı olurdu. Özellikle No(yer) olmasa Almanya baya gol yemişti.
olamaz yaa.. Hemen yedi Cezayir..
Çok erken oldu gol
Screw you guys, I'm goin' home
Şu pozisyonu atamıyorsan elen git zaten. Cezayir çok laubali bir takım.
Mesut atmış.![]()
olaya bak ya... Geçmiş olsun Cezayir'e..