Sayfa 151 / 169 İlkİlk ... 51101141149150151152153161 ... SonSon
4,501 ile 4,530 arası toplam 5051 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig | 2015-16 Sezonu

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Arsenal, Fabregas - Chelsea transferi ile kızan taraftarlarını Gremio'dan defans Bressan'ı alarak yatıştırmak istiyor. (Daily Star)
    Arsenal, Napoli'nin kalecisi Pepe Reina için 5 milyon sterlini gözden çıkardı. (Metro)
    Bacary Sagna, 7 yıllık Arsenal macerasını noktaladığını resmi Twitter adresinden açıkladı.
    Manchester United, Bayern Münih'in başarılı orta sahası Bastian Schweinsteiger için 25 milyon sterlinlik teklifte bulundu. (Independent)
    Manchester United, Edinson Cavani için 60 milyon Euro'luk bir teklifte bulundu. (Tuttosport)
    İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'da teknik direktör Roberto Martinez ile 5 yıllık yeni sözleşme imzalandı.
    ...............

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Manchaster City Bacary Sagna ile anlaşmış galiba

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sagna evet, City ile anlaştı.

Arsenal'in, Bressan ve Reina hamlelerine anlam verebilen? Szczesny gibi bir kaleci varken elinde hemde. İlginç.

Chelsea, Diego Costa'dan sonra Jackson Martinez'i de bitirmek üzere.
    Costa,Martinez,Torres,Ba olacak büyük ihtimalle hücum hattı.

Manu'nun Cavani için yaptığı 60m€'luk teklife ise bi' tarafımla gülmedim desem yalan olur. Paris tarihinin neredeyse en iyi ikilisini yakalamışken (Zlatan-Cavani) 60m€ gibi bir rakam için bırakacağını zannetmiyorum. Manu, Cavani için boşa kürek çekiyor açıkcası, başka alternatiflere yönelseler iyi olur.

Chelsea Gümbür Gümbür Geliyor

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Sagna evet, City ile anlaştı.

Arsenal'in, Bressan ve Reina hamlelerine anlam verebilen? Szczesny gibi bir kaleci varken elinde hemde. İlginç.

Chelsea, Diego Costa'dan sonra Jackson Martinez'i de bitirmek üzere.
    Costa,Martinez,Torres,Ba olacak büyük ihtimalle hücum hattı.

Manu'nun Cavani için yaptığı 60m€'luk teklife ise bi' tarafımla gülmedim desem yalan olur. Paris tarihinin neredeyse en iyi ikilisini yakalamışken (Zlatan-Cavani) 60m€ gibi bir rakam için bırakacağını zannetmiyorum. Manu, Cavani için boşa kürek çekiyor açıkcası, başka alternatiflere yönelseler iyi olur.
    Martinez mi ? Hiç sanmıyorum ya Costa ya o gelir ikisi birden olmaz , Torres i takımda tutmak istediğini söylemişti Mourinho , keza Lukaku her ne kadar ayrılabilirim tarzı bi açıklama yapmış olsada onuda ikna edip takımda tutabilir (tutmalı) . Bence hücum hattı Costa , Lukaku , Torres şeklinde olcak .
    Manu Cavani yi napcak onuda hiç anlamadım senin en iyi bölgen forvet zaten Van Persie , Rooney , Hernandez var (Welbeckte iyi kötü bi yedeğe göre iyi ) Cavani evet müthiş bi oyuncu ama kanatlara ortasahaya ve defansa (tüm bölgeleri ) takviye yapman lazımken forvet ne alaka .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    Martinez mi ? Hiç sanmıyorum ya Costa ya o gelir ikisi birden olmaz , Torres i takımda tutmak istediğini söylemişti Mourinho , keza Lukaku her ne kadar ayrılabilirim tarzı bi açıklama yapmış olsada onuda ikna edip takımda tutabilir (tutmalı) . Bence hücum hattı Costa , Lukaku , Torres şeklinde olcak .
    Manu Cavani yi napcak onuda hiç anlamadım senin en iyi bölgen forvet zaten Van Persie , Rooney , Hernandez var (Welbeckte iyi kötü bi yedeğe göre iyi ) Cavani evet müthiş bi oyuncu ama kanatlara ortasahaya ve defansa (tüm bölgeleri ) takviye yapman lazımken forvet ne alaka .
    Geçen sezon hucüm hattının formsuzluğundan çok yakınmıştı. Bu işi bu sene halletmek istiyor. Costa bitti, Martinez de bitiyor ben söyliyeyim.

Torres'in formsuzluğu mutlu etmiyordur eminim. Takımda tutmak isteyebilir, ama ilk tercihi olmayacak. Martinez'in gelmesiyle 3.tercihe düşecek. Ba'yı en başından beri istemiyor keza Lukaku'yu da. Bir şans vereceğini düşünmüyorum Jose'nin Lukaku'ya.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Manchester United, Ander Herrera'yı 29m£'a transfer etti.

Juan Mata,Januzaj,Kagawa varken o bölgeye 29m£ harcayıp oyuncu transfer edecek ne vardı? Pek anlam veremedim desem yalan olmaz. Ayrıca Herrera'nın, Premier Lig seviyesinde bir futbolcu olduğunu da düşünmüyorum.

Boşa verilmiş bir ''29m£''. Çöp.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

ManU , Shaw ve Herrera'ya 76 Milyon harcadı sanırım o civarlarda bir şey. 2 Oyuncu için çok büyük rakam bu umarım paranın hakkını verirler de yazık olmaz o paralara.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Manu böyle giderse 200 milyondan fazla harcayacak, umarım sonu hayırlı olur. Shaw iyi transfer ama Herrera şüpheli ve gereksizdi. Takımda çok fazla eksik var ve bir sürü gereksiz adam var, bu takım 2-3 yıldan önce düzelmez. Ben olsam takımın başına Kloop'u getirirdim, yanında da Reus ve Hummels. Ondan sonra rahat rahat izlerdim takımı. Şimdiye kadar alınan kararlar pek iç açıcı değil.

Edit: Liverpool da Lallana'yı almış, çok iyi bir transfer.
    Last edited by himone : 27.Haziran.2014 at 22:46

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Yalniz Van gaal ucurabilir takimi futbolculardan iyi verim alan bi hoca. Herrera iyice cosabilir diye dusunuyorm. Bu arada hoca van gaal degil mi yanilmiyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Manu büyük takımların gerisinde kaldığına inanmaya başlamış olmalı ki harcamaya devam ediyor.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Liverpool bir forvet alsa iyi olur gibi Sturidge son dönemde çok kötü bence. Kosta Rika maçında izledim de fena cenabet adam.

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Liverpool bir forvet alsa iyi olur gibi Sturidge son dönemde çok kötü bence. Kosta Rika maçında izledim de fena cenabet adam.
    Lambert'i aldık kanatada Lallana'yı aldık oh oh

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Liverpool, S'oton'dan R.Lambert'ın ardından Adam Lallana'yı da transfer etti. 20m£'a. R.Lambert'a da 12m£ civarı bir para ödemişti yanlış hatırlamıyorsam.

S'oton, Shaw'ı da iyi paraya sattı ManU'ya. Pochettino'yu da kaybettiler. Bu takım bu haliyle(td dahil) kalsaydı 2 sezon içinde büyük yükselişe geçebilirdi fakat bu şansı kaybettiler. Ayrıca Jay Rodriguez sakatlık geçirmeseydi muhtemelen o da yüksek bir fiyata transferini gerçekleştirecekti. En azından ellerinde Rodriguez kaldı. Önümüzdeki sezon sonu o da transferi olur bana göre.

Dani Osvaldo'nun kalıp kalmayacağı henüz belli değil sanırım. İnter talip. Juventus almayı düşünmüyor sanırım. Ama kalırsa takım açısından daha yararlı olur.

ManU, Dante'yi de bitirebilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Herrera'yı orta sahada kullanacağız sanırım. Fellaini'yle iyi ikili olabilirler diye düşünüyorum. Yine de çok izlemediğim bir futbolcu bekleyip görmek lazım. Shaw çok iyi bir transfer , şu an daha ideal bir solbek olamazdı manu için. 2 sağlam stoper aldık mı iyi takım oluruz. Umarım Dante'yi almazlar. Ben Mangala ya da Hummels'i istiyorum. Van Gaal'i de ilk başta istemiyordum ama nedense adama sempati duymaya başladım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Herrera için Fellaini yanı diyorsunuz ama o kadar yumuşak bi' geri ikili sizce tutar mı? Bence tutmayacak.

Herrera için söyleyeceklerimi yukarda söyledim, bana göre çok boş transfer ManU için. Herrera iyi topçu olabilir ama; Mata,Kagawa,Januzaj varken çok gereksiz geldi bana.

Bu arada Bafetimi Gomis, Swansea'ye transfer oldu.

Bony-Gomis güzel ikili.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

S'ampton epey doğrulttu bütçeyi. Bunlar zamanında borçlar yüzünden alt yapı ile oynamak zorunda kalmış, eksi puan cezası falan almışlardı.

Ander herrera ile mata ve kagawa çok farklılar aslında. Herrera daha çok bir mc, oyun kurucu. Diğerleri forvete yakın. Birbirlerini yedekleyecek adam da değiller. Van gaal 433 oynatırsa ortasaha fellaini-herrera-carrick olabilir. Mata veya kagawa da önde oynar.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

ManU hızlı kanat oyuncuları devrinden teknik kanat oyuncuları devrie geçecek sanırım. Hatta tüm takımı AMC'lerden oluşturacak. Hep aynı tip oyuncuları oldu. Umarım bu kötü yolda devam ederler

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

van gaal bence kazma fellainiyi oynatmaz carrick herrera olur gibi.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Chelsea Diego Costa'yı açıkladı.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Arsenal Debuchy , Sanchez ve Aurier ile anlaşmış.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Debuchy ile Aurier aynı mevki değiller mi?
    So what?
    Saike

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

A.SANCHEZ ARSENAL'DE..

İngiliz basınında yer alan haberlere göre, Alexis Sanchez'in yaklaşık 38 milyon Euro'luk bir bedel karşılığında Arsenal'e transfer oldu.

---

Barcelona'nın en çok beğendiğim oyuncusunu aldık..Büyük güç katacak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Liverpool durmuyor transferde Bony Wilfried'e 19 MN € teklif etmişler ve aynı takımdan Ben Davies'i de istiyorlarmış.

Crystal Palace, Chamakh ile 2 yıllık sözleşme imzalamış.

Man UTD, Vidal için Juventus'un kapısını tıklatmaya hazırlanıyormuş.

Alexis Sanchez 17 numaralı formayı giyecekmiş bu arada.

Hummels'in de Man UTD yolunda olduğu söyleniyormuş.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Valla Liverpool Wilfried Bony alırsa gerçekten harika iş çıkarmış olur.Suarez'in eksikliğini çok hissetmezler Davies ise sol beke ilaç olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Geçen sezon Mesut,bu sezon Alexis Sanchez,Arsenal sonunda transferde yapması gereken hamleleri geç de olsa yapmaya başladı.Bu tarz isimlerle ancak rakiplerine kafa tutabilirler.
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byKpln View Post
    Valla Liverpool Wilfried Bony alırsa gerçekten harika iş çıkarmış olur.Suarez'in eksikliğini çok hissetmezler Davies ise sol beke ilaç olur.
    Bony değilde Lukaku iyi gider.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Bizim takımda pek transfer yapılmamasını düşünenlerdenim bu sene. Takım zaten şuan ligin en iyisi kadro kalitesi olarak. Güzel bir hava yakalandı ve bu havanın bozulmaması gerekli. Uyumu bozmamamız gerekli. Şuanlık şu transferler yapıldı ;

Willy Caballero (Malaga)

Bacary Sagna (Arsenal)

Fernando (Porto)

Bruno Zuculini (Racing Club)

Özellikle Fernando ve Sagna transferleri tam ihtiyacımız olan adamlardı. Gücümüze güç kattı resmen. Ben bir de çok kaliteli bir stoper transferi bekliyorum. Hummels veya Dante alınabilir. Eğer bunlardan biri gelirse takımımıza güç katar. Zaten ortasaha ve forvet hattımız ligin en iyisi ve bozulmaması taraftarıyım. Özellikle Yaya Toure'nin Real Madrid'e gidebileceği haberleri çıktı eğer böyle bir şey olursa yeri mümkün değil dolmaz. Kesinlikle satılmaması gereken bir oyuncu Yaya Toure.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri