Sayfa 1149 / 1204 İlkİlk ... 1496491049109911391147114811491150115111591199 ... SonSon
34,441 ile 34,470 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Abi ne oluyor ya.. Takımın başına beni geçirsinler ama bu adamı geçirmesinler.. olur mu böyle bir şey ya??

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Aysal başkan getirirse onu göreve net futboldan anlamıyordur. Sırf ManU'yu yönetti diye mi getirecek göreve peh ManU'yu batırdığını unutmasın. Everton'la da hiç gözle görülür bi başarısı olmadı hep orta sıralardaydı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Aysal başkan getirirse onu göreve net futboldan anlamıyordur. Sırf ManU'yu yönetti diye mi getirecek göreve peh ManU'yu batırdığını unutmasın. Everton'la da hiç gözle görülür bi başarısı olmadı hep orta sıralardaydı.
    http://forum.turksportal.net/vb/show...ostcount=17774

Aynen.Nedense o teknik direktörde hiç sevmediğim bir şey var.Moyes alınacaksa eğer hiç teknik direktör alınmasın daha iyi.

Totemci tayfa toplaşın
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

hadi insallah dogrudur

Aysal: "David Moyes ile bir fikir alışverişinde bulunduk. G.Saray'a gelebileceğini öğrendik. Ancak bizim önceliğimiz değil." (DHA)

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Haha geçen sene Manu ile dalga geçen GSli arkadaşlarıma selamlar İnşallah doğru haberdir

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Yalnız Aysal başkan telefondan da konuşabilirdi adamla. İstanbul'a niye geldi o zaman bu adam sırf Aysal'la görüşeyim diye mi .

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Adamlar protestu için uçak uçurdu stadın üstünde bir TD'nin yanlış tercih olduğunu belli etmek için daha ne tarz bir işaret bekliyorlar acaba

Chosen One deniliyordu önceden Wrong One oldu sonradan
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Ünal aysal onceligimiz değil, sadece fikir alışverişinde bulunduk demiş. Umarim dogrudur.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Bomba Bir İsim Bence Moyes Başarılı Olur

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Diyorlar ki ; mali fair-play den ötürü sıkmamız lazım kendimizi ama gidip Moyes'in kapısını çalıyorlar, o adamın Mancini'den eksiği yok fazla ama tabii fiyat olarak biraz daha isteyebilir fakat yine de yükset maliyetli olacaktır.
    Öte yandan kısa vadede başarı isteyen Türk toplumu uzun vadede başarıyı sunacak bu teknik direktörüde fazla barındırmaz buralarda

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

moyes evertonda iyiydi diye biliyorum. manu kariyeri biraz zamansiz oldu aslinda. faydali olabilir bence. unal basganin da vizyonuna uygun bir isim. tabi moyes kabul eder mi, o ayri. mancini istedigi transferleri yapamadigi icin gitti, bu sene de transfer butcesini dusunursek pek sicak bakmayabilir moyes. ayrica ingiliz basininda cikan rakamlar da az buz degil, kemer sikan bir yonetimin onerebilecegi rakamlara benzemiyor. o rakamlarla anlasma saglanmasi mumkun degil. pazarlik yapilacaktir mutlaka.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Kimseyi alamıyorsak Denizli yada Hikmet Karaman'ı getirelim bari. En azından ligde şampiyon olma olasılığımız artar Türk hocalarla.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Geliyorsa Hikmet Hoca gelsin. İyi yönde çok acayip bir takımla karşılaşabiliriz öyle bir durumda.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

hikmet hocayi bende istiyorum ama iste cogu kisi tepkili sikeye yataklik yapti diye...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ünal Aysal önceliğimiz 2 Alman hoca demiş. Hitzfeld,Klinsmann ve Löw üçlüsünden bahsediyor sanırım. Moyes alternatifler arasındaymış.

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Quote Originally Posted by byariff View Post
    hikmet hocayi bende istiyorum ama iste cogu kisi tepkili sikeye yataklik yapti diye...
    Gelse diyelim şampiyon yaptı gelecek sezon gene hoca aranıcaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Löw ve Klinsmann zor. Löw zaten kulüp düzeyinde bir şey başaramamış bir isim. Klinsmann'a destek çıkılsa Derwall etkisi yapabilir ama adam neden gelsin ki? ABD'de oldukça seviliyor, uzun süreli sözleşmesi ve projesi var. Ünal Aysal Moyes'in yolunu yapıyor bence, o da farkındadır durumun.

Ferguson'un tavsiye ettiği adam boş adam değildir, Moyes de tıpkı Mancini gibi çok hafife alınıyor. Ancak şöyle de bir gerçek var İngiltere Ligi sonrası buraya ayak uydurması çok zor olur Moyes'in bence.

Eldeki oyunculardan kısa sürede verim alıp şampiyonluğa oynatabilecek tek adam Denizli gibi ama onun da ismi hiç geçmiyor. Geçen her gün aleyhimize, bu sezona da yazık edecek gibiyiz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

moyes olayina birde soyle bakiyorum manuda tamam basarisiz oldu , eger galatasaraydada basarisiz olursa moyese avrupa klupleri bir daha zor teklif yapar ayni sonu rijkaard gibi katar arabistan olur , moyesin hocaliginda kupasi yok yanilmiyorsam o yuzden hirsli gelicektir basariya aç bir hoca birde boyle bakalim diyorum ama yinede istemiyorum ben.

ha bu arada su an cok guvendigim bir kaynak yazdi lucescuda yanildi ama onda sebebler belliydi...

"Yeni teknik direktörümüz gündem dışı bir isim olucak çok az pürüz kaldı..."

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Aslında hiç planlı-programlı iş yapmıyoruz. Kim iyiyse, kim tutarsa onu takıma getirmeye çalışıyoruz. Şuan ön plana çıkana adaylarda buna en iyi örnek. Dünya Kupasına katılan takımların başındaki teknik direktörlerle anlaşmaya çalışıyoruz, vizyonumuz çok dar gerçekten. Ben olsam direk Türk bir hoca ile anlaşırım en azından ülkeyi tanıyan bilen birini almış olurum. Hem maddi hemde sportif anlamda başarı da gelir.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Aysal bence Moyes'i takımın başına getirirse taraftarın tepkisini alacağını tahmin ediyordur. O yüzden sanmıyorum ben geleceğini. Bu zamana kadar da beklediğine göre Dünya Kupası'nda olan hocalardan birini düşünüyor belli ki.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

David Moyes gelse Mancini'den kötü olmaz. Fatih Terim etkisi de yapabilir Manu ile kanı uyuşmadı kötü teknik direktör olmuş olsa Sir Alex Ferguson bu isim benim veliahtım demez. 11 yıl Everton'da çalışmak kolay iş değil takımı ilk 4'e sokmak için uğraştı hep büyüklere kafa tuttu ve bence başarılı da oldu. Ben gelmesini çok istiyorum şu an troll konusu olsa bile vizyonu , popüleritesi çok yüksek bir hoca David Moyes'u öyle her takım alamaz , o da her takıma gitmez bundan sonra onu almamız bir ayrılacık olur bizim için Avrupa'da adını duyuran bir kulüp olduğumuzu gösterir. Löw geleceğine Moyes gelsin ha dersiniz ki Klinssman o adam devrim de yapabilir bu ülkede rezil de olabilir Bayern performansını unutmayalım. Klinssman ya da Moyes'a hayır demem ama Löw gibi saçma bir tercih yapılmaz umarım.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Ünal aysal ın açıklamaları gerçekten çok komik kendimizi hint kumaşı zannetmekten ne zaman vazgeçeceğiz acaba. Dünyanın bir numaralı liginde antrenörlük yapmış birisi gelip avrupada ligi 10.sırada bulunan bir takımına gelmek istiyor ve sen böyle açıklamalar yapıyorsun. Tamam takımına faydalı olamayacağına inanıyor olabilirsin ama takımın real madrid ayarındaymış gibi açıklama yapmak nedir.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Moyes mu marka yapmayin arkadaslar o adamin calistiracigi en buyuk takim gs olur. Everton ve manu kariyerinde kupasi yok. Hem Evertondan ayrildiktan sonra everton gercek potansiyeline ulasti az daha clye gidiyorlardi. Klinsman, bayernde rezil donem gecirdi suan calistirdigi abd de buyuk takim edasiyla oynamiyor iyi kontra atak yapan bir takim yaratmis. Belliki kendisini gelistirmis klinsman. Bi sans verilebilir ama emin degilim.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Hikmet hoca gelsin artık yaa.. Bu ne yokluktur arkadaş.. her kıza asılan ergenlere döndük vallahi.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Spaletti olurmu sizce o ismi medyaya dusmuyen?

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Yaşasın!

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Spaletti olurmu sizce o ismi medyaya dusmuyen?
    Spaletti adı çıktı medyada. NTVSpor'da adaylar arasında saymışlardı, pek konuşulmadı ama çıktı Andre Villas Boas olmasın o medyada hiç çıkmayan aday

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hikmet Karaman fikri garip bir şekilde güzel geliyor bana. Moyes,Villas Boas,Klinsmann vs. Mancini sonrası kumar olur Galatasaray için bana göre.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Klinsmann olacak bence.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    Spaletti adı çıktı medyada. NTVSpor'da adaylar arasında saymışlardı, pek konuşulmadı ama çıktı Andre Villas Boas olmasın o medyada hiç çıkmayan aday
    pardon ya spaletti demisim prandelli olacak italyan milli takimindan istifa eden sanki o gibi bir his var icimde ismi medyada cikmayan...

Mesaj Yetkileri