1 ile 30 arası toplam 338 sonuç

Konu: "Başarıya Doymayan Adam | FC Bayern München"

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar final maçını yaparken pc mavi ekran hatası verdi 2-1 öndeydik ve uzatmalar oynanıyordu. Pc kapandı ve birdaha açılmadı. Sanırım ekran kartı bozuldu. Ekran kartsz açılıyor pc ama ekran kartını takınca açılmıyor. Sizce sorun ne olabilir ????? Kariyere mi yanayım yoksa ekran kartının bozulmuş olma ihtimaline mi bilemedim

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Arkadaşlar final maçını yaparken pc mavi ekran hatası verdi 2-1 öndeydik ve uzatmalar oynanıyordu. Pc kapandı ve birdaha açılmadı. Sanırım ekran kartı bozuldu. Ekran kartsz açılıyor pc ama ekran kartını takınca açılmıyor. Sizce sorun ne olabilir ????? Kariyere mi yanayım yoksa ekran kartının bozulmuş olma ihtimaline mi bilemedim
    Hacım geçmiş olsun , şimdi ne desem bilemedim görmeden bir şey demek istemem açıkçası koku geldi mi hiç ? Sen bir göster , ramden de kaynaklanıyor olabilir.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Hacım geçmiş olsun , şimdi ne desem bilemedim görmeden bir şey demek istemem açıkçası koku geldi mi hiç ? Sen bir göster , ramden de kaynaklanıyor olabilir.
    Eyvallah dostum.. Görünürde hiç bişey yok, koku falan da gelmedi ilk baştan bende öyle düşündüm ekran kartı yandı heralde diye de koku falan yok. Diğer pcye taktım ekran geldi ama çizik çizik şekilde geldi ve windows yükleme ekranından sonra o pc de açılmadı. Sanırım yeni bir ekran kartı gerek oyuna da giremiyorum ekran kartsız. pc'nin kendi dahili ekran kartı var nvidia 793mb dandirik bişey ama kurtarmıyo tabi, giremiyorum oyuna..

Mesaj Yetkileri