Sonuçta yenememişsinKıl payı kaçırmışım ya
![]()
Sonuçta yenememişsinKıl payı kaçırmışım ya
![]()
@egmnblgn
Aynen öyle kardeşim
@pusathan01
Evet, hala o sistemle devam ediyorum eğer şampiyon olamazsam söz senin için değiştireceğim taktiğimi
@emirby
Geçecen o işleri dostum
Puan Durumu İçin Tıklayınız
Türkiye'nin Dünya Kupası Grubu
Berbat bir ikinci yarı geçirdik, bundan dolayı da sezon sonunda bulunduğumuz konum ve topladığımız puan bize yakışmadı. Yeni sezonda Fenerbahçe'nin ŞL'ye katılamamasından dolayı Uefa'da oynayacağız, " yamada ZTK olmadığı için ligden 1 takım daha Uefa'ya gidiyor. " bilginiz olsun.
Gelecek sezonda hedef şampiyonluk !
Hocam hem foruma hem de Fm'ye ara vericem.Bu son mesajıım.Umarım kariyer istediğin noktalara gelir.Efsanevi ve başarılı bir kariyer olur kendine dikkat et.Eyvallah.![]()
Sağlık olsun. Seneye şampiyon olacağız.
Gençler iyi imiş ama ikisininde forvet olması kötü keşke başka pozisyonda olsalardı.
Adamı iyi paraya satmışın![]()
Valla Fernandao'yu editörden ben takıma almıştım, kiralık olarak almayı unutmuşum onuda açıklayım orada benim suçum var ama işime yaradı
Öte yandan gençler bana lazım kardeşim , Enes'ten daha iyiler bence bu sezonda çift forvet oynayacağım için 3'ü arasında dönecek orası başka forvette almayacağım riske gireceğim![]()
Zaten 3 forvet yeter ama çift forvet oynuyacaksan sıkıntı yaratabiliir yanında birde tek forvetli bir taktik hazır et derim.
Transfer Detayları İçin Tıklayınız
Maalesef elendik.
Profil İçin Tıklayınız
Bilgilendirme
Ozan Tufan ve Emre Taşdemir'in sözleşmeleri 2018 yılına kadar uzatılmıştır.
Gelecek Program
Yeni transferler ve Uefa Avrupa Ligi 2.Ön eleme rakibimiz
Last edited by Leonadias : 28.Haziran.2014 at 07:21
Başarılar yeni gördümTransferler çok güzel
![]()
Musa yı satmasaydın. İyi işler yapıyor bende.
Hazırlık Dönemi
Transfer Bilgileri İçin Tıklayınız
Dünya Kupası Fransa'nın
UEFA AVRUPA LİGİ 2.ÖN ELEME
Eşleşme Detayları İçin Tıklayınız
Profilini Görmek İçin Tıklayınız
1.Maç Detayları
2.Maç Detayları
Transfer Ayrıntıları İçin Tıklayınız
Profil İçin Tıklayınız
UEFA AVRUPA LİGİ 3.TUR RAKİBİMİZ
Bir başka transfer düşünmüyorum , takımdan gitmesini beklediğim Ozan İpek var olursa sadece bu transfer gerçekleşek ha bir de Caner bey gitmek istiyorum başarı için bekleyemezmiş olursa o gidecek.
Kalmak istemeyeni tutma yerini bir şekilde doldurabilirsin.
Emre onun yerine çok iyi maçlar çıkarıyor, kimseye meraklı değilz zaten
Uefa Avrupa Ligi 3.Tur ve Play-Off Sonuçları
Maç Detayları İçn Tıklayınız
Maç Detayları İçin Tıklayınız
Analiz
Bu sezon çıktığıız tüm resmi maçları kazanma başarısı gösterdik, yeni yapılanmaya gittik ve meyvesini çok kısa bir sürede aldık, gençler ile uzun vadeli planımız görünen o ki tutacak.
Gelen 2 yeni forvet Enes'ten daha iyi gibi görünüyorlar belki İbrahim Tok biraz gerisinde olabilir ama Enes'i kesebilecek düzeydeler.
Caner Erkin ve Ozan İpek maalesef yeni bir transfer dönemine kadar kadromuzda kalacak.
Takip eden herkeze teşekkür ediyorum.
FM'yi silmeme rağmen arada girip senin kariyere bakıyorum.Altın bir sezon başlatmışsın.Bu gidişatın devam etmesi durumunda tek yapman gereken şey rehaveti önlemek kardeşim.Gayet iyisin devam et.Sıkıştığın bir durum olursa elimden geldiğince yardım ederim.Bu arada Avrupa Liginde Çeyrek Final'de eleneceksin.
![]()
Harika başlamışız devamıda böyle olur inşallah![]()
Biraz (baya) gec oldu ama basarilar
Tema nedir acaba![]()
Özellikle Salih Uçan transferi çok iyi ama Cedrick'e biraz fazla vermişsin sanki umarım istediğin düzeyde performans gösterebilir. Cedrick'in hızı muazzam ama teknik özelliklerinin biraz daha gelişmesi lazım..
Ligde 5'te 5 gidiyorsun, AL'de de bu sezon sürprize izin vermemişsin..![]()
Cok iyi bir baslangic yapmisiz, boyle devam ederiz umarim. Bu sefer ilk 2'de bitirmemiz lazim.
Başlangıç harika
iyi gidiyosun. 2 genç forvet takıma katkı sağlar. gençleri severim![]()
Gidişat güzel gidiyor. Taktik olarak ne kullanıyorsun. Geçen seneki değil herhalde.