Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
Bu gruptan çıkarız
Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
Guruptan çıkarsın ve güzel bir başarı ile kariyeri noktalarsın inşallah dostum
Quote Originally Posted by 5267 View Post
Oho çok kolay grup 2. çıkarsın artık
Quote Originally Posted by 5267 View Post
Juan bak taliplerin var
Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
Büyük ihtimalle grupta 2. oluruz ama çeyrek final için; A grubunda Brezilya'nın lider olmaması lazım

Belli mi olur belk gruptan çıkamaz brezilya kağıt üzerinde grupta 2.lik için slovenya ile çekişecez gibi duruyor bakalım almanyadan kim az fark yerse artık

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
Çok baba grup be rahat çıkarız
Taktiği link olarak ö.m atabilir misin hocam bu tarz oynamayı merak ediyorum, biraz bilgileneyim 3-2-2-1-2 konusunda
Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
Taktiği mümkünse bana da ö.m ile atabilir misin Juan Ben de isterem
Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
Ö.m yerine taktiğini direk bu konuda yayınlarsan, merak eden bir çok arkadaşa yardımcı olmuş olursun kanaatindeyim.
Dürüst olayım taktik paylaşımı yapmayı sevmiyorum. Prensip diyelim. İncelenmek için alınsa bile ondan etkileniyor insan dolayısıyla kendi taktiğini, kendi oynatmak istediği oyunu tam oturtamıyorsun takıma. Maçtaki gözlemler analizler vs vs bunlar için var. Ki oyunun zevki zaten burada yatıyor. Herkesin kendi stili oluyor mesela ben kanatsız oynuyorum geçen yıldan beri ve sebebni çok defa anlatmışımdır falan. Bunu kişisel olarak söylemiyorum neden taktik paylaşımı yapmak istemediğimi açıklıyorum sadece yoksa yanlış anlaşılmasın