O nasil paradir oyle
Clean sheet bonus "kofte ekmek" felan yapsalar bari
O nasil paradir oyle
Clean sheet bonus "kofte ekmek" felan yapsalar bari
Ben ilk okuyunca genç bir oyuncu sandım ama 24 yaşındaymış. Bence miktarı yanlış yazdılar. 24 yaşındaki 6 yıldır profesyonel top oynayan bir futbolcu Trabzonspor gibi bir Süper Lig takımına o paraya imza atmaz.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
İlk defa böyle maaşlı transfer görüyorum,ilginç![]()
850 bin TL'dir o ya! Günümüz endüstriyel futbolunda o paraya oynamak için amatör futbolcu falan olmak lazım.
Bu hafta yabancı çöpleri gönderelim.
Adem, İshak ve Natcho transferlerin de sona gelindiği söyleniyor.
Bu hafta Adem, İshak ve Natcho'yu da alalım.
Güzel bir hafta olur.
Saka gibi maas acaba Bandirmasporda kac aliyordu ? Yalniz kulup ev vermediyse 850 tl ile gecinemez ek is lazim
Cezayir Almanya karsisinda elenir ve haraket baslar.
Resmisi odur aciktan alir üstünü.
1461e kiralanıcak ve parasını ordan alıcak. Bu para göstermelik.
Bibras Natkho ile anlasmisiz. Hafta basinda aciklanir diyorlar
Profesyonel futbolcumuz Paulo Henrique Carneiro Filho'nun, Shanghai Greenland Football Club'a transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur
Paulo Henrique'yi seviyodum ben ya kaliteli topçuydu heralde bi 5 milyon € bırakır. Yerine Slimani falan alınırsa güzel olur Trabzon için.
4 milyona satılıyormuş galiba, Trabzonspor bu sene transferde güzel işler yapıyor.
Henrique yerine iyi bir forvet alacak bence Trabzon,iyi para getirir Henrique
Paulo'yu sattiran bu seneki istatistigi.
Cin mali Brezilyaliyi, Cine sattik (sayilir)
4-5m arasi bir fiyata satildi deniliyor ? oyleyse iyi fiyat bence.
Tosundan kurtulduk. Sıra yisyiri forvet almaya geldi.
Önce ki transfer sezonların da anlaşma noktalarına kadar geldiğimiz Cisse ve Demba Ba'dan birini alsak süper olur. Hazır piyasaları da düştü.
Trabzonspor Olcan Adın transferi için Galatasaray ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.
Profesyonel futbolcumuz Paulo Henrique Carneiro Filho'nun, Shanghai Greenland Football Club'a transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre Shanghai Club, kulübümüze, sözleşme fesih bedeli olarak 4.000.000.-EUR ödeyecektir.
Trabzon Olcan Adrian ve Henrique'den iyi para kaldırdı valla helal olsun
Aşırı kilo alması hız/çabukluk dengesini önemli etkileyebilir. Gücü/çabukluğu/hızı ile oynayan bir oyuncunun hızını ve çabukluğunu kaybetmesi bir kaç seviye düşmesi demek olur. Yeni sezonda ne seviyede olacağını görmeden erken konuşmamak gerek yine de.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
P.Henrique 4 milyon euro mu? İyi para helal olsun Trabzona.
Birde Alamanya'dan Ferhat Yazgan ile anlaşmışız. Yerli oyuncu sayısı baya arttı eldeki diğer yabancılarıda yollayıp iyi oyunculara imza attırma zamanı geldi.
Salih yanlış hatırlamıyorsam sağ bek oynuyordu o bölgede Bosingwa değişmez isim ama kenarda Zeki bekleyeceğine Salih bekler daha iyi olur.